JARŇÁTKA 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2748
19.5.08 21:14

Jo a malá se narodila minulý rok v pátek třináctého. (Duben)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2748
19.5.08 21:23

Collet a tvá dcerka je hotový obřík. Asi jste s manželem hodně vysocí, Naše mrně má jen 73cm měřeno na roční prohlídce. Ale narodila se a měla pouze 46cm. Takže skoro dosahuje průměru. A my s manžou nejsme žádní obři. Dalo by se říci spíše menšího vzrůstu.
Dnes jsem malou ale vážila mela asi 9,80kg. Sleduju její váhu, protože se mi zdá, že málo pije a jí, ale asi je to v pohodě od minula přibrala. Začala být tak vybíravá v jídle i v pití. Co není sladké, nesní ani nevypije a já pořád vymýšlím nějaké fígle, aby se mi do ní podařilo dostat něco pořádného. Jediné, co se jí musí nechat, tak má ráda vývary s nudlemi. alespoň to… Zdravím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
19.5.08 21:23

PETRUSHA,ahoooj,to je krásný datum.Moje mamka je 13.1. a tenkrát to byl taky pátek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
19.5.08 21:40

tak jsme zkoušela metřík Páťovi a asi se mu nechce :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
19.5.08 21:42

tak teď????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
19.5.08 21:44

HURÁ,HURÁ!!! :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2748
19.5.08 22:01

Ahoj Miriam,
tak ty máš klučinu přímo na první jarní den? To je taky dobrý. Jsou to taková data, která se budou dobře pamatovat.
Jste o trochu starší-chodíte? asi už ano, že? Naše malá se pořádně rozchodila po prvních narozkách, ale teď už jenom pořád utíká…hlavně mamince…nebo před maminkou…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
19.5.08 22:28

PETRUSHO,malej chodí od 8 měsíců. od 9 regulerně běhá. Je hyperaktivní a chvíli neposedí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5648
19.5.08 22:30
miriam1 píše:
jééé holky ahoooj.Můžu se k vám přidat???už několik dní pokukuju po podobných serverech,ale nikde jsem nenarazila na plodnou nebo nezamčenou diskuzi.
Já mám doma Patrika narodil se 21.3. na první jarní den(zrovna sněžilo :D) a jsem kousek od Českých Budějovic.
Vezmete nás k sobě???

ahoj MIRIAM,hura dalsi Jihoceska :-).Ja jsem z JH.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5648
19.5.08 22:34

Holky,Tomik zatim obchazi nabytek,leze jak drak a chodi za ruce,ale i tak jsem vecer zbita jak pes.Nechce spat 2× denne,tak chodi tak na 1,5-2 hod. po obede,tak chapete,ze se toho pres den moc neda a dohanim to vecer.Ale na vas a holky z cervnatek si cas najdu.

Zviratko doma nemame.Jen 195 cm vysokeho tatku,takze uz ted je TOmik docela veliky - cca 80 cm a 11,18 kg (vazeno ve stredu na kontrole :-)

a ted uz dobrou noc,jsem grogy.Rostou nam stolicky a mam toho knuceni fakt dost

Jen se chci zeptat.Kdo uz mate stolicky venku.Tomik uz tyden ma nahore stolicku nateklou,citim boulicky - kazdou spicku a porad nic.Jak dlouho trvalo nez vyrasila u vas?K tomu ma prujem,takze je to sranda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2748
19.5.08 22:44

Ahoj,
my stoličky nějak zvlášť nepociťovali. Vše proběhlo bez problému. Teď se nám klube čtvrtá a žádné teploty,ani průjem. Jen trochu míň jí. A jak dlouho to trvá než se taková stolička vyklube fakt nevím, protože dceru nijak neprohlížím v pusince,ona mi to ani dost dobře neumožní. Vím jen, že jsem vždy viděla nateklé dásno a za nějaký čas se na mě směje další zoubek. To když se mi ho Tina uráčí předvést.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2748
19.5.08 22:55

A taky si myslím, že už mi Tina nebude spát 2×denně. To se za poslední dobu podařilo jen dneska, protože bylo venku fakt škaredě, pořád pršelo a v takovém počasí se chtělo spát i mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Collet
20.5.08 08:16

pěkné ráno všem :D
Petrusho vítej,no malá je sice velká ale myslím že zas né nějak extra,já měřím 174cm a manža o 2cm víc.ale můj táta byl velikej tak asi tak :D a o alergii na kovy jsem slyšela,mamka měla jeden čas na zlato,ted nosí stříbro a je klid.
Loudalko stoličku máme venku jednu,Žanda se s nima asi prala prottože 4 noci byla neklidná a poplakávala :? nejhorší je že nemůžeš nic udělat,jo dala jsem jí Ibalgin sirup,trošku to zklidnil ale stejně.. :cry:
Miriam zvládla jsi pěkně metřík,já zkusím ségru jestli mi vysvětlí :wink:

• Citovat
  • Upravit
24
20.5.08 09:09

Přeji hezké ráno,

Loudalko - malá má venku skoro všechny zoubky, ale byla to teda hrůza. O všech jsem moc dobře věděla. Horší než stoličky byly horní špičárky. Míň jedla a celé noci probrečela, nedala se nijak uklidnit.

Petrusho - Verunka chodí celkem obstojně asi tak od toho roku. Teď lítá jak drak :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Collet
20.5.08 09:40

Mufinko tak pro nás byla nejhorší ted ta stolička,jinak se jí zoubky tlačili celkem bez problémů,mají to trápení ty naše děťátka co :)
Holky kolikrát denně dávate mimča spát,já 2-3krát a přemýšlím jestli na to už není „velká“ :lol: spí zrovna ted ráno,potom po obědě na zahradě a občas i později odpoledne,spát chodí tak na 20h a usne teda bez problémů.tak nevím… :roll:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex