Jané 2010

• Fotoalbum (233)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1063
15.4.10 19:31
Bianca123 píše:
Materiál té stříšky je takový jakoby látkový, není to šusťák, zdá se, že to musí promoknout a fučet tím, ale výrobce garantuje, že nee. Zatím jsme nezkoušeli projížďku v dešti bez pláštěnky. :lol:

Takže Renčo, ty už jsi otestovala nepromokavost stříšky.
A jak jezdíš s tou pláštěnkou? Mně se zdá tak neskladná, že se mi nevleze ani pod kočárek. A nebo se ji bojím víc složit, že polámu ty kostice. Máš nějaký fígl na skládání?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
15.4.10 19:45

jojo vyzkoušela a opravdu nepromokne ani náhodou,prostě dokonalost sama.
Blani já tu pláštěnku ještě pořád ani nerozdělala :mrgreen: v dešti nejezdíme tak jsem ji ještě nepoužila.ale zítra na to mrknu a písnu ti :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
15.4.10 19:57

jo, to nehoří, kvůli mně ji nemusíš rozdělávat, protože pak ji už tak dokonale nesložíš a bude problém, kam s ní :zed: když ji narvu pod kočár, tak už tam nic jiného nedám a ani to nevypadá hezky, když trčí ven. Jak to ten výrobce myslel… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kattttka
19.4.10 22:30

Holky chtěla jsem se zeptat?polohování zádíček je stejné jako u minulých slalomů? Nebo jde více do sedu, a polohuje se stále pomocí pásků??Děkuji.

• Citovat
  • Upravit
131
20.4.10 07:47
kattttka píše:
Holky chtěla jsem se zeptat?polohování zádíček je stejné jako u minulých slalomů? Nebo jde více do sedu, a polohuje se stále pomocí pásků??Děkuji.

Polohování je úplně jiné,pomocí pásků už to není.Jde do úplného sedu i lehu takže parádička.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
20.4.10 08:23

Renčo a ostatní maminky, které jste kupovaly nové Jané, registrovaly jste kočárek u Handy? A potvrdili vám registraci? Já jsem měla u záručňáku od prodejce oznámení, že mám takto učinit, tak jsem do Handy poslala mail s žádostí o potvrzení registrace a ještě mi neodpověděli. I když pochybuji, že využiji možnost bezplatného servisu, když do Prahy mám 250 km. :cry:
Renčo, Filípek měl včera narozeninky, že? :kytka: Přeji hodně zdraví a štěstí. Jak jste oslavili?

Katko, dnes máš slíbený nový Slalom z Handy, že? Už se posílá? Jsem moc zvědavá, jak budeš spokojená. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
20.4.10 08:34

Ahoj Blani,Filda měl včera 9 měsíců :mrgreen: ale moc díky vyřídím gratulku :mrgreen:
já tu registraci nedělala,protože se do Prahy s kočárem určitě nepotáhneme.Stejně je ta serviska jen do půl roku od koupení a to myslím ani nebude třeba.Takže my ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
20.4.10 09:00

Já si to pamatuju, protože jsem měla 19.7. termín porodu, ale náš malý se narodil o 9 dní dřív. Strááášně to letí už 3/4 roku!
S tím servisem to taky nevyužiju, ale pro jistotu jsem to poslala. Ale nevím, jestli to hodili do koše, nebo co s tím udělali, protože mi neodpověděli. Ale kašlu na to. Stejně, kdyby mi kočárek někdo ukradl, tak k čemu bude číslo podvozku?
Denny už se narodil Ondrášek :dance: , jestlipak už jsou doma z porodnice? Doufám, že nám dá vědět, jak se jim jezdí. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
20.4.10 15:21

Ahojte

Tak nasrani, bezmoc a nevim co jeste, vystridala radost!!!!

Ve ctvrtek ocekavam postaka s kocarem a nanoznikem.

Handy teda nedopadlo- dnes meli dorazit kocarky- nejsou, budou az v pondeli a zase jen sestavy!!! ktere mi neodtrhnou ani nahodou. Pani mi nabidla at si koupim komplet- coz nechci.

Tak jsem volala a objednala kocar v Babycaru v brne.
Servis jim dela Handy, a kdyby neco muzu s tim jet rovnou do Prahy. Jsem rada.

Ja prvni slalom registrovala a pred vyprsenim pulroku, jsem ho dala seridit a prohlidnout- vyplati se to.

No a stejne, kdyz budete mit nejakou zavadu, tak to prodejce odesila do Handy, nebo to tam odeslete rovnou VY.

Takze prvni Info podam snad ve ctvrtek- pokud ovsem nepojedeme uz na noc na Slovensko- to bych referovala az v pondeli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
20.4.10 16:13

Katko tak huráááááááááá,kočárek bude konečně doma.Jako nestačím teda zírat,přístup Handy je otřesný 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
20.4.10 17:22

Katko :dance: :dance: :dance: těším se spolu s tebou a jsem zvědavá, co na něho budeš říkat, když jsi ho naostro ještě neviděla.
Handy už podle způsobu jejich komunikace ee. S nima nic. :jazyk: Paní z Babycaru mi řekla - případné reklamace přes ně, přímo přes prodejnu nebo poslat přímo do Handy. Škoda, že je Praha tak daleko, využila bych jinak toho servisu zdarma, ale takto nevím, jestli by se mi to vyplatilo. Leda bych tam měla cestu nebo si uděláme víkend v city jen s manželem a Slalomem a děti nechám babičce se starým Roanem. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
21.4.10 11:58

Zdenulinko - já mám kočárek objednaný právě v Delfínku. Už jsem u nich kupovala Casualplay pro první dítě a byla jsem s nimi spokojená, proto i tentokrát objednávám tam. Je pravda, že přístup na prodejně není zrovna ukázkový, ale já je beru spíše jako eshop, proto to tolik neřeším. Pro mě je také hodně důležité, že sídlí v Olomouci a případnou reklamaci můžu řešit na místě a nemusím se starat o zasílání poštou a tak. :wink:

Na Malvíka jsem také dostala jen špatné reference, proto bych od nich nekupovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
21.4.10 12:00

Katko - taky jsem zvědavá na fotky :-D Ke mě hned tak kočárek nedorazí, tak ať se můžu pokochat aspoň takto 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
21.4.10 13:55

Ahoj maminky,osobně jsem byla v Delfínku a musím potvrdit,že přístup je děsný.Paní se vybavovala s nějakou kamarádkou, a když jsem jí oslovila nebyla z toho zrovna nadšená.Ani pán nebyl nadšen, když jsem chtěla předvést Jané jak se skláda atd.Ptala jsem se jestli by bylo možné koupit hlubokou korbičku z loňské kolekce a sporťák s autosedačkou z letoška.Prý absolutně nepřipadá v úvahu a nikde jinde to prý taky nejde.Máte některá z vás s tímto zkušenost?Díky za odpověď :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
21.4.10 14:36

Alimro.

Mne vcera roztrhli v tom babycaru sportak od sestavy. Myslim, ze by to slo i tak jak popisujes

zkus tam zavolat, pani byla mooooc ochotna… a pripadne opravy se daji primo vyrizovat v servisu Handy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí