Jdete zítra ven s miminkama?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14996
19.8.12 21:48

Taky to vidím na večer, malá má necelé 3 měsíce a i doma trpíme, takže venku v tom vedru fakt ne. Sice ve stínu by to možná šlo, ale máme central park 20minut pěšky, to bysme se upekly, než bych tam dolezla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
19.8.12 21:51

Hm, tak my si to užijem, klukům je 29m a 7m, a psa kterýho brigádně venčím, toho nezajímá, že bude 40, a odpoledne letáky za mě taky nikdo neroznese :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6077
19.8.12 21:52

Nám je 10 měsíců, ven chodíme, ale jen do stínu a cachtat se ve vaničce a pak na houpačku. :D Hrůzu mám z bytu, máme podkroví a už teď na spaní 27 stupnů. Zítra tu asi zdechnem. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
19.8.12 21:53

Mam pulrocni dite, na prochazku pujdeme rano nez zacne parak, doma zatahnu zaluzie jeste rano a zkusime to vedro nejak prezit :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2242
19.8.12 21:55

Já musím s 9m v poledne na rehabilitaci :-( Hodím přes kočár mokrou plenu a nikde se nebudu zdržovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1452
19.8.12 22:12

Nikam nejdu, malou jsem měla před cca 2 týdny přehřátou, to mě poučilo, i odpoledne je to záhul

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nesinka
19.8.12 22:17

Nemuset ven, tak bych nešla, ale my máme v domě příjemných 20. Bejt v horkým bytě, tak jdu do parku pod stromy, jak už tu někdo psal. Vezmu deku, vodu, veškerý vybavení a zakempuju tam, nebo někde v lese. Nebo pokud má člověk auto, tak si může udělat celodenní výlet někam na hory ;)

• Citovat
  • Upravit
898
19.8.12 22:17
@sunnyho.motylek píše:
Taky je nahatej a svěžím ho mokrou plenou..jen ta doba od 11 do těch tří čtyř bych asi ven nelezla..možná pujdeme s kamarídkou do žlutejch lázní, ale nevím..někam tam tam pod strom..

Jen od 11 do 15? To je doba, kdy sice nejvic sviti slunce a muzes se nejvic spalit, ale nejvyssi teploty byvaji az odpoledne - varovani CHMU pred extremnim horkem je na zitra od 12 do 20.
Takze my pujdeme ven leda hodne brzy rano (zalezi, jak se deti vzbudi), nejpozdeji do 10 chci byt doma - jakykoliv stin mame kus cesty, to by se mi deti v kocare upekly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2017
19.8.12 22:22

Mám 4měsíčního chlapečka a zítra ráno nás čeká doktorka a pak zalezeme domu. Dneska jsme taky odpoledne byli doma. Sice to bylo šíleně dlouhý, protože mrňous spí přes den jedině na kočáru, ale nějak to musíme přežít :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14996
19.8.12 22:23
@monika215 píše:
Jen od 11 do 15? To je doba, kdy sice nejvic sviti slunce a muzes se nejvic spalit, ale nejvyssi teploty byvaji az odpoledne - varovani CHMU pred extremnim horkem je na zitra od 12 do 20.
Takze my pujdeme ven leda hodne brzy rano (zalezi, jak se deti vzbudi), nejpozdeji do 10 chci byt doma - jakykoliv stin mame kus cesty, to by se mi deti v kocare upekly.

my teprve v 9 vstáváme, takže u nás ráno nehrozí :mrgreen: ale jestli teda má být parno až do 20h 8o to asi budem celý den doma… a to i doma máme okolo 28st :poblion: sice máme klímu, ale tu miminku nepustím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
19.8.12 22:26

My máme skoro tříletého klučinu a 10ti měsíční holčičku. Dneska byl ten starší odpoledne jen s tatínkem odvézt autem vypůjčené lavičky po oslavě(v autě seděl asi 1min., je to kousínek a pak byl ve stínu), ale když se asi po půlhodině vrátili domů, byl červený jak rak a spocený úplně hrozně. Takže po zbytek dne až do sedmi do večera si hrál doma. Malou jsem vzala na procházku taky až před sedmou a zítra to budeme muset zvládnout obdobně. Máme podkrovní obývák :? a ta zítřejší vedra budem trávit asi jen v ložnici, což je nejchladnější místnost.
Ale napadlo mě před pokojový ventilátor nějak umístit mokrou studenou plenu. Možná to v bytě udělá lepší a snesitelnější klima. Co myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
898
19.8.12 22:29

@LadyTommy
Podivej se treba na vyvoj dnesni teploty v Praze Libusi - ten prvni graf dole na strance - teplota se pres tricet stupnu prehoupla tak v pul jedenacte a zpatky pod tricet stupnu klesla az tak v pul seste odpoledne - ono se to nezda, ale odpoledne byva vazne dost dlouho vedro, jak je vse rozpalene (hlavne beton ve mestech)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6980
19.8.12 22:38

Já musim zítra s malym na kyčle a už teď z toho mám hrůzu :? Doktor je tam od 10-12,takže zpátky pojedeme už v hnusnym pařáku :( a to ještě bude starší určitě znuděný a mrzutý, protože tam budeme čekat nějakou dobu. Parkování je tam naprd - jednak nezaparkuju nikde poblíž, takže se ještě budeme muset kus táhnout pěšky a navíc tam nikde neni stín, takže se fakt těšim na ten návrat do auta, co se hodinu vyhřejvá na sluníčku :cert: :cert: :cert: a jestli tohle přežijeme, tak rozhodně nevylezeme ven dřív než v šest nebo v sedm - i když teda máme taky podkrovní byt, takže tady bude úplně hnusně, ale pořád „jenom“ 27 stupňů :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11522
19.8.12 22:44

To mate fajn, my mame v byte 32 stupnu a to uz je ten venek fakt lepsi ;) hlavne stin, mazat, mokra plina a casteji kojit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
19.8.12 22:45

Ahoj, já se teda z baráku taky ani nehnu, dneska jsem byla ven jen vyhodit prádlo a bylo tam jak v sauně a večer jsem ho uklízela a pořád bylo hnusně. Venku přes 30 a doma máme 24 a i to malej blbě nesl, natož venku v takovym dusnu, z toho byl vyřízený i starší, kterej je jinak pořád venku, teď jen vyběhl ven a v tu ránu byl zase doma a už tam nešel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí