Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
@ixule K psychologovi jsem chodila v minulosti… Vůbec mi nepomohl - naopak jen mé problémy a srdceboly zlehčoval… Nemám k nim už bohužel důvěru… Navíc i psycholog stojí finance…
Omlouvám se, nechci nikoho svými problémy zatěžovat… Jen jsem si potřebovala ulevit… Svého činu neskutečně lituju…
Hledej dál. Dobrý doktor nebo psycholog dokáže hodně pomoct, ale někdy je jich třeba vyzkoušet hodně, než narazíš na někoho rozumného. Mluvím z vlastní zkušenosti, nevěřila bys, na jak špatné psychology jsem narazila. Ale jsou i ti dobří, jen je třeba hledat.
Obojí je špatně ![]()
Především by jsi měla teď podpořit přítele ať si najde co nejdřív práci ať se nezadluzite ještě víc… Hlavně nepanikař a hoď se do klidu nebo tomu prckovi ublizis víc než si myslíš… Sedněte si spolu a proberte to, navíc zkuste rodinu požádat o dočasnou finanční pomoc…Nevím v jaké oblasti jste zadlužení, komu dlužíte a kolik dlužíte, nezajímá mě to, ale vždycky je nějaké řešení
Hlavně klid ![]()
@Lišák1 píše: … a pokud si večer dáš jedno lehké cigárko, tak to rozhodně vliv na vývoj miminka mít nebude:-).Říká ten, co sám kouřil. Promiň, ale jedna cigareta denně tedy vliv mít musí. Jsou to jedy, které posíláš přímo miminku. Nechápu, kde berete tu jistotu, že takové a takové množství nevadí.
@Lišák1 píše: .. a pokud si večer dáš jedno lehké cigárko, tak to rozhodně vliv na vývoj miminka mít nebude:-).
to snad ani nemůžeš myslet vážně
jako jedna cigareta za celé těhu asi fakt nic neudělá, pokud je to ojedinělé selhání, ale denně?
![]()