Jané Trider 2011

• Fotoalbum (17)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Jané Trider?

Přidejte zkušenost s Jané Trider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3466
13.5.12 17:50

@montyneta zrovna jsem na tebe myslela, jestli už náhodou nemáš po ;) neboj se kočko, buď v klidu a všechno dobře dopadne :hug: budu se těšit na fotečky drobečka! já pomalu balim tašku do porodky, dokupuju, peru a žehlim hadříky a v týdnu bude vymalovaný pokojík, tak si budu moct konečně i uklidit :) jinak mi od včerejška dost tvrdne bříško a i když mam termín až za měsíc, nejsem si jistá, jestli to tam prcek vydrží.. fakt se neboj, budu moc držet palečky, ať to máte rychle za sebou!! :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
13.5.12 22:56

@Dydynky moc díky, teď tady dodělávám poslední zbytky, ale stejně odjedu a nechám tady klukům nepořádek. Teď jsem tedy napsala seznam manželovi co má vše udělat, no ale je mi z toho všeho ouvej. Snad to bude rychlé a půjde mi to tlačit tak jak je potřeba. Ty na sebe dávej pozor, a moc se nepřetahuj, ať je mimi ještě u Tebe v bříšku. Určitě se ozvu, uvidím, zda tam bude možnost se připojit na net či ne. Pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3466
20.5.12 22:32

@montyneta ahojky kočko, jsi v pořádku? myslím na Tebe! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
21.5.12 21:34

@Dydynky Ahojky tak dneska jsem dorazila domů s nejhezčím dárkem k svátku. Venoušek je s námi. Narodil se minulé úterý v 0.12 míry 3415 g a 51 cm. Je moc hezounkej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
21.5.12 21:35

@Dydynky Jak vůbec Ty? Co pokojíček: Jinak s kočárkem se jezdí luxusně, kdy máš vůbec termínek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.5.12 15:18

Ahojky dámy :) chtěla bych se zeptat zda některá z vás neprodává kočárek? Jané trider 2011 v neutrální barvě. děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
22.5.12 15:52

@SatanekTerezka nene, my ho od včera používáme :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.5.12 16:57

montyneta.. Moc gratuluju :kytka: už se nemůžu dočkat na svoje ještě 4měsíce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
22.5.12 17:46

@SatanekTerezka dekuji, to naprosto chápu. tak ať Ti to rychle uteče :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3466
22.5.12 19:42

@montyneta jůůůůůůůů :dance: ten je krásnej!!! mám z vás velikou radost!!! a gratuluji!!! :kytka: :hug: :srdce: jakpak to probíhalo?

pokojíček budou malovat ve čtvrtek a pak už bude všechno hotovo ;) termín mám 25.6 ale nevim nevim, dost mi poslední dny tvrdne břicho, včera večer asi tak 20× za hoďku, tak nevim, jak dlouho tam ještě vydrží..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3466
22.5.12 20:01
@SatanekTerezka píše:
Ahojky dámy :) chtěla bych se zeptat zda některá z vás neprodává kočárek? Jané trider 2011 v neutrální barvě. děkuji

Já taky ne, taky teprve začneme jezdit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
23.5.12 21:39

@Dydynky Ahojky děkuji. Tak ¨to už je za chvíli, to Ti uteče. Jinak s kočárem se fakt luxusně jezdí. Jinak já jsem měla trochu nestandartní porod. Jsem po operaci děl. čípku a ten se rozhodl nespolupracovat. Takže ačkoliv jsem měla kontrakce nějakých 14 h. po minutě, občas po 3 či 5 tak jsem se prostě neotvírala, už přemýšlely, že to uklidní a další den nanovo. No a tak nějak čekali, zda čípek nerupne. Naštěstí po těch hodinách se umoudřil, praskla voda a Vašík byl za 12minut venku a otevřená na 10cm jsem byla za nějakou čtvrt hodinku, tak to bylo pak rychlé. Prďolinka za to stál. Teď oba leží v pokojíčku a spinkají. Tak já se loučím a jdu také spinkat, jsem na vše sama, manžel je v práci a v neděli odlétá do Ameriky na týden na služebku, ale zvládáme to velice dobře. Kluci jsou šikulkové. Jsou to má zlatíčka. Tak se opatruj a papa. NNo uvidíš, zda nebudeš mít mimi dříve u sebe :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3466
23.5.12 22:52

@montyneta Jejda kočko, hlavně, že jsi nemusela na císaře.. 14 hodin je dost a asi sis vytrpěla, ale jak jsi říkala, stačí se na prďolku podívat a bolest je pryč :hug: jéé já už ho taky chci mít u sebe a dívat se jak spinká.. :srdce: je to tak zvláštní pocit, pořád si říkám komu bude podobný a jaké to bude.. Ty nemáš Vašíka v ložnici? Je škoda, že musí odjet tak brzo, ale občas se prostě nedá nic dělat, jsi šikulka, to zvládneš! Papa a budu se těšit na další fotečky! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
24.5.12 20:48

@Dydynky jojo, mám ho v ložnici, přes den v obyváku, no a když jsem v kuchyni, tak ho mám v židličce od Chicca od nula. Takže ho mám u sebe. Zatím je to poklad, ale uvidíme, jak mu to dlouho vydrží. Dneska jsme koupali, tak to bylo prima :roll: Venoušek koupání totálně nesnáší, nojo, snad si zvykne.Jinak naprosto věřím, ten pocit je mít v náruči je kouzelnej :srdce: Já bych ho láskou sežrala :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3466
26.5.12 10:33

@montyneta to je mi jasný..zrovna dneska se mi zdálo, že mě prcek chytil přes bříško za prst.. :D už mi z toho asi hrabe, ještě 4 týdny a snad všechno dobře dopadne :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí