Jantarové korálky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29350
4.3.16 12:57

@TerezkaW v DM jsem je zatím neviděla, ale já je mám tady v bazárku na emiminu, kdybys měla zájem… na noc se nesundávají…

https://www.emimino.cz/…ubky-441781/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
4.3.16 13:18

@TerezkaW @TerezkaW nesundavám. Ale v dm bych je nekoupila :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2852
4.3.16 13:35

Zrovna dnes jsem nad nimi přemýšlela, v dm je nekoupíte, vedou jen některé obchody typu látkové pleny, ekologické věci kolem dítek apod. Nakonec jsem od nich upustila s tím, že ČOI nějaký typ zakázala pro příliš pevné zapínání, kterým by si mohlo dítko ublížit a přečtení článku, že je účinek korálků spíš placebo efekt :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2507
4.3.16 15:40

Já právě ještě nejsem úplně rozhodnutá. Pořád váhám, nicméně děkuju za reakce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.3.16 14:22

Já se konečně rozhoupala a objednala je. Buď to zabere a nebo ne…za zkoušku kromě 300 Kč člověk nic nedá a to já utrácím víc peněz za jiné věci, takže teď se tomu začnu snažit věřit :) protože myslím, že to nemá cenu dávat dítěti na krk, když je předem odsuzuju. Není to příklad úplně adekvátní, ale na spaní si kolikrát taky dám sladký mlíko a věřím tomu víc než prášku na spaní :D. Takže i u nás síla přírody snad zabere! Dám vědět až budou výsledky :D :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
7.3.16 14:47
@MaminkaKristynka píše:
Já se konečně rozhoupala a objednala je. Buď to zabere a nebo ne…za zkoušku kromě 300 Kč člověk nic nedá a to já utrácím víc peněz za jiné věci, takže teď se tomu začnu snažit věřit :) protože myslím, že to nemá cenu dávat dítěti na krk, když je předem odsuzuju. Není to příklad úplně adekvátní, ale na spaní si kolikrát taky dám sladký mlíko a věřím tomu víc než prášku na spaní :D. Takže i u nás síla přírody snad zabere! Dám vědět až budou výsledky :D :kytka:

můžu se jen ze zvědavosti zeptat, proč jste je nakonec objednala jinde a u mě svou objednávku zrušila? Opravdu mě to zajímá, v čem byl jiný obchod lepší, jestli měli větší výběr nebo proč jste se tak rozhodla… pravdivou odpověď ocením, abych mohla přizpůsobit svou nabídku poptávce a zlepšit své služby… díky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.3.16 15:20

Jistě, psala jsem Vám to už ale do zprávy. Po tom, co jste mi je odložila, jsme byli další den ve městě a narazila jsem konečně na obchod s korálky. Vidět na vlastí oči je pro mě lepší a milejší než jen z fotky. Tak jsem si jedny vybrala, dnes měli dojít do obchodu a zítra si pro ně jdu :). Navíc jsem se pak i bála zaplatit, když zboží nemám v ruce…to jistě chápete, neznám Vás osobně. Tohle bylo pro mě rychlejší a více vyhovující vybrat podle pocitu. Snad se nezlobíte. Vaše jsou krásné, přeji Vám hodně štěstí s prodejem. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
8.3.16 00:33

@MaminkaKristynka v pořádku, mě jen zmátlo, že jste mi psala, že jste si je koupila v obchodě a tady jste psala, že jste si je objednala… pokud jste se bála platby předem, mohla jste mě požádat o odkaz na mé hodnocení třeba na Fleru nebo jinde… ale chápu to… zejména po tom, co tu na emiminu vyšly od adminů rady, jak neplatit předem při nakupování v bazárku… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.3.16 08:26
:kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
21.1.18 09:25

Spaní na bříšku s korálky

Maminky má některá z vás dítě, které spí jen na bříšku a má na sobě korálky? Zajímá mě, zda ho ty korálky při spaní na bříšku netlačí. Náš malý má 4 měsíce a uvažuji, že je koupím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5040
21.1.18 09:37

Mně to na těch miminkách přijde ultrahnusný. A vadit a překážet to podle mě musí každému dítěti. Ale jestli jsi přesvědčená, že je musíš mít… tak snad by šly trochu zkrátit? Aby mu nevisely až k pupíku. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3265
21.1.18 14:11

@Čičorečka já jsem tedy nikdy neviděla žádné dítě s jantarovými korálky, které by je mělo k pupíku. Děti je mají kolem krku tak, aby je neškrtily nebo nešly přetáhnout přes hlavu.

@Kolousek1 při spaní na bříšku dítěti korálky určitě vadit nebudou.

Já jsem je kupovala dceři, když ji rostly pětky a o růstu pětek jsem vůbec nevěděla i když předtím jsem věděla o růstu všech předchozích zubů. Syn je dostal ještě před růstem zubů a všechny zuby mu rostly v poho. Na něj jsem dokonce nikdy nepoužila Calgel, protože to nebylo zapotřebí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.1.18 14:15

Naše malá se na bříško taky s nimi určitě přetáčela, u nás bylo prvotní nadšení, že pomáhají, ale nakonec bohužel, zuby si protrpěla a nepomohly.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
21.1.18 19:27
@Čičorečka píše:
Mně to na těch miminkách přijde ultrahnusný. A vadit a překážet to podle mě musí každému dítěti. Ale jestli jsi přesvědčená, že je musíš mít… tak snad by šly trochu zkrátit? Aby mu nevisely až k pupíku. :think:

proč by měly být k pupíku, když jsou dělané na dětský krček? A ultrahnusné určitě nejsou, řekla bych, že dětem sluší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5040
21.1.18 19:30
@Regina Hero píše:
proč by měly být k pupíku, když jsou dělané na dětský krček? A ultrahnusné určitě nejsou, řekla bych, že dětem sluší…

To je samozřejmě věc vkusu, můžu mít svůj názor. Mně jen přišlo divné, když jsou kolem krku, tak proč by na zádech tlačit neměly, ale na bříšku jo, to je vše. Mně vadí při spaní i řetízek :D takže těm dětem fakt nezávidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.