Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Trider?
Přidejte zkušenost s Jané Trider@montyneta zrovna jsem na tebe myslela, jestli už náhodou nemáš po
neboj se kočko, buď v klidu a všechno dobře dopadne
budu se těšit na fotečky drobečka! já pomalu balim tašku do porodky, dokupuju, peru a žehlim hadříky a v týdnu bude vymalovaný pokojík, tak si budu moct konečně i uklidit
jinak mi od včerejška dost tvrdne bříško a i když mam termín až za měsíc, nejsem si jistá, jestli to tam prcek vydrží.. fakt se neboj, budu moc držet palečky, ať to máte rychle za sebou!!
![]()
@Dydynky moc díky, teď tady dodělávám poslední zbytky, ale stejně odjedu a nechám tady klukům nepořádek. Teď jsem tedy napsala seznam manželovi co má vše udělat, no ale je mi z toho všeho ouvej. Snad to bude rychlé a půjde mi to tlačit tak jak je potřeba. Ty na sebe dávej pozor, a moc se nepřetahuj, ať je mimi ještě u Tebe v bříšku. Určitě se ozvu, uvidím, zda tam bude možnost se připojit na net či ne. Pa
@Dydynky Ahojky tak dneska jsem dorazila domů s nejhezčím dárkem k svátku. Venoušek je s námi. Narodil se minulé úterý v 0.12 míry 3415 g a 51 cm. Je moc hezounkej.
@Dydynky Jak vůbec Ty? Co pokojíček: Jinak s kočárkem se jezdí luxusně, kdy máš vůbec termínek?
Ahojky dámy
chtěla bych se zeptat zda některá z vás neprodává kočárek? Jané trider 2011 v neutrální barvě. děkuji
montyneta.. Moc gratuluju
už se nemůžu dočkat na svoje ještě 4měsíce ![]()
@SatanekTerezka dekuji, to naprosto chápu. tak ať Ti to rychle uteče ![]()
@montyneta jůůůůůůůů
ten je krásnej!!! mám z vás velikou radost!!! a gratuluji!!!
jakpak to probíhalo?
pokojíček budou malovat ve čtvrtek a pak už bude všechno hotovo
termín mám 25.6 ale nevim nevim, dost mi poslední dny tvrdne břicho, včera večer asi tak 20× za hoďku, tak nevim, jak dlouho tam ještě vydrží..
@SatanekTerezka píše:
Ahojky dámychtěla bych se zeptat zda některá z vás neprodává kočárek? Jané trider 2011 v neutrální barvě. děkuji
Já taky ne, taky teprve začneme jezdit ![]()
@Dydynky Ahojky děkuji. Tak ¨to už je za chvíli, to Ti uteče. Jinak s kočárem se fakt luxusně jezdí. Jinak já jsem měla trochu nestandartní porod. Jsem po operaci děl. čípku a ten se rozhodl nespolupracovat. Takže ačkoliv jsem měla kontrakce nějakých 14 h. po minutě, občas po 3 či 5 tak jsem se prostě neotvírala, už přemýšlely, že to uklidní a další den nanovo. No a tak nějak čekali, zda čípek nerupne. Naštěstí po těch hodinách se umoudřil, praskla voda a Vašík byl za 12minut venku a otevřená na 10cm jsem byla za nějakou čtvrt hodinku, tak to bylo pak rychlé. Prďolinka za to stál. Teď oba leží v pokojíčku a spinkají. Tak já se loučím a jdu také spinkat, jsem na vše sama, manžel je v práci a v neděli odlétá do Ameriky na týden na služebku, ale zvládáme to velice dobře. Kluci jsou šikulkové. Jsou to má zlatíčka. Tak se opatruj a papa. NNo uvidíš, zda nebudeš mít mimi dříve u sebe ![]()
@montyneta Jejda kočko, hlavně, že jsi nemusela na císaře.. 14 hodin je dost a asi sis vytrpěla, ale jak jsi říkala, stačí se na prďolku podívat a bolest je pryč
jéé já už ho taky chci mít u sebe a dívat se jak spinká..
je to tak zvláštní pocit, pořád si říkám komu bude podobný a jaké to bude.. Ty nemáš Vašíka v ložnici? Je škoda, že musí odjet tak brzo, ale občas se prostě nedá nic dělat, jsi šikulka, to zvládneš! Papa a budu se těšit na další fotečky! ![]()
@Dydynky jojo, mám ho v ložnici, přes den v obyváku, no a když jsem v kuchyni, tak ho mám v židličce od Chicca od nula. Takže ho mám u sebe. Zatím je to poklad, ale uvidíme, jak mu to dlouho vydrží. Dneska jsme koupali, tak to bylo prima
Venoušek koupání totálně nesnáší, nojo, snad si zvykne.Jinak naprosto věřím, ten pocit je mít v náruči je kouzelnej
Já bych ho láskou sežrala ![]()
@montyneta to je mi jasný..zrovna dneska se mi zdálo, že mě prcek chytil přes bříško za prst..
už mi z toho asi hrabe, ještě 4 týdny a snad všechno dobře dopadne ![]()