Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@vokishka píše:
Já tam teda vidím jednu čárku.
něco tam je, prostě klasický duch…zatím v práci i u dětí na kroužky to bylo fakt vždy naprosto bílé…Ale nevím co se bere, že je pozitivní, žádný pozitivní jsem neviděla ještě…Počkám.
Ja tam druhou čárku vidím no. Ale gratulovat ke dvěma čárkám nebudu.
Spíše přeji, ať jsi co nejdříve fit. ![]()
Já bych to brala asi jako pozitivní, taky mi bylo před pár dny divně a pro jistotu jsem si dělala dva a oba byly čistě bílé ![]()
Je negativní…pokud by byl pozitivní, tak prý jako první vyleze ta spodní čárka…
Pokud tam ten stin nebyl do 15 minut, ale az pozdeji, tak je vysledek negativni.
Pro jistotu bych v pondeli volala Dr. a domluvila si pcr.
Ja měla takovouhle čárku vyhodnocenou po 15 minutách jako pozitivní. Naštěstí falešně. U negativního se prý nesmí ukázat ve správném čase vůbec nic. Ale to se možná může lišit, záleží na tom, co stojí v návodu
@Peťuláková píše:
Ja tam druhou čárku vidím no. Ale gratulovat ke dvěma čárkám nebudu.Spíše přeji, ať jsi co nejdříve fit.
ufff no taky si myslím, ale tak co jsem slyšela tak většina pozitivních antigenů byla negativní, tak uvidíme, udělám ráno, počkám co v rodině výsledky a uvidíme.
@cecetka píše:
Pokud tam ten stin nebyl do 15 minut, ale az pozdeji, tak je vysledek negativni.
Pro jistotu bych v pondeli volala Dr. a domluvila si pcr.
byl tam asi za 5 minut
@Anonymní píše:
byl tam asi za 5 minut
Tak vidíš na návodu, jak má vypadat pozitivní…dvě jasně stejně zbarvené čárky…to ty nemáš…a lovit ducha na tomhle testu mi teda přijde fakt mimo…to jste zblbé z toho lovení duchů na těhotenském… ![]()
Takovýto test mělo dítě u nás ve školce. Opakoval se a ten druhý byl už jasně pozitivní. PCR pak taky pozitivní.
Tohle je negativní. Jednou takhle dušík vyšel kolegyni z práce, tak šla pro jistotu na PCR a taky negativní.
Podle mě je to výsledek na dovyšetření pcr testem. Nic se tím nezkazí.
Je tady hodně duchů na těhotenských testech, tak přidávám jednoho „ducha“ na antigenním.
V rodině, kde jsem minulý týden byla mají příznaky (nepotvrzeno zatím), mě začalo být dnes divně a test vypadá viz fotka. Brali byste to za pozitivní, šly byste na PCR?