Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom ProNo protože u toho unlimitu je ten transporter a všude píšou delka 66 cm a to je pro nás malé potřebuju větší, takže tím pádem musím koupit větší korbičku-težke koupím kombinaci unlimite a k tomu ještě dokoupím korbičku koukala jsem stojí kolem 4500kč tak to se dá.. a tu transporter prodám pač ta je mě k ničemu když je tak malá..naše malinká bude mít 5tého 3 měsíce a má 60cm takže už by tam byla tak tak a dlouho by nám nevydržela
Jáv mám ted chicco tam je korma dlouhá 86 cm..takže pěknej rozdíl ![]()
jo takhle, už to chápu
ale nikdo tě nenutí kupovat kombinaci tak, jak je. jedna možnost je zajít do handy. josu ochotní, když mají, to pospřeházet, je to v kombinaci i s korbou micro. já osobně bych si koupila nový sporťák, použitou korbu, je jich na netu hafo úplně zánovních a a daptéry a autosedačku maxi cosi ![]()
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Ahojik holky, kupovala jsem v Plzni Unlimit. Přestěhovali jsme se do Brna a já bych potřebovala vyreklamovat sporták(vrže a lupe v zadních kolečkách) myslíte, že musím osobně do Plzně? Jsem si říkala, že bych to rovnou se záručákem poslala do Handy?
@Slun podle mě to musíš poslat tam, odkud jsi to kupovala. handy nebude chtít asi rovnou kočárek od jiného prodejce.
@Slun já bych zavolala do toho krámu, podle mě to bude poštou stačit:)
Švagrová shání sportovní kočárek unlimit, neutrální barvu, nejlépe ještě v záruce. Pokud někdo máte na prodej tak písněte na lucie. votrubcova@luckyhoney.cz
Dobry den, potrebuju poradit. Mam dva kocarky, Jane Slalom, jeden je myslim rok 2004, od toho mam plnou vybavu (hluboka korba, vajicko, sportak), a druhy jen sportak Jane Slalom asi rok 2010, mozna 2011(vse koupene z druhe ruky). Ted jsem zkousela na novejsi 2010 nasadit adaptery na hlubokou korbu a korbu z 2004 (stale je funkcni a krasna), ale nezda se, ze by tam opravdu patrili
proste nasadit lze ale necvakne to a prijde mi to nestabilni. Nechci uz podvozek z 2004 je totiz uz spise na nahradni dily.
Dotaz zni, jestli ty dva kocarky maji uz jiny i zpusob upevnovani hluboke korby? Jinak se totiz zdaji stejne…nebo jiny adapter?