Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom Projá to nějak nechápu, proč by brali přes Handy, kyž to můžou brát na sebe. Malvík funguje taky dlouho…
Protože Handy je výhradní dovozce pro ČR.Bohužel,protože jejich jednání se mi vůůbec nelíbí a fakt lituju že jsem objednala u nich.Kdybych věděla jak se zachovají tak ..... ![]()
http://www.facebook.com/photo.php?…!/photo.php?pid=132966&o=all&op=1&view=all&subj=148810018574&aid=-1&id=100000360023050&oid=148810018574&fbid=105730576115609
jukněte vypadá to na molten red.je to sice solo,ale barvy mají stejné
Molten Red,
fakt asi vezmu tenhle
nevim, ale vypadá super. Taky už myslím na to, aby se dobře prodával. Jde jak na holku tay i na kluka ![]()
a stou tmavou boudičkou má ta maminka pravdu, tenhle bude hned jako prase… ![]()
Jojo přesně,taky bych nejraději s tmavou boudičkou.Na staršího jsme měli s modrou boudičkou a byla neustále jako prase.hrůza
stále mi nikdo neodepsal bééé ![]()
Neboj, dneska mají asi fofr, uvidíš zítra ![]()
A nebo tam rovnou zavolej ![]()
Já už si připadám jako blázen.Takový manévry kvůli kočáru.Manžel si tady mohutně ťuká na čelo
![]()
Denny a co ty,co miminko už se chystá na svět???čekáš druhého chlapečka??
…no tak to není sám Celestýno. Ten můj taky nechápe, proč si nejdem koupit jiný, že jich jsou plný krámy…já už ani neodpovídám
![]()
No a v porodnici už jsem byla dvakrát, tak snad ještě pár týdnů vydrží a na potřetí už budu rodit ![]()
Tak moc držím palečky.Jééé já bych šla rodit hned,taková krása
Hrozně ráda vzpomínám na porod fakt.
Denny já mám GTčko oranžové a bouda se nešpiní. ![]()
Přeju Ti ať ti ten kočár konečně vyjde.
Mě se více líbí ten modrý. ![]()
Já bych se taky nebála pro kluka červené,však porsche a ferrari si taky kupujou chlapi červené, ale ta vínová, je podle mě fakt pro holku. Neukamenujte mě.
![]()
no to já právě proto chtěla vidět v reálu, jestli ta vínová je vínová nebo tmavě červená. No i tak se mi teda líbí víc než ten modrej. Holky, prostě nevim
Nechám se překvapit ![]()
Dobré ránko
Holky já mám takovou smůlu ![]()
Psala mi paní z Malvíka že by mi mohla nechat sporťák,ale barvu J47-to je ta oranžovo-růžová.Tu jedinou prostě pro kluka néé,takže máme smůlu.To je fakt pech
Denny tak kdy jedete pro kočárek,dneska????
Aho Celestýnko,
tak jedem zítra odpoledne. Pani ze Špntika mi volala, že teprv naložili svojí zásilku a budou vybalovat, tak budou mít fofr. Zítra už to prý bude klidnější a budem si moct v klidu vybrat. Asi nebudu moct ani dospat ![]()