Jarní prázdniny - Covid

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5866
12.2.21 14:06
@krtek93 píše:
Jj, to jsem napsala blbě a bylo mi jasný, že na to bude reakce. Už ve chvíli, kdy jsem si všimla, že jsem to zapomněla upravit ale nechtělo se mi editovat :) Tak lépe řečeno - dokud to nebude pod kontrolou (takže nakažení max v řádu stovek, fungující trasování, běžně fungující nemocnice a ne na pokraji totálního kolapsu atd).
:lol: jj tak jsem se ozvala já. On si totiž opravdu někdo myslí, že „to“ zmizí. Doufám v to, co píšeš (trasování, fungující péče..) no trasování nefungovalo pořádně nikdy, péče před covidem taky v hodně případech měla rezervy. tak budeme doufat.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
12.2.21 14:06
@Hanka1 píše:
@janickaIIIkapacity lekarskych zarizeni jsou na doraz a proto zrusime vybudovanou a zaplacenou nemocnici v Letnanech, tri kraje zavru, ale jinak rozvolnim, ale deti do skoly nepustime…

Letňany- to už tady bylo 100×. I kdyby je nezrušili, neměl by tam, kdo pracovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10651
12.2.21 14:09
@maja45 píše:
Letňany- to už tady bylo 100×. I kdyby je nezrušili, neměl by tam, kdo pracovat.

měla tam pracovat armáda, nebo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
12.2.21 14:10
@maja45 píše:

tak to snad mohli vedet, nez je staveli a platili za ně ne?

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
12.2.21 14:10
@janickaIII píše:
měla tam pracovat armáda, nebo ne?

tak to bylo prezentováno, hlavně nevidím důvod platit miliony za pronájem, když se ti nabízí hala O2 zadarmo…

• Citovat
  • Upravit
10651
12.2.21 14:15
@Hanka1 píše:
tak to bylo prezentováno, hlavně nevidím důvod platit miliony za pronájem, když se ti nabízí hala O2 zadarmo…
:nevim: kdo ví, jak to zase vše bylo. Je mi z toho na :poblion:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5866
12.2.21 14:17
@maja45 píše:

to nevěděli, když to stavěli? tolik peněz zbytečně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3585
12.2.21 14:37

Nás čekají jarňáky za týden, ale hory máme zrušené od ledna,,, je to penzion, kam bych nejela i kdyby je teď otevřeli… to společné stravování je prostě špatně. Pokud by šlo o soukromou chatu, tak bych to asi zvažovala, s tím, že bych se snažila vyhnout frontám u občerstvení, no a u vleku,,,chichi,,, tam nevím. A těším se na reportáže front u vleků, jak se vlekaři camrají, že si tam udrží pořádek, tak si myslím, že je to nereálné. Takže my letos poprvé vynecháme, mrzí mě to moc, zrovna je sněhu všude mraky. Sice jezdím MHD do práce, ale tam se všichni chrání a jedu cca 10 minut,,, a prostě zbytečně tomu naproti nejdu. A beztak si myslím, že se to ještě nějak změní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31287
12.2.21 14:46

Já hodlám dodržovat i nadále to, co jsem dodržovala doteď. Zrušení NS je hlavně politický tanec, covid nikam nemizí. Hory si letos odpustim, možná proběhnu pár obchody, pokud je otevřou, protože některé věci už akutně potřebuju.
Bůh ví, co a jak bude, co se otevře nebo neotevře, ale rozhodně nemám v plánu jít ty britský potvoře naproti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10425
12.2.21 14:53

Nikdy jsem netrávila jarňáky někde v hotelu a ani na sjezdovkách. Jezdívali jsme do rodinný chalupy a běžky/procházky. Pokud bude chalupa zrovna volná, tak možná pojedu třeba s mojí mámou nebo s nějakou jednou další rodinou v rodině. Podle nálady, počasí, zdravotní situace..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
12.2.21 15:33
@pajinaa píše:
Nejela bych nikam, když to vidím kolem sebe..většina lidí nezopovědní kreténi, kteří se zjevně ničeho nebojí, kromě toho, že by si nemuseli letos zalyžovat nebo lézt chlastat pivo do hospody. Taky mě to se. e, ale chovat se jako hovado jen proto, že si neumím jednou něco odpustit? Doufám, že přes víkend ti naši umělci něco vymyslí, tak, aby zůstal režim zachován a bylo zavřené, co má být zavřené. Přála bych všem ignorantským idiotům vidět svého nejbližšího člověka napojeného na ventilátoru, možná by to někteří, co se tady cítí tak nesvobodně, přehodnotili. Jsme akorát zase odstrašující příklad pro celou Evropu - prostě blbí Češi, co se jednak nedokážou domluvit a k tomu je jim zatěžko i nandat si roušku na obličej, což je to nejmenší, co může každý udělat. Když jsem včera slyšela tu debatu ve Sněmovně a následně viděla to hlasování, zase jsem se začala stydět, za to, v jaké zemi žiju, jsme opravdu hrozný národ. :roll:

Prej JEDNOU něco odpustit :lol: :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
12.2.21 15:48
@Anonymní píše:
Letos si to odpustíme. Neumím si představit, že ve frontě na vleky budou všichni tak zodpovědní, že tam půjdou jen zdraví a budou stát dva metry od každého. Před pár lety jsme takhle měli celá rodina šílenou chřipku od rodiny, která s námi byla na horách (přeci nezruší pobyt a lyžovačku, když to mají zaplacené, že jo :zed:. Narvali se lékama a chodili lyžovat. Naše rodina lehla za pár dní komplet s 39-40 horečkama plus jeden z toho po týdnu ještě dostal zápal plic a druhý zánět průdušek. Takže z vlastní zkušenosti vím, jak jsou někteří zodpovědný…o tom jak lidi nadopují lékama děti co na horách omarodili, aby si mohly zalyžovat už jsem též slyšela, plus bezpříznakové děti (už je vidím jak drží rozestupy…).

vy jste s nimi byli na ubytování, nebo jste se viděli jen u vleku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3600
12.2.21 16:25

Stejně jako tvůj manžel, to že vedení státu hraje mocenské hry nemění nic na faktu, jaká je situace. U nás zavřené okresy, nemocnice přeplněné, lidé umírají jak na běžícím pásu, mrtvoly nemají kam dávat. Tvrdit, že se na horách člověk vyhne davům a je to bezpečné, tak to už snad ani není vtipné. Pokud nemůžeš vyrazit na přeplněné hory, tak sedíš doma na zadku tak je to tvůj problém. My máme alternativu, pobyt ve velkém venku a ještě mimo davy lidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14006
12.2.21 16:47
@adablahova5 píše:
Ahoj všem, poprosím názory, doma se nedá vůbec komunikovat. Vleky se spustí, hotely otevřou - jestli teda. Kdo je pro sedět doma na zadku a kdo pro vyrazit na hory? Mám 2 děti, ale doma peklo, jak jsem nezodpovědná, že nouzový stav nebyl prodloužený neznamená, že se situace zlepšila. A jet na hory je totální nezodpovědnost, výsměch nemocnicím, starším lidem… :oops: JAk to vidíte vy? Argumenty, že čertsvý vzduch je přece to nejlepší - nepochodila jsem. Všude bude nátřesk, v hotelu britská mutace…chjoooo!

My bysme jsme si rádi zalyžovali nekde, aspon teda tady Česku na celodenni jednodenni lyzovani..
My mame lyzovani radi a celkove hory radi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76739
12.2.21 16:55
@Nika079 píše:
@Hanka1 nejsem z oboru, Letňany jsou fiasko, ale primárně chybí lidi (sestřičky a doktoři).

no tak, když nacvičují tanečky, tak nemají čas pracovat, to je jasné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+