Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Niemeyer Ano… ![]()
Všem děkuju… Jen jsem to potřebovala někomu říct… Vědět to někdo z rodiny, zadupou mě do země hooodně rychle!
Vím, že jsem v tomhle udělala chybu, že jsem neměla kouřit… Stydím se za to…
@Anonymní píše:
@Niemeyer Ano…
Všem děkuju… Jen jsem to potřebovala někomu říct… Vědět to někdo z rodiny, zadupou mě do země hooodně rychle!
Je dobře, že si uvědomuješ, že to není dobré…teď už prostě nekuř a bude líp, i psychicky, uvidíš ![]()
Vždycky si, když čtu o těhotné kuřačce, vybavím tu Věru z výměny manželek, co bydleli na té ubytovně. Už jen ta samotná představa, že bych byla v něčem stejná jako ona, by mě totálně odradila ![]()
@Anonymní píše:
@Niemeyer Ano…
Jedna cigareta neublížila. Hlavně v tom nepokračuj - s větším množstvím škodlivin si tělo neporadí, budeš to lifrovat do miminka a jak už bylo řečeno, finanční situaci to nepřilepší.
@Anonymní píše:
Děkuji!!!
Peníze byli, bylo na dluhy, bylo na nájem, bylo na jídlo, bylo na cigára… Já pracuji, ale z mého platu nevyžijeme.
Nechci hledat pochopení, výmluvy- CHCI aby jste mi naopak řekli, jaká jsem pitomá kráva, že jsem vzala vůbec cigaretu do ruky a ještě si ji zapálila! A to jste udělali!! Jsem ráda! Tohle jsem potřebovala slyšet!
tak pokud jsi to udělala jednou, dobrý, to už si nevyčítej, ale znovu už si nezapaluj. fakt to tomu mimču škodí, a navíc to stojí spoustu peněz, který nemáte ![]()
@Anonymní píše:
Děkuji!!!
Peníze byli, bylo na dluhy, bylo na nájem, bylo na jídlo, bylo na cigára… Já pracuji, ale z mého platu nevyžijeme.
Nechci hledat pochopení, výmluvy- CHCI aby jste mi naopak řekli, jaká jsem pitomá kráva, že jsem vzala vůbec cigaretu do ruky a ještě si ji zapálila! A to jste udělali!! Jsem ráda! Tohle jsem potřebovala slyšet!
tak pokud jsi to udělala jednou, dobrý, to už si nevyčítej, ale znovu už si nezapaluj. fakt to tomu mimču škodí, a navíc to stojí spoustu peněz, který nemáte ![]()
Zajdi k psychologovi, ať Ti pomůže jak s přestáním kouřit, tak s životní situací. Pro miminko není dobrý ani kouření, ani stres. Držím palce ![]()
Řeknu ti, co zažívám já. Jsem na začátku 4. měsíce a před týdnem mi bylo zděleno, že je opravdu hodně velká pravděpodobnost, že moje dítě bude postižené. Udělala bych všechno na světě, aby to nebyla pravda a když slyším, jak někdo v těhotenství hulí, mám chuť si bouchat hlavou o zeď, že zrovna jemu se nakonec to zdravé dítě s největší pravděpodobností narodí ![]()
Nekuř, dítěti to škodí, kdyby bylo na světě, tak bys mu dala cigaretu do ruky? Popř. mu hulila pod nos? Navíc kuřáci strašně smrdí a smrdí potom i miminka, to je pak hnus. Stres škodí taky, zkus zajít k psychologovi, pomůže ti uklidnit se a najít východisko.
Oboje! Jsi nezodpovědná!!!
Příspěvek upraven 29.01.17 v 15:40
@ixule K psychologovi jsem chodila v minulosti… Vůbec mi nepomohl - naopak jen mé problémy a srdceboly zlehčoval… Nemám k nim už bohužel důvěru… Navíc i psycholog stojí finance… ![]()
Omlouvám se, nechci nikoho svými problémy zatěžovat… Jen jsem si potřebovala ulevit… Svého činu neskutečně lituju… ![]()
@Anonymní píše:
@ixule K psychologovi jsem chodila v minulosti… Vůbec mi nepomohl - naopak jen mé problémy a srdceboly zlehčoval… Nemám k nim už bohužel důvěru… Navíc i psycholog stojí finance…
Omlouvám se, nechci nikoho svými problémy zatěžovat… Jen jsem si potřebovala ulevit… Svého činu neskutečně lituju…
Není psycholog jako psycholog. Internet máš, tak si najdi recenze. Kdo hledá ten najde. Hlavu vzhůru, v životě jsou větší dramata než nedostatek financí. Pomoz příteli najít práci ![]()
@Anonymní píše: Řeknu ti, co zažívám já. Jsem na začátku 4. měsíce a před týdnem mi bylo zděleno, že je opravdu hodně velká pravděpodobnost, že moje dítě bude postižené. Udělala bych všechno na světě, aby to nebyla pravda a když slyším, jak někdo v těhotenství hulí, mám chuť si bouchat hlavou o zeď, že zrovna jemu se nakonec to zdravé dítě s největší pravděpodobností narodí
To je smutné
Držím palce, ať se lékaři pletou ![]()
@Anonymní píše:
@ixule K psychologovi jsem chodila v minulosti… Vůbec mi nepomohl - naopak jen mé problémy a srdceboly zlehčoval… Nemám k nim už bohužel důvěru… Navíc i psycholog stojí finance…
Omlouvám se, nechci nikoho svými problémy zatěžovat… Jen jsem si potřebovala ulevit… Svého činu neskutečně lituju…
Tak zkus osobního kouče, mají jiné metody, rychlejší, najdi si podle recenzí někoho dobrého. A ano, stojí peníze, ale zdraví miminka je přednější. Jestli přítel přišel o práci, tak si přece najde jinou, ty ještě chvíli pracovat můžeš, jestli pak budeš mít mateřskou, tak ta je celkem solidní.