Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@j.a.n.i1 píše:
No, tak to tedy fakt bude ze zahraničí zadarmo![]()
![]()
to vyjde levněji ta SMS než přenesená data.
Pripojis se na wifi, ktera je dnes v kazde restauraci, kavarne, obchodnim centru, taxi, vlaku, autobuse… a nebudes platit vubec nic ![]()
@NV píše:
Pripojis se na wifi, ktera je dnes v kazde restauraci, kavarne, obchodnim centru, taxi, vlaku, autobuse… a nebudes platit vubec nic
No, Německo tedy moc neznám, ale třeba u nás či ve Francii je to značná utopie ![]()
U nas myslis jako v CR, potazmo v Praze? To snad ne ![]()
Mimochodem wifi je dokonce uz i v tech novych tramvajich MHD v Pze ![]()
Asi neznam zadne misto v Pze, kde by wifi nebyla (mluvim o tech mistech, ktere jsem zminila). Jezdim hodne i busem/vlakem mimo Prahu a wifi je tam take samozrejmosti.
No, tak to já mám jiné zkušenosti i v Praze, krom párnových tramvají kterých není víc jak 10 není v žádném MHD, z autobusů ji má pouze student agency, vlaky pendolino, leo expres a student agency, jinak nic. A ty kavárny a restaurace taky rozhodně ne všechny. Dost často net potřebuji… a i po Praze s sebou nosím modem.
Čus holky.
Včera jsem byla v zahraničí a telefon nepoužitelný, hlásil „pouze tísňová volání“ a to i přesto, že roaming u operátora mám aktivní. Dnes jsem to s nimi řešila, u nich problém není. Poradili mi prošmejdit telefon a zjistit, jestli v nějakém nastavení roaming neblokuju. Objevila jsem tam v jedné kolonce „bez roamingu“ a netuším, jak to změnit
Poradíte?