Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Fazulina Zajímala by mě témata dalšího binga. Jen tak, že bych už začala schánět a číst. V létě nemám tolik času tak by se malý náskok mohl hodit. Už jsou témata vybraná?
@milcamf píše:Děkuji za zapsání, další knížky se budu snažit doplnit co nejdříve
- Kniha s tématem v budoucnosti - Spasitel (Andy Weir)- za mě ještě zajímavější a napínavější kniha než Marťan, povede se hlavnímu hrdinovi zachránit planetu a co teprve jeho setkání s mimozemským kamarádem! Knížka nejde odložit, občasné technické popisy, co se děje, proč se to tak děje by mohly na první pohled rušit, ale není tomu tak! Za sebe dávám této knize 10 hvězdiček z 10!!!
Jé, taky si ho jdu zapsat, za mě totální pecka, jak píšeš, ještě lepší než Marťan. Přitom ta Artemis mě tak nenadchla, ale toto teda. Přesně, ty technické věci jsou podány tak, že to nijak nevadí a je to napínavé jak kšandy.
@makyna22 píše:
@Fazulina Zajímala by mě témata dalšího binga. Jen tak, že bych už začala schánět a číst. V létě nemám tolik času tak by se malý náskok mohl hodit. Už jsou témata vybraná?
Ahojky, právě jsem bingo založila, tak se můžeš připravovat:-)))
Prosím zapsat žolíka místo české detektivky
Křivé obvinění od Mayy Banks
Ahoj,
dostávám se k dopsání zbylých knih:
tak a snad mám už všechno, budu se moc těšit na letní bingo ![]()
Prosím o zapsání knihy Metro 2033
od autora Dmitrije Gluchovskijho.
Docela psycho to číst v této době…
Posílám zbytek přečtených knih:
Kniha s tématem v budoucnosti
nahrazuji, nemám ráda sci fi
Kateřina Tučková Bílá voda doporučuji přečíst, je to dokonalé
Název knihy na od písmene A
Paulo Coelho Alchymista – krása, není potřeba komentovat, tuto knihu čtu často a ráda
Kniha, která se odehrává ve více časových obdobích
Alena Mornštajnová Listopád díky za 17. listopad 1989 nedovedu si představit takto žít s komunisty.
Kniha od autora (autorky), který napsal alespoň 10 knih
Patrik Hartl Okamžiky štěstí
snad mám všechno, a děkuji, že se staráš ![]()
@DanielaD píše:
Kniha s tématem v budoucnosti
nahrazuji, nemám ráda sci fiKateřina Tučková Bílá voda doporučuji přečíst, je to dokonalé
Kniha od autora (autorky), který napsal alespoň 10 knih
Patrik Hartl Okamžiky štěstí
Ahojky, Patrik Hartl napsal jen 5 knih.
Bílou vodu máš už v tématu s barvou v názvu (snad jsem to nepopletla)
Asi budeš muset ještě něco přečíst:-), aby se to do kategorie hodily:-))). Pardon:-)
Jinak na Bílou vodu se teď chystám, tak snad budu mít taky takový dojem, jako ty.
Tak trochu na poslední chvíli:
Hurááá, mám splněno.
@Broskev 1 píše:
Prosím o zapsání knihy Metro 2033
od autora Dmitrije Gluchovskijho.
Docela psycho to číst v této době…
Tu mám teď rozectenou, ale hrozně mě to nebaví. Rozjede se to? Jsem zatím ve 2. kapitole.
@Fazulina Prosím o zapsání poslední knihy do kategorie 6 - Naslouchač - Petra Stehlíková - děj se odehrává kolem roku 2400. Scifi nevyhledávám ale kniha se mi líbila. Časem si nejspíš přečtu i další díly ze série.
Mám to tentokrát tedy knop. ![]()
Hlásím Bingo.
Děkuji za zapsání.
ahoj, díky a omlouvám se ![]()
spisovatel, který napsal víc jak 10 knih
Halina Pawlowská Čmelák - Láskyplné povídky
Sci- fi - dávám žolíka
Ladislav Zibura Pěšky mezi buddhisty a komunisty
teď snad mám všechno. Pěkný den
@Fazulina Poprosím doplnit do tabulky Černé Léto - M. W.Cravena (barva v názvu) a ještě uplatním žolíka Odbočka v lesích od Kateřiny Karolové. Nicméně je jasné, že bingo tentokrát nedokončím. Četla jsem dost, ale do témat mi to nepasovalo. Léto snad bude lepší. ![]()
Ahojky, tímto ukončuji Jarní bingo a posílám výsledky admince.
Gratuluju těm, kdo bingo dokončily!
Čtení zdar!:-)
@Fazulina píše:
Ahojky, tímto ukončuji Jarní bingo a posílám výsledky admince.Gratuluju těm, kdo bingo dokončily!
Čtení zdar!:-)
Bingo přece končí až zítra, ne? ![]()
Jinak hlásím zbylé přečtené knihy a prosím o zapsání:
kategorie
Barva v názvu knihy: Bílá krajina - D. Janů Detektivka od tohoto autora se mi absolutně nelíbila, ale dočetla jsem ji, takže vím, že už nic od tohoto autora raději ani nezkusím.
Kniha s tématem v budoucnosti: Vlaštovka v bublině - M. Lukášková
Zatímco tahle kniha mě naprosto uchvátila, děj se odehrává v roce 2045 a zároveň se vracíme do minulosti. „Píše se rok 2045, Barbora leží v nemocnici a nemoc ji připravuje o poslední vzpomínky na minulost, lásku i rodinu. Důkazem, že skutečně žila, jsou hlavně její děti – nejistý Michal a suverénní Magda, která už stihla rozprodat matčin majetek. Díky novému léku se ale Bára pomalu vrací. Přes dvacet let vzdálené zážitky získávají jasnější kontury a současná Bára stojí před odhalením tajemství rozpadu své životní lásky.“
Název knihy od písmene A: A kruh se uzavřel - K. V. Kupka Pěkný detektivní příběh s překvapivým závěrem
Kniha, která se odehrává ve více časových obdobích - Sem bych dala žolíka. Sněžný měsíc - M. Klevisová Miluju příběhy s kriminalistou Josefem Bergmanem ![]()
Hlásím BINGO
Díky ![]()