Je horší stres, nebo kouření?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12550
29.1.17 19:22
@Anonymní píše:
@ixule K psychologovi jsem chodila v minulosti… Vůbec mi nepomohl - naopak jen mé problémy a srdceboly zlehčoval… Nemám k nim už bohužel důvěru… Navíc i psycholog stojí finance… :(
Omlouvám se, nechci nikoho svými problémy zatěžovat… Jen jsem si potřebovala ulevit… Svého činu neskutečně lituju… :,(

Hledej dál. Dobrý doktor nebo psycholog dokáže hodně pomoct, ale někdy je jich třeba vyzkoušet hodně, než narazíš na někoho rozumného. Mluvím z vlastní zkušenosti, nevěřila bys, na jak špatné psychology jsem narazila. Ale jsou i ti dobří, jen je třeba hledat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4218
29.1.17 22:16

Obojí je špatně :roll:
Především by jsi měla teď podpořit přítele ať si najde co nejdřív práci ať se nezadluzite ještě víc… Hlavně nepanikař a hoď se do klidu nebo tomu prckovi ublizis víc než si myslíš… Sedněte si spolu a proberte to, navíc zkuste rodinu požádat o dočasnou finanční pomoc…Nevím v jaké oblasti jste zadlužení, komu dlužíte a kolik dlužíte, nezajímá mě to, ale vždycky je nějaké řešení :hug: Hlavně klid :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
30.1.17 18:39
@Lišák1 píše: … a pokud si večer dáš jedno lehké cigárko, tak to rozhodně vliv na vývoj miminka mít nebude:-).
Říká ten, co sám kouřil. Promiň, ale jedna cigareta denně tedy vliv mít musí. Jsou to jedy, které posíláš přímo miminku. Nechápu, kde berete tu jistotu, že takové a takové množství nevadí. :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
30.1.17 18:47
@Lišák1 píše: .. a pokud si večer dáš jedno lehké cigárko, tak to rozhodně vliv na vývoj miminka mít nebude:-).

to snad ani nemůžeš myslet vážně 8o jako jedna cigareta za celé těhu asi fakt nic neudělá, pokud je to ojedinělé selhání, ale denně? :zed: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí