Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Prosím, otázka zní, používá KB při online platbách tento email info@kb? Přišlo mi potvrzení, při prodeji přes bazar a já věc poslala. Ale platbu na účtu ještě nemám. Prosím o zachování anonymu, už jednou jsem nalítla… A teď mě to opět hlodá. Na stránkách KB jsem ten mail nenašla…dík za reakce…
Ano posílá.
V tomto formátu:
Potvrzujeme převod částky 2 CZK z účtu číslo 35×xxxxx/0100 na účet číslo xxxxx/7990, datum splatnosti 12.04.2016, variabilní symbol platby xxxxx, specifický symbol 0.
@Tom-Jerry @jenny.fields děkuju, tak se vyspím, už mě to hlodalo. Ufuf
Anonymní - z KB trvá převod klasicky dva dny a záleží co máš za banku, může se ti to objevit až třetí den od platby. Já mám potíže i opačně s platbou do KB…v KB se to objevuje fakt až ten třetí den od poslání odkudkoliv, i když mi to hlásí sice disponibilní zůstatek, ale nevím odkud co přišlo, až dokud se to přesně nezobrazí.
Potvory s tím asi dva dny obchodují, nebo co. ![]()
Komerčka je v zaúčtování plateb strašně pomalá. Jestli ti ten mail přišel dneska, tak minimálně do zítřka to má čas. Klidně do pozítří.
@Anonymní píše:
@Tom-Jerry @jenny.fields děkuju, tak se vyspím, už mě to hlodalo. Ufuf
Nechci tě děsit, ale tenhle mail nic neznamená… není to potvrzení, že peníze odešly. Je to potvrzení, že zadal příkaz k úhradě. Kdyby ho zadal a měl na účtu 1 Kč, přijde mu ten mail stejně a peníze tobě neodejdou ![]()
@Moise píše:
Nechci tě děsit, ale tenhle mail nic neznamená… není to potvrzení, že peníze odešly. Je to potvrzení, že zadal příkaz k úhradě. Kdyby ho zadal a měl na účtu 1 Kč, přijde mu ten mail stejně a peníze tobě neodejdou
mě tenhle email chodí, když už jsou peníze na mém účtu ale třeba ještě tam nejsou vidět. Nechodí mi když někdo jen zadá příkaz.
Zbytečně jsem plašila, platbu mám už připsanou. Ale už si dám pozor, s tou mojí důvěřivostí… ![]()
Prosím, otázka zní, používá KB při online platbách tento email info@kb? Přišlo mi potvrzení, při prodeji přes bazar a já věc poslala. Ale platbu na účtu ještě nemám. Prosím o zachování anonymu, už jednou jsem nalítla… A teď mě to opět hlodá. Na stránkách KB jsem ten mail nenašla…
dík za reakce…