Je to pozitivní antigenní test?

Anonymní
15.5.21 18:43

Je antigenní Covid test pozitivní?

Je tady hodně duchů na těhotenských testech, tak přidávám jednoho „ducha“ na antigenním.
V rodině, kde jsem minulý týden byla mají příznaky (nepotvrzeno zatím), mě začalo být dnes divně a test vypadá viz fotka. Brali byste to za pozitivní, šly byste na PCR?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65282
15.5.21 18:43

Já tam teda vidím jednu čárku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.5.21 18:49
@vokishka píše:
Já tam teda vidím jednu čárku.

něco tam je, prostě klasický duch…zatím v práci i u dětí na kroužky to bylo fakt vždy naprosto bílé…Ale nevím co se bere, že je pozitivní, žádný pozitivní jsem neviděla ještě…Počkám.

• Citovat
  • Upravit
14809
15.5.21 18:50

Jo, klasický duch.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
296
15.5.21 18:51

Ja tam druhou čárku vidím no. Ale gratulovat ke dvěma čárkám nebudu. :) Spíše přeji, ať jsi co nejdříve fit. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Petronela99
15.5.21 18:51

Já bych to brala asi jako pozitivní, taky mi bylo před pár dny divně a pro jistotu jsem si dělala dva a oba byly čistě bílé :nevim:

• Citovat
  • Upravit
32170
15.5.21 18:52

Je negativní…pokud by byl pozitivní, tak prý jako první vyleze ta spodní čárka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26872
15.5.21 18:53

Pokud tam ten stin nebyl do 15 minut, ale az pozdeji, tak je vysledek negativni.
Pro jistotu bych v pondeli volala Dr. a domluvila si pcr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
15.5.21 18:55

Ja měla takovouhle čárku vyhodnocenou po 15 minutách jako pozitivní. Naštěstí falešně. U negativního se prý nesmí ukázat ve správném čase vůbec nic. Ale to se možná může lišit, záleží na tom, co stojí v návodu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.5.21 18:56
@Peťuláková píše:
Ja tam druhou čárku vidím no. Ale gratulovat ke dvěma čárkám nebudu. :) Spíše přeji, ať jsi co nejdříve fit. :srdce:

ufff no taky si myslím, ale tak co jsem slyšela tak většina pozitivních antigenů byla negativní, tak uvidíme, udělám ráno, počkám co v rodině výsledky a uvidíme.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.5.21 18:57
@cecetka píše:
Pokud tam ten stin nebyl do 15 minut, ale az pozdeji, tak je vysledek negativni.
Pro jistotu bych v pondeli volala Dr. a domluvila si pcr.

byl tam asi za 5 minut

• Citovat
  • Upravit
32170
15.5.21 18:59
@Anonymní píše:
byl tam asi za 5 minut

Tak vidíš na návodu, jak má vypadat pozitivní…dvě jasně stejně zbarvené čárky…to ty nemáš…a lovit ducha na tomhle testu mi teda přijde fakt mimo…to jste zblbé z toho lovení duchů na těhotenském… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8790
15.5.21 18:59

Takovýto test mělo dítě u nás ve školce. Opakoval se a ten druhý byl už jasně pozitivní. PCR pak taky pozitivní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3998
15.5.21 19:00

Tohle je negativní. Jednou takhle dušík vyšel kolegyni z práce, tak šla pro jistotu na PCR a taky negativní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
15.5.21 19:02

Podle mě je to výsledek na dovyšetření pcr testem. Nic se tím nezkazí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí