Jde léčit tyran?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20777
21.7.15 14:29
@kdochcekam píše:
Snad nevěříš tomu, že to udělá… :roll:

Pokud tady budou psát takoví frajeři, jako jsi ty, tak je možné, že to neudělá. Co pak, půjdeš se poplácat po rameni, jak jsi dobrá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
21.7.15 14:29

No asi bude vyvádět, až zjistí, že jsou vyměnené zamky, takže kám volat kdyžtak 112? nebo 158?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
21.7.15 14:33
@malefic píše:
No asi bude vyvádět, až zjistí, že jsou vyměnené zamky, takže kám volat kdyžtak 112? nebo 158?

Přímo policii a ještě lepší by bylo zjistit, kam spadáte. To je totiž nejrychlejší volat přímo na služebnu, než přes centrálu, která jim to bude stejně předávat (proto je to přes 112 nejdelší, protože oni taky musí přepojit na policii a ti si to pak předají podle oblasti). Na netu to určitě bude, tak si to vyhledej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
21.7.15 14:34

Jo a měj uložené to číslo na linku důvěry, kam jsi volala, ať kdyžtak můžeš volat jim, co dál, když si nebudeš vědět rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5730
21.7.15 14:38

@malefic Nebylo by třeba dobré. až budeš mít zámek vyměněný, poslat mu sms? Že má sbalené kufry u maminky a už nemá chodit? Abys ho na to dopředu trochu připravila a pak už tolik nevyváděl? A ještě bych klidně připsala, že pokud to nebude respektovat, budeš volat policii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140233
21.7.15 14:46
@Amys píše:
Naopak, je dobře, že sem píšeš! To všem v podobné situaci velmi pomůže :hug: Tobě gratuluju, že jsi dokázala odejít. Zakladatelka téhle diskuze to jistě taky zvládne :palec:

děkuji, ale mě to trvalo určitě déle než zakladatelce. Neustále jsem si dávala vinu, že za všechno můžu a věřila, že to bude lepší. Nakonec jsem se již nevrátila domů, když mě zbil a já skončila v nemocnici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3071
21.7.15 15:01

Posílám mnoho sil a pozitivní energie zakladatelce ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59380
21.7.15 15:09

@malefic 8o 8o jak se k tobě máma chová? To je prostě šílený :?. Vždyt to musí vidět v jakém jsi stavu ne :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
21.7.15 15:17

Moje máma se se mnou nebavila i kvuli toho, že jsem se šla léčit k psychiatrovi, brala to jako že jsem slabá lína neschopná… a když jsem jí jednoho krásného dne oznámila, že mě její syn zneužívá, tak mi ještě vynadala… bohužel.. má rodina jsou všichni v pohodě,, jen je vina ssi fakt jen u me…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
21.7.15 15:23
@malefic píše:
Moje máma se se mnou nebavila i kvuli toho, že jsem se šla léčit k psychiatrovi, brala to jako že jsem slabá lína neschopná… a když jsem jí jednoho krásného dne oznámila, že mě její syn zneužívá, tak mi ještě vynadala… bohužel.. má rodina jsou všichni v pohodě,, jen je vina ssi fakt jen u me…

Není u tebe vina. Jsi skvělá máma. Teď jen dotáhnout to, co jsi začala, do konce. Neboj, fakt se ti moc uleví. nepochybuj o sobě, zvládneš to :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
21.7.15 15:23
@kdochcekam píše:
@malefic @malefic

Chci ti říct, že když to dnes dotáhneš do konce, tak budeš od zítřka opravdu šťastný a svobodný člověk. Bez strachu a úzkosti. Budeš si sama sobě a dětem pánem. žádné nadávky a surovosti a manipulace. Jen ty a děti, jejich smích a tvůj vnitřní klid a pohoda.

Budeš mít vztyčenou bradu a budeš dýchat jako jsi doposud nemohla. Budeš vzorem pro své děti. A tak to má být. :srdce:

Díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
21.7.15 15:26

Tak vyměna zámku je domluvena na zitra ráno, tak snad to dobře dopadne. dneska nikdo nemuže. naštěstí kámosi vždy podrží :-) a vám taky děkuji.. je smutné, že víc ochotní lide pomoci se najdou na netu, než ve vlastní rodine :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
21.7.15 15:36
@malefic píše:
Tak vyměna zámku je domluvena na zitra ráno, tak snad to dobře dopadne. dneska nikdo nemuže. naštěstí kámosi vždy podrží :-) a vám taky děkuji.. je smutné, že víc ochotní lide pomoci se najdou na netu, než ve vlastní rodine :-)

Paráda! Teď se hlavně nepodřekni, ať se plán nezhatí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140233
21.7.15 17:29

Také jsem vyměnila zámky, ale proto, že když tam teď nejsem, tak z domu zmizela myčka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
22.7.15 17:07

Podle me jemu nic nepomuze, protoze si nemocny neprijde
kazdopadne tobe preju hodne stesti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...