Jaro 2012 a 2. IVF

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
8743
1.2.12 09:34

velmi spokojena. je trochu specifickej, ale verim mu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5198
1.2.12 18:50

Ahoj všem :mavam:
Teroušku, tak nakonec HSK s narkózou … to ti schvaluji :-) já si u IVF nejvíc užila OPU, krásně jsem si pospala :-)
Já byla včera v nemocnici a jak jsem předpokládala dali mi termín v březnu, ale je mi to jedno … je to za měsíc. Tak doufám, že nebudu nemocná a že MS dorazí včas :-)a pak hurá na KET :pankac: :pankac: :pankac:
Kdepa jste všechny?
Simča je omluvená, ta je uřčitě už na cestě do hor :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
1.2.12 21:56

Ahojky :mavam: :mavam: :mavam: já už chodím do práce a dneska na mě skočila nějaká asi chřipka :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8743
2.2.12 09:00

cauky devcatka. ja toho mam v praci stale hafo. je to hruzostrasny. no jo, strsim si jede do Alp. ty jo, taky bych jela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5198
2.2.12 09:09
denisa 76 píše:
Ahojky :mavam: :mavam: :mavam: já už chodím do práce a dneska na mě skočila nějaká asi chřipka :cert: :cert:

Ahojky Denis :mavam:
mi povídej .. já už jsem týden doma a léčím se :-(
Pekně zalez do pelechu a teplý čaj s medem a citrónem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5198
2.2.12 09:28
Térouš píše:
cauky devcatka. ja toho mam v praci stale hafo. je to hruzostrasny. no jo, strsim si jede do Alp. ty jo, taky bych jela…

Teroušku :mavam:
hlavně se nám neupracuj :-)
Já se na tu LPSK a HSK normálně těším … potřebuji aby se něco dělo a ne jenom přešlapovalo na místě.
Budou mi dělat i biopsii sliznice, to mi jí jako seškrábou všechnu nebo jak? já mám trochu strach aby mi pak brzy dorostla :idea:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8743
2.2.12 09:53

ikinko neboj, to je uplnej mini vzorecek. jsou to takovy klesticky a ty ti kousek ucvaknou a udelaji to na vice mistech nebo pro ne opticky podezrelem miste. ja se ti nedivim, ze se tesis. ja cekam na ten verdikt dr., jestli budeme moct do toho jit nebo ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5198
2.2.12 09:56
Térouš píše:
ikinko neboj, to je uplnej mini vzorecek. jsou to takovy klesticky a ty ti kousek ucvaknou a udelaji to na vice mistech nebo pro ne opticky podezrelem miste. ja se ti nedivim, ze se tesis. ja cekam na ten verdikt dr., jestli budeme moct do toho jit nebo ne

Teroušku, teď si mě uklidnila … já se bála že mi jí seškrábou všechnu. Kdy budete vědět zda to lze nebo nelze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
2.2.12 14:59
ikina píše:
Térouš píše:
cauky devcatka. ja toho mam v praci stale hafo. je to hruzostrasny. no jo, strsim si jede do Alp. ty jo, taky bych jela…
hlavně se nám neupracuj :-)
Já se na tu LPSK a HSK normálně těším … potřebuji aby se něco dělo a ne jenom přešlapovalo na místě.
Budou mi dělat i biopsii sliznice, to mi jí jako seškrábou všechnu nebo jak? já mám trochu strach aby mi pak brzy dorostla :idea:
Ahojky..zed jsem dorazila z práce a je mě na zdechnutí..celý den mám skoro čtyřicítky a ještě ten hnusnej mráz :cert: :cert:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5198
2.2.12 15:18

Denis :mavam:
koukej to vyležet … na práci se vykašli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8743
2.2.12 18:11

iki, asi pristi tyden

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5198
2.2.12 20:31
Térouš píše:
iki, asi pristi tyden

Jéé, tak to je za chvilku … to uteče :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8743
2.2.12 22:29

jo to jo, ale bojim se trochu. jestli budu muset cekat dalsi pulrok, tak me to psychicky polozi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5198
3.2.12 10:12
Térouš píše:
jo to jo, ale bojim se trochu. jestli budu muset cekat dalsi pulrok, tak me to psychicky polozi

nenervuj se něčím co zatím nevíš. Počkej do konzultace co Vám řeknou. A proč bys měla čekat půl roku? Ty antibiotika jsou na 100 dní a pak se asi musí nechat nějaká doba že? Ale neboj, třeba to nebude vůbec potřeba a i kdyby bylo, tak to vydržíte … musíte :hug: :hug:
Ale chápu tě, nejhorší na tom všem je to věčné čekání :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8743
3.2.12 15:19

ikinko, ale ja uz ted cekala pul roku. antibiotika jsou na 100 dni a 72 dni se ti tvori spermie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí