Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Hegy píše:
Já taky..![]()
![]()
![]()
ach bože
jo já taky pak už to bylo jasný
![]()
@Lekninka91 píše:
Vsak si na to sama vydelala, tak ji nezaviď
Já rozhodně nezávidím, my zase s manželem poletíme na Maledivy, tak proč bych měla závidět, že jeli do nějaké zablešené Gruzie?
@divine woman píše:
@me57h A proč by měla babičce platit nákup?To bys měla ty.
Moje dcera nejspíše ale vydělává víc než ona.
A co má být, že si dcera vydělává. Jsi vychcaná jak mrak a teď už víme po kom to máš.
A co, ze dcera vydelava vic? To neni duvod, aby nekoho sponzorovala ![]()
Tak to dceři zaplaŤ ty. Proč by měla dcera ze svých peněz, které si vydělá na brigádě a které si na něco šetří, platit věci, které nijak nevyužije a pro které jí poslal někdo jiný? JSem fakt ráda za svou rodinu, kdy mně třeba mamka poprosí, abych jí něco koupila a pak mi to zaplatí. Přijde mi to tak naprosto normální. Stejně jako já dám pak mamce/babičce peníze, když je poprosím o to, aby ony něco koupily mně.
Když si někoho pošlu pro nákup, tak mu to zaplatím a je jedno, kolik si dotyčný vydělává. Kdyby si máti do toho obchodu šla sama, taky jí to zadarmo nedají. Být dcerou, příště bych si řekla o peníze na nákup předem nebo bych nikam nešla.
@me57h vemte babu na Maledivy s sebou, aspon bude mit holka doma trochu klidu, predpokladam, ze drze dcery nechate doma, ty si prece zadnou dovolenou nezaslouzi..
@lucenka Jenže zakladatelka si pořídila dcery jako levnou pracovní sílu a teď už i sponzoring.
@me57h píše:
Ten ubohý student byl letos už dvakrát na dovolené v zahraničí a koupil si drahou herní konzoli za svoje…
TO JE uplne jedno. moje deti byli letos na 6 dovolenych a pektin mi neplati:).
navic babi je Tva matka, zaplat ji to ty.
Muj kluk ted brigadnici a chce koupit darek brachovi, coz je super. a babicku chce pozvat na zmrzku.
A proc si nedala penize sve mamince ty? Tech 210 Kč? Kdyz tvrdíš, ze ma malo penez..
@me57h pochybuju, ze sis na Maledivy vydelala, tak se tu radsi nechlub.