Poradna duly
Jana Čurdová
Collet - takovýho spáče máš? Naše Verunka spinká 1-2× denně asi hodinku a spát chodí taky kolem 20 hodiny.
MUFI no celkem spáč je tak právě nevím jestli jí to nezkrátit
ale zas na druhou stranu si říkám že ona toho fakt tolik ůnapracuje" že má asi nárok že.ale vstává tak kolem 6 ráno ![]()
ahoj holky
Tak PATRIK má venk jednu stoličku a byl to teda boj,tak doufám že ty ostatní budou lepší aspoň o trochu
Jinak dnes mám moc práce,přijde návštěva,tak musím uklidit,ale nakouknu ,jestli se nepřidal někdo další.
Zatím pappaapa
Miriam taky toho mám dnes víc,je tam hnusně tak budu dělat co je potřeba doma
myslím že se moc mamin nepřidá,všichni už asi jsou někde zaškatulkovaný ale zas to máme aspon přehledný že
![]()
COLLET,to jo,ale i tak takhle když dvě mamči budou uklízet,jedna půjde na procházku a jedna bude na dovče tak nás tady moc nebude
![]()
ahojky
ad spani - tak my spime jednou denne.Zrovna dneska jsem ho vzala (vstaval v 6,30),ze pujdeme ven spinkat a on proste neusne.Usnul by pred 11 hod.,ale to ho uz nenecham.V pul 12 dostane obed a ve 12 jde spat.Nekdy okolo pul 1 apod. V sobotu mi usnul 2× - dopol. i odpol.Spal do 4 (dele bych ho ani nenechala) a ve 20,00 nemohl spinkat.Byl proste vyspinkany.COLLET,jestli ti v klidu vecer usne a v noci neblbne,ze je vyspinkany/a (promin,zapomnela jsem,co mas),tak ho/ji nech.Oni si sami reknou,co potrebuji.
Ja si jenom vcera rikala,ze uz moc do jarnatek nepatrime,kdyz je TOmik nar. 28.6.,ale snad vam to nevadi,ze tu s vami bude letnatko ![]()
Ahoj všichni.
Loudalko já myslím, že určitě nikomu nebude vadit, že malý patří spíše do letňátek…Víc hlav víc ví a může to být k užitku.
Collet já myslím, že když tvojí malé se večer dobře usíná tak není důvod proč jí rušit spaní. MY jsme u nás také dlouho spávaly 3× denně , protože Tina spala po půl hodinách. Teď se to upravilo-protože začala, lézt, pak chodit a to ji vyčerpávalo, takže už dokáže prospat i 1,5hodiny. Díky bohu.
Jo tak já zas končím, malá právě vyházela celou moji skříň s oblečením a někam mne chce odvést, už si bere moji ruku…
Jsem zde opět.
Chtěla jsem jen dodat, že už jsem si také myslela, že malou nechám spávat jen jednou, ale když jsem viděla, že jeden den jí vyhovuje jít jen 1× ,tak ten druhý spí o to víc a 2×. Takže to nechám na ní jak si „řekne“.
Taky vás to škaredé počasí tak vytáčí. Chci říct, že na mne lezou chmury, mám špatnou náladu a nebaví mne nic dělat. A to ke všemu, když si uvědomím, že musím tak je to o to horší.
Holky napište, co jste dělaly před mateřskou, myslím tím povolání ať máme o sobě nějakou představu. Doufám, že vám to nebude připadat jako vlez do soukromí. Ale myslím si, že se s tím musí tak trochu v diskuzi počítat, co vy nato?
Já jsem pracovala v pekárně, jako vedoucí linky, ale v podstatě jsem míchala těsto na rohlíky a dohlížela na konečný produkt. Měla jsem to na zodpovědnost. Pracovala jsem tam 7let a těsně před mateřskou, byla pekárna zrušena. Takže se po mateřská nemám kde vrátit , což mi činí velké starosti.
Tak to je zatím vše! P.
A chtěla jsem se zeptat, co znamená, že jsou některé diskuze zamčeny a některé stojí. To jsem ale nevzdělanec!! Někdo mě to prosím, vysvětlete a taky proč se to děje? Díky
Petrusho - já jsem před mateřskou studovala, takže jsem bez praxe a ještě s dítětem, to bude super shánění místa…
Zamčené jsou myslím diskuze, kde nechcou, aby jim tam někdo další chodil, mají uzavřenou skupinu a tačí jim to tak.
Collet - já bych taky necala malou spinkat tak, jak si řekne. Máš aspoň víc času pro sebe ![]()
Loudalko - to víš že nevadí letňátko ![]()
tak dík za rady holky nechám ji tedy spát jak si řekne ![]()
zamčené diskuze-bude asi tak jak říká Mufinka,moc se v tom nevyznám.
před mateřskou jsem pracovala jako sekretářka svému manželovi
v takovém malém rodinném podniku který má se svými bratry.
Loudalko to víš že letnátko nevadí ![]()
zas musím běžet,takhle k večeru nemám šanci tu být,sestra už hudruje ![]()
Hezky vecer!TOmik dneska po obede spal 2 a 1/4 hod. a vecer uz byl v pul 8 (o pul hodinky driv) v postylce.Byl nejaky utahany.Ted jsme v tom spani na houby - 2× denne je moc a 1× denne je malo.ALe v sobotu spal 2× denne a pak sel spat az v 9 (spal dopol. 2 hod. a odpoledne 45 min. a od 4 nespal a stejne v 8 neusnul
).Teda taky ho nechavam,jak si rekne,ale uspavani v postylce je boj. 2× denne jsem nebyla ochotna chodit s kocarkem,protoze si nic doma neudelas,neodpocines si a jenom litas venku,krmis,prevlikas a zase letis ven.Vecer jsem padla za vlast.Nemame vytah,tak nemuzu jenom uspat v kocarku a nechat v byte spat v kocare.Musim po schodech ze 3.patra snest a zase vynest Tomika.A to tech 11 kg uz da zabrat 1× denne,na toz 2×.Ale spinka v poledne doma.Spi mnohem dele,v kocarku tak max. 1,5 hod.
PETRUSHO,ja jsem ucitelka prvniho stupne (doufam,ze jsem vas ted od sebe neodradila
).Nase diskuse CERVNATEK 2007 je uzamcen = jsme tam maminy,co jsme chodili uz v tehotenstvi.Kdo chce prijit novy,musi me pozadat o autorizaci.Ale vetsinou uz nepovolujeme.Holky chteli uzamknout diskusi z duvodu,aby si byli jisté,ze to cteme jenom my a ne treba nekdo z jejich pribuznych.Ne vsechny maji dobre rodinne vztahy apod.
JDU ZEHLIT A KOUKAT NA RUZOVKU!
Loudalka píše:
Hezky vecer!TOmik dneska po obede spal 2 a 1/4 hod. a vecer uz byl v pul 8 (o pul hodinky driv) v postylce.Byl nejaky utahany.Ted jsme v tom spani na houby - 2× denne je moc a 1× denne je malo.ALe v sobotu spal 2× denne a pak sel spat az v 9 (spal dopol. 2 hod. a odpoledne 45 min. a od 4 nespal a stejne v 8 neusnul).Teda taky ho nechavam,jak si rekne,ale uspavani v postylce je boj. 2× denne jsem nebyla ochotna chodit s kocarkem,protoze si nic doma neudelas,neodpocines si a jenom litas venku,krmis,prevlikas a zase letis ven.Vecer jsem padla za vlast.Nemame vytah,tak nemuzu jenom uspat v kocarku a nechat v byte spat v kocare.Musim po schodech ze 3.patra snest a zase vynest Tomika.A to tech 11 kg uz da zabrat 1× denne,na toz 2×.Ale spinka v poledne doma.Spi mnohem dele,v kocarku tak max. 1,5 hod.
PETRUSHO,ja jsem ucitelka prvniho stupne (doufam,ze jsem vas ted od sebe neodradila
JDU ZEHLIT A KOUKAT NA RUZOVKU!).Nase diskuse CERVNATEK 2007 je uzamcen = jsme tam maminy,co jsme chodili uz v tehotenstvi.Kdo chce prijit novy,musi me pozadat o autorizaci.Ale vetsinou uz nepovolujeme.Holky chteli uzamknout diskusi z duvodu,aby si byli jisté,ze to cteme jenom my a ne treba nekdo z jejich pribuznych.Ne vsechny maji dobre rodinne vztahy apod.
Také koukám na růžovku.
Loudalko u nás také nehrozí, že bych Tinu uspávala doma v kočárku,jsme taktéž bez výtahu, sice v druhém patře, ale přesto bych se s kočárkem netahala.
A myslím, že jsi mne tedy neodradila tím, že jsi učitelka-je to pěkné povolání. I když si to spousta lidí nemyslí.
Jinak vám díky, že jste mi vysvětlily výrazy, kterým nerozumím, i když vlastně nevím stále, co je když diskuze stojí.
No nic-taky se jdu koukat. Pa
Vetsina pradla vyzehlena,uz jen Tomikovo veci ze susaku,ale to dneska zvladnu.
PETRUSHO,diskuse stoji to asi znamena,ze se treba holky prestehovaly na jiny web a sem uz nikdo neprispiva.Jinak nevim ![]()
Hezký večer ![]()
taky nevím co znamená že diskuze stojí ![]()
Dnes spala přes den malá jen hodinu přes oběd
Nejlépe ji uspím doma v postýlce, venku sice usne, ale za dlouho, vše ji zajímá a já mám doma klid ![]()
Loudalko - to je krásné povolání, být učitelkou 1. stupně, to je pro děti nejdůležitější, začátek, pak už to jde samo ![]()