Jde poslat sms z Německa bez roamingu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1000
10.1.13 00:38

Jde, z německýho čísla :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101948
10.1.13 00:40
@terezn píše:
Jde, z německýho čísla :mavam:
:palec: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
NV
21
10.1.13 08:00
@j.a.n.i1 píše:
No, tak to tedy fakt bude ze zahraničí zadarmo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: to vyjde levněji ta SMS než přenesená data.

Pripojis se na wifi, ktera je dnes v kazde restauraci, kavarne, obchodnim centru, taxi, vlaku, autobuse… a nebudes platit vubec nic ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101948
10.1.13 10:00
@NV píše:
Pripojis se na wifi, ktera je dnes v kazde restauraci, kavarne, obchodnim centru, taxi, vlaku, autobuse… a nebudes platit vubec nic ;)

No, Německo tedy moc neznám, ale třeba u nás či ve Francii je to značná utopie :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
NV
21
10.1.13 10:09

U nas myslis jako v CR, potazmo v Praze? To snad ne :)
Mimochodem wifi je dokonce uz i v tech novych tramvajich MHD v Pze 8)
Asi neznam zadne misto v Pze, kde by wifi nebyla (mluvim o tech mistech, ktere jsem zminila). Jezdim hodne i busem/vlakem mimo Prahu a wifi je tam take samozrejmosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101948
10.1.13 11:36

No, tak to já mám jiné zkušenosti i v Praze, krom párnových tramvají kterých není víc jak 10 není v žádném MHD, z autobusů ji má pouze student agency, vlaky pendolino, leo expres a student agency, jinak nic. A ty kavárny a restaurace taky rozhodně ne všechny. Dost často net potřebuji… a i po Praze s sebou nosím modem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4465
15.6.15 14:45

Čus holky.
Včera jsem byla v zahraničí a telefon nepoužitelný, hlásil „pouze tísňová volání“ a to i přesto, že roaming u operátora mám aktivní. Dnes jsem to s nimi řešila, u nich problém není. Poradili mi prošmejdit telefon a zjistit, jestli v nějakém nastavení roaming neblokuju. Objevila jsem tam v jedné kolonce „bez roamingu“ a netuším, jak to změnit :nevim: Poradíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15433
15.6.15 15:00

A co je to za telefon?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4465
15.6.15 19:45

@ivašot. LG L Fino