Je horší stres, nebo kouření?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4655
29.1.17 14:15

Stačí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.1.17 14:22

@Niemeyer Ano… :(
Všem děkuju… Jen jsem to potřebovala někomu říct… Vědět to někdo z rodiny, zadupou mě do země hooodně rychle!
Vím, že jsem v tomhle udělala chybu, že jsem neměla kouřit… Stydím se za to…

• Citovat
  • Upravit
12550
29.1.17 14:27
@Anonymní píše:
Všem děkuju… Jen jsem to potřebovala někomu říct… Vědět to někdo z rodiny, zadupou mě do země hooodně rychle!
Vím, že jsem v tomhle udělala chybu, že jsem neměla kouřit… Stydím se za to…

Je dobře, že si uvědomuješ, že to není dobré…teď už prostě nekuř a bude líp, i psychicky, uvidíš :kytka:
Vždycky si, když čtu o těhotné kuřačce, vybavím tu Věru z výměny manželek, co bydleli na té ubytovně. Už jen ta samotná představa, že bych byla v něčem stejná jako ona, by mě totálně odradila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4284
29.1.17 14:30
@Anonymní píše:
Vím, že jsem v tomhle udělala chybu, že jsem neměla kouřit… Stydím se za to…

Jedna cigareta neublížila. Hlavně v tom nepokračuj - s větším množstvím škodlivin si tělo neporadí, budeš to lifrovat do miminka a jak už bylo řečeno, finanční situaci to nepřilepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
29.1.17 14:33
@Anonymní píše:
Děkuji!!!
Peníze byli, bylo na dluhy, bylo na nájem, bylo na jídlo, bylo na cigára… Já pracuji, ale z mého platu nevyžijeme.
Nechci hledat pochopení, výmluvy :roll: - CHCI aby jste mi naopak řekli, jaká jsem pitomá kráva, že jsem vzala vůbec cigaretu do ruky a ještě si ji zapálila! A to jste udělali!! Jsem ráda! Tohle jsem potřebovala slyšet!

tak pokud jsi to udělala jednou, dobrý, to už si nevyčítej, ale znovu už si nezapaluj. fakt to tomu mimču škodí, a navíc to stojí spoustu peněz, který nemáte :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
29.1.17 14:37
@Anonymní píše:
Děkuji!!!
Peníze byli, bylo na dluhy, bylo na nájem, bylo na jídlo, bylo na cigára… Já pracuji, ale z mého platu nevyžijeme.
Nechci hledat pochopení, výmluvy :roll: - CHCI aby jste mi naopak řekli, jaká jsem pitomá kráva, že jsem vzala vůbec cigaretu do ruky a ještě si ji zapálila! A to jste udělali!! Jsem ráda! Tohle jsem potřebovala slyšet!

tak pokud jsi to udělala jednou, dobrý, to už si nevyčítej, ale znovu už si nezapaluj. fakt to tomu mimču škodí, a navíc to stojí spoustu peněz, který nemáte :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
29.1.17 15:04

Zajdi k psychologovi, ať Ti pomůže jak s přestáním kouřit, tak s životní situací. Pro miminko není dobrý ani kouření, ani stres. Držím palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.1.17 15:06

Řeknu ti, co zažívám já. Jsem na začátku 4. měsíce a před týdnem mi bylo zděleno, že je opravdu hodně velká pravděpodobnost, že moje dítě bude postižené. Udělala bych všechno na světě, aby to nebyla pravda a když slyším, jak někdo v těhotenství hulí, mám chuť si bouchat hlavou o zeď, že zrovna jemu se nakonec to zdravé dítě s největší pravděpodobností narodí :cert:

• Citovat
  • Upravit
74217
29.1.17 15:30

Oboje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
29.1.17 15:30

Nekuř, dítěti to škodí, kdyby bylo na světě, tak bys mu dala cigaretu do ruky? Popř. mu hulila pod nos? Navíc kuřáci strašně smrdí a smrdí potom i miminka, to je pak hnus. Stres škodí taky, zkus zajít k psychologovi, pomůže ti uklidnit se a najít východisko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
29.1.17 15:36

Oboje! Jsi nezodpovědná!!!

Příspěvek upraven 29.01.17 v 15:40

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.1.17 15:39

@ixule K psychologovi jsem chodila v minulosti… Vůbec mi nepomohl - naopak jen mé problémy a srdceboly zlehčoval… Nemám k nim už bohužel důvěru… Navíc i psycholog stojí finance… :(
Omlouvám se, nechci nikoho svými problémy zatěžovat… Jen jsem si potřebovala ulevit… Svého činu neskutečně lituju… :,(

• Citovat
  • Upravit
5425
29.1.17 17:19
@Anonymní píše:
@ixule K psychologovi jsem chodila v minulosti… Vůbec mi nepomohl - naopak jen mé problémy a srdceboly zlehčoval… Nemám k nim už bohužel důvěru… Navíc i psycholog stojí finance… :(
Omlouvám se, nechci nikoho svými problémy zatěžovat… Jen jsem si potřebovala ulevit… Svého činu neskutečně lituju… :,(

Není psycholog jako psycholog. Internet máš, tak si najdi recenze. Kdo hledá ten najde. Hlavu vzhůru, v životě jsou větší dramata než nedostatek financí. Pomoz příteli najít práci :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
29.1.17 17:27
@Anonymní píše: Řeknu ti, co zažívám já. Jsem na začátku 4. měsíce a před týdnem mi bylo zděleno, že je opravdu hodně velká pravděpodobnost, že moje dítě bude postižené. Udělala bych všechno na světě, aby to nebyla pravda a když slyším, jak někdo v těhotenství hulí, mám chuť si bouchat hlavou o zeď, že zrovna jemu se nakonec to zdravé dítě s největší pravděpodobností narodí :cert:

To je smutné :,( Držím palce, ať se lékaři pletou :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
29.1.17 17:37
@Anonymní píše:
Omlouvám se, nechci nikoho svými problémy zatěžovat… Jen jsem si potřebovala ulevit… Svého činu neskutečně lituju… :,(

Tak zkus osobního kouče, mají jiné metody, rychlejší, najdi si podle recenzí někoho dobrého. A ano, stojí peníze, ale zdraví miminka je přednější. Jestli přítel přišel o práci, tak si přece najde jinou, ty ještě chvíli pracovat můžeš, jestli pak budeš mít mateřskou, tak ta je celkem solidní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí