JARŇÁTKA 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
24
20.5.08 09:59

Collet - takovýho spáče máš? Naše Verunka spinká 1-2× denně asi hodinku a spát chodí taky kolem 20 hodiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Collet
20.5.08 10:18

MUFI no celkem spáč je tak právě nevím jestli jí to nezkrátit :roll: ale zas na druhou stranu si říkám že ona toho fakt tolik ůnapracuje" že má asi nárok že.ale vstává tak kolem 6 ráno :wink:

• Citovat
  • Upravit
13
20.5.08 11:20

ahoj holky
Tak PATRIK má venk jednu stoličku a byl to teda boj,tak doufám že ty ostatní budou lepší aspoň o trochu
Jinak dnes mám moc práce,přijde návštěva,tak musím uklidit,ale nakouknu ,jestli se nepřidal někdo další.
Zatím pappaapa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Collet
20.5.08 11:39

Miriam taky toho mám dnes víc,je tam hnusně tak budu dělat co je potřeba doma :wink: myslím že se moc mamin nepřidá,všichni už asi jsou někde zaškatulkovaný ale zas to máme aspon přehledný že :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
13
20.5.08 11:55

COLLET,to jo,ale i tak takhle když dvě mamči budou uklízet,jedna půjde na procházku a jedna bude na dovče tak nás tady moc nebude :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5648
20.5.08 12:42

ahojky

ad spani - tak my spime jednou denne.Zrovna dneska jsem ho vzala (vstaval v 6,30),ze pujdeme ven spinkat a on proste neusne.Usnul by pred 11 hod.,ale to ho uz nenecham.V pul 12 dostane obed a ve 12 jde spat.Nekdy okolo pul 1 apod. V sobotu mi usnul 2× - dopol. i odpol.Spal do 4 (dele bych ho ani nenechala) a ve 20,00 nemohl spinkat.Byl proste vyspinkany.COLLET,jestli ti v klidu vecer usne a v noci neblbne,ze je vyspinkany/a (promin,zapomnela jsem,co mas),tak ho/ji nech.Oni si sami reknou,co potrebuji.

Ja si jenom vcera rikala,ze uz moc do jarnatek nepatrime,kdyz je TOmik nar. 28.6.,ale snad vam to nevadi,ze tu s vami bude letnatko :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2748
20.5.08 14:09

Ahoj všichni.
Loudalko já myslím, že určitě nikomu nebude vadit, že malý patří spíše do letňátek…Víc hlav víc ví a může to být k užitku.

Collet já myslím, že když tvojí malé se večer dobře usíná tak není důvod proč jí rušit spaní. MY jsme u nás také dlouho spávaly 3× denně , protože Tina spala po půl hodinách. Teď se to upravilo-protože začala, lézt, pak chodit a to ji vyčerpávalo, takže už dokáže prospat i 1,5hodiny. Díky bohu.
Jo tak já zas končím, malá právě vyházela celou moji skříň s oblečením a někam mne chce odvést, už si bere moji ruku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2748
20.5.08 14:31

Jsem zde opět.
Chtěla jsem jen dodat, že už jsem si také myslela, že malou nechám spávat jen jednou, ale když jsem viděla, že jeden den jí vyhovuje jít jen 1× ,tak ten druhý spí o to víc a 2×. Takže to nechám na ní jak si „řekne“.
Taky vás to škaredé počasí tak vytáčí. Chci říct, že na mne lezou chmury, mám špatnou náladu a nebaví mne nic dělat. A to ke všemu, když si uvědomím, že musím tak je to o to horší.
Holky napište, co jste dělaly před mateřskou, myslím tím povolání ať máme o sobě nějakou představu. Doufám, že vám to nebude připadat jako vlez do soukromí. Ale myslím si, že se s tím musí tak trochu v diskuzi počítat, co vy nato?
Já jsem pracovala v pekárně, jako vedoucí linky, ale v podstatě jsem míchala těsto na rohlíky a dohlížela na konečný produkt. Měla jsem to na zodpovědnost. Pracovala jsem tam 7let a těsně před mateřskou, byla pekárna zrušena. Takže se po mateřská nemám kde vrátit , což mi činí velké starosti.
Tak to je zatím vše! P.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2748
20.5.08 14:36

A chtěla jsem se zeptat, co znamená, že jsou některé diskuze zamčeny a některé stojí. To jsem ale nevzdělanec!! Někdo mě to prosím, vysvětlete a taky proč se to děje? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
20.5.08 18:27

Petrusho - já jsem před mateřskou studovala, takže jsem bez praxe a ještě s dítětem, to bude super shánění místa…
Zamčené jsou myslím diskuze, kde nechcou, aby jim tam někdo další chodil, mají uzavřenou skupinu a tačí jim to tak.

Collet - já bych taky necala malou spinkat tak, jak si řekne. Máš aspoň víc času pro sebe :wink:

Loudalko - to víš že nevadí letňátko :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Collet
20.5.08 18:39

tak dík za rady holky nechám ji tedy spát jak si řekne :)
zamčené diskuze-bude asi tak jak říká Mufinka,moc se v tom nevyznám.
před mateřskou jsem pracovala jako sekretářka svému manželovi :wink: v takovém malém rodinném podniku který má se svými bratry.
Loudalko to víš že letnátko nevadí :D
zas musím běžet,takhle k večeru nemám šanci tu být,sestra už hudruje :D

• Citovat
  • Upravit
5648
20.5.08 20:01

Hezky vecer!TOmik dneska po obede spal 2 a 1/4 hod. a vecer uz byl v pul 8 (o pul hodinky driv) v postylce.Byl nejaky utahany.Ted jsme v tom spani na houby - 2× denne je moc a 1× denne je malo.ALe v sobotu spal 2× denne a pak sel spat az v 9 (spal dopol. 2 hod. a odpoledne 45 min. a od 4 nespal a stejne v 8 neusnul :roll: ).Teda taky ho nechavam,jak si rekne,ale uspavani v postylce je boj. 2× denne jsem nebyla ochotna chodit s kocarkem,protoze si nic doma neudelas,neodpocines si a jenom litas venku,krmis,prevlikas a zase letis ven.Vecer jsem padla za vlast.Nemame vytah,tak nemuzu jenom uspat v kocarku a nechat v byte spat v kocare.Musim po schodech ze 3.patra snest a zase vynest Tomika.A to tech 11 kg uz da zabrat 1× denne,na toz 2×.Ale spinka v poledne doma.Spi mnohem dele,v kocarku tak max. 1,5 hod.

PETRUSHO,ja jsem ucitelka prvniho stupne (doufam,ze jsem vas ted od sebe neodradila :lol: ).Nase diskuse CERVNATEK 2007 je uzamcen = jsme tam maminy,co jsme chodili uz v tehotenstvi.Kdo chce prijit novy,musi me pozadat o autorizaci.Ale vetsinou uz nepovolujeme.Holky chteli uzamknout diskusi z duvodu,aby si byli jisté,ze to cteme jenom my a ne treba nekdo z jejich pribuznych.Ne vsechny maji dobre rodinne vztahy apod.

JDU ZEHLIT A KOUKAT NA RUZOVKU!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2748
20.5.08 20:31
Loudalka píše:
Hezky vecer!TOmik dneska po obede spal 2 a 1/4 hod. a vecer uz byl v pul 8 (o pul hodinky driv) v postylce.Byl nejaky utahany.Ted jsme v tom spani na houby - 2× denne je moc a 1× denne je malo.ALe v sobotu spal 2× denne a pak sel spat az v 9 (spal dopol. 2 hod. a odpoledne 45 min. a od 4 nespal a stejne v 8 neusnul :roll: ).Teda taky ho nechavam,jak si rekne,ale uspavani v postylce je boj. 2× denne jsem nebyla ochotna chodit s kocarkem,protoze si nic doma neudelas,neodpocines si a jenom litas venku,krmis,prevlikas a zase letis ven.Vecer jsem padla za vlast.Nemame vytah,tak nemuzu jenom uspat v kocarku a nechat v byte spat v kocare.Musim po schodech ze 3.patra snest a zase vynest Tomika.A to tech 11 kg uz da zabrat 1× denne,na toz 2×.Ale spinka v poledne doma.Spi mnohem dele,v kocarku tak max. 1,5 hod.

PETRUSHO,ja jsem ucitelka prvniho stupne (doufam,ze jsem vas ted od sebe neodradila :lol: ).Nase diskuse CERVNATEK 2007 je uzamcen = jsme tam maminy,co jsme chodili uz v tehotenstvi.Kdo chce prijit novy,musi me pozadat o autorizaci.Ale vetsinou uz nepovolujeme.Holky chteli uzamknout diskusi z duvodu,aby si byli jisté,ze to cteme jenom my a ne treba nekdo z jejich pribuznych.Ne vsechny maji dobre rodinne vztahy apod.

JDU ZEHLIT A KOUKAT NA RUZOVKU!

Také koukám na růžovku.

Loudalko u nás také nehrozí, že bych Tinu uspávala doma v kočárku,jsme taktéž bez výtahu, sice v druhém patře, ale přesto bych se s kočárkem netahala.
A myslím, že jsi mne tedy neodradila tím, že jsi učitelka-je to pěkné povolání. I když si to spousta lidí nemyslí.
Jinak vám díky, že jste mi vysvětlily výrazy, kterým nerozumím, i když vlastně nevím stále, co je když diskuze stojí.

No nic-taky se jdu koukat. Pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5648
20.5.08 21:26

Vetsina pradla vyzehlena,uz jen Tomikovo veci ze susaku,ale to dneska zvladnu.

PETRUSHO,diskuse stoji to asi znamena,ze se treba holky prestehovaly na jiny web a sem uz nikdo neprispiva.Jinak nevim :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
20.5.08 22:04

Hezký večer :srdce:
taky nevím co znamená že diskuze stojí :nevim:
Dnes spala přes den malá jen hodinu přes oběd 8O Nejlépe ji uspím doma v postýlce, venku sice usne, ale za dlouho, vše ji zajímá a já mám doma klid :wink:

Loudalko - to je krásné povolání, být učitelkou 1. stupně, to je pro děti nejdůležitější, začátek, pak už to jde samo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí