Dá se během na místě zhubnout?

33
13.8.14 12:55

je beh na miste na hubnuti?

Ahoj holky chci se zeptat zda mate nekdo z vas zkusenosti s behem na miste? Da se tim dobre zhubnout? Nemam moznost jit behat ven..nemam hlidani pro prcka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4341
13.8.14 13:00

@Raduczka92 Jestli je malý ještě v kočárku, tak vytáhni kočárek a běhej i s ním. Pokud už je schopen třeba lítat na odrážedle/kole, také se to dá zkombinovat. Sice to nebudou žádné extra výkony, ale pro začátek by Ti to mohlo stačit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6590
13.8.14 13:01

Zhubnes jakymkoliv pohybem…teda aspon ja to spozorovala na sobe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
398
13.8.14 13:08

@Raduczka92 To bych se asi zbláznila běžet na místě..spíš bych vyzkoušela dřepy nemusí být až dolů do čupu, rychlejší tempo..zakopávání, předkopávání, poskakování s prckem moji to milovali. Výstupy na něco zvýšeného. Dítě zvedat nad hlavu v podstatě jakýkoliv cílený pravidelný pohyb povede ke zhubnutí nebo aspon ke zlepšení kondice. Nebo nějaké dvd se cvikama na doma..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
13.8.14 13:11

Pokud mas prcka v kocarku, muzes behat s nim, na miste jsem to nezkousela, zblaznila bych se :lol:
Jinak zhubnes jakymkoliv pohybem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8780
13.8.14 13:14

Jde, muzes zkusit najit i nejakej power walking na youtube.. Me by to nebavilo, ale hubnout se da hezky i s tim.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
13.8.14 13:16

@Raduczka92 myslíš jako na páse?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
13.8.14 13:21

@berry4 ne normalne.. ale o pase taky uvazuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1150
13.8.14 13:38

No běh na hubnutí zrovna ideální není (alespoň pro většinu lidí). Lepší bývá rychlejší chůze či kolo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Andrejka88
13.8.14 13:45

@Raduczka92 my mame doma bezecky pas a dokonce i doktor mi potvrdil, ze 30 minutami rychlochuze na pase se hubne vice nez treba behanim venku. Udrzujes si tak totiz stabilni tepovou frekvenci nebo tak neco a telo lepe spaluje, takze za me doporucuji :pankac: ja chodim 30 minut posledni moznou rychlosti pred behem a pak treba jen na zaver 5 minut behu.

• Citovat
  • Upravit
360
13.8.14 13:55

Na hubnutí je dobrá jakákoli aktivita při které se dosáhne odpovídající tepové frekvence (zhruba takové, při které se dá ještě mluvit) a je třeba vydržet alespoň půl hodiny. To by mě asi piclo, radši výstupy na stupínek nebo si pořídit jednoduchý stepper.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Luca10
13.8.14 13:56

Taky se připojím s dotazem, myslíte, že je na hubnutí dobrá jizda na elipticalu? Jezdím vždycky tři dny a jeden den pauza, takže 6× do týdne, a ujedu vždy 10 km, někdy je to 30 minut, někdy 25, podle toho, jak moc jsem ten den unavená. Jsem po tom teda úplně hotová, potí se mi snad i prsty na nohou. :lol: Tak by to asi účinné být mělo, ale nemám doma váhu, chci si ji teprve pořídit, tak zatím nevím výsledky. A myslíte, že vadí, když jedu 10 minut, pak slezu a napiju se a zase naskočím a za dalších 10 minut zase? Zatím to bez toho pití nevydržím, ale zase abych si těmi pauzičkami nějak neuškodila, že by mi třeba najednou klesl tep, nebo tak. Nerozumím tomu. ;)

• Citovat
  • Upravit
236
13.8.14 13:58

@Raduczka92, @Andrejka88
Spousta povolanych, malo vyvolenych. Ono to neni o stabilni tepove frekvenci!!! Ale o spravne tepove frekvenci. Spravna tepova frekvence je 50-65%

1,226 (ženy) mínus VÁŠ VĚK mínus KLIDOVÝ PULS = pulzová rezerva
2,(pulzová rezerva krát 0,50 mínus 0,65) + klidový puls = zóna regenerace (50-65%)
3,(pulzová rezerva x 0,65 mínus 0,75) + klidový puls = základní zóna (65-75%)
4,(pulzová rezerva x 0,75 mínus 0,85) + klidový puls = střední zóna (75-85%)
5,(pulzová rezerva x 0,85 mínus 0,92) + klidový puls = submaximální zóna (85-92%)
6,(pulzová rezerva x > 0,92) + klidový puls = maximální zóna (92-100%)

Tento vzorec je jediny, vedecky potvrzeny a uzivany odbornymi fitness trenery. Zona, ve které byste se meli pohybovat pri spalovani tuku je zona regenerace, tedy 50-65% vasi tepove frekvence. Ne vic! Se zvysujici se tepovou frekvenci prestava brat metabolismus energii z tukovych zasob a prechazi na glykogenove, tedy na sacharidove energeticke zasoby..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Andrejka88
13.8.14 14:03

@Morc no tak pardon, hluboce se omlouvam :lol:

• Citovat
  • Upravit
29577
13.8.14 15:05
@Raduczka92 píše:
@berry4 ne normalne.. ale o pase taky uvazuji

Tak to je blbost :lol:
Jestli se chceš hýbat, tak si stáhni 30 DS od Jillian Michaels a uprav si jídelníček. Diskusí o tomhle cvičení tu je až až.
Zpevníš se a výsledky budou lepší, než u běhu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková