Je email info@kb.cz opravdu Kom.banky?

Anonymní
12.4.16 20:28

Je email info@kb.cz opravdu Kom.banky?

Prosím, otázka zní, používá KB při online platbách tento email info@kb? Přišlo mi potvrzení, při prodeji přes bazar a já věc poslala. Ale platbu na účtu ještě nemám. Prosím o zachování anonymu, už jednou jsem nalítla… A teď mě to opět hlodá. Na stránkách KB jsem ten mail nenašla… 8o dík za reakce…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
33022
12.4.16 20:30

Ano používá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
12.4.16 20:30
@Anonymní píše:
Prosím, otázka zní, používá KB při online platbách tento email info@kb? Přišlo mi potvrzení, při prodeji přes bazar a já věc poslala. Ale platbu na účtu ještě nemám. Prosím o zachování anonymu, už jednou jsem nalítla… A teď mě to opět hlodá. Na stránkách KB jsem ten mail nenašla… 8o dík za reakce…

Ano posílá.
V tomto formátu:
Potvrzujeme převod částky 2 CZK z účtu číslo 35×xxxxx/0100 na účet číslo xxxxx/7990, datum splatnosti 12.04.2016, variabilní symbol platby xxxxx, specifický symbol 0.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.4.16 20:33

@Tom-Jerry @jenny.fields děkuju, tak se vyspím, už mě to hlodalo. Ufuf

• Citovat
  • Upravit
8927
12.4.16 20:38

Anonymní - z KB trvá převod klasicky dva dny a záleží co máš za banku, může se ti to objevit až třetí den od platby. Já mám potíže i opačně s platbou do KB…v KB se to objevuje fakt až ten třetí den od poslání odkudkoliv, i když mi to hlásí sice disponibilní zůstatek, ale nevím odkud co přišlo, až dokud se to přesně nezobrazí. :roll: Potvory s tím asi dva dny obchodují, nebo co. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
12.4.16 21:00

Komerčka je v zaúčtování plateb strašně pomalá. Jestli ti ten mail přišel dneska, tak minimálně do zítřka to má čas. Klidně do pozítří.

• Citovat
  • Upravit
56312
12.4.16 21:04
@Anonymní píše:
@Tom-Jerry @jenny.fields děkuju, tak se vyspím, už mě to hlodalo. Ufuf

Nechci tě děsit, ale tenhle mail nic neznamená… není to potvrzení, že peníze odešly. Je to potvrzení, že zadal příkaz k úhradě. Kdyby ho zadal a měl na účtu 1 Kč, přijde mu ten mail stejně a peníze tobě neodejdou :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
12.4.16 21:05

A proc neposilas az kdyz penize jsou fyzicky na ucte? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
12.4.16 21:07
@Moise píše:
Nechci tě děsit, ale tenhle mail nic neznamená… není to potvrzení, že peníze odešly. Je to potvrzení, že zadal příkaz k úhradě. Kdyby ho zadal a měl na účtu 1 Kč, přijde mu ten mail stejně a peníze tobě neodejdou :?

mě tenhle email chodí, když už jsou peníze na mém účtu ale třeba ještě tam nejsou vidět. Nechodí mi když někdo jen zadá příkaz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.4.16 21:17

@suvik s paní byla dobrá domluva…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.4.16 21:18

@suvik jo a paní má dobrá hodnocení na MMB

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.4.16 07:56

Zbytečně jsem plašila, platbu mám už připsanou. Ale už si dám pozor, s tou mojí důvěřivostí… :mavam:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová