Je kvalita um opravdu rozdílná?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7712
4.4.21 15:25
@Sonmi píše:
Co je na tom kendamilu tak super? :think: jsem na něho koukala a přijde mi to jak Sunar v jiném obalu.

Neni treba z odtucneneho mleka a neobsahuje rybi olej - nesmrdi tim (co me tak na rychlo bouchlo do oci). Ja jsem na to asi citliva, ale vsechna UM mi tim strasne smrdela. Ten Kendamil je mnamka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7976
4.4.21 15:34
@Kukacka123 píše:
Neni treba z odtucneneho mleka a neobsahuje rybi olej - nesmrdi tim (co me tak na rychlo bouchlo do oci). Ja jsem na to asi citliva, ale vsechna UM mi tim strasne smrdela. Ten Kendamil je mnamka :lol:

To bych zrovna řekla, že Sunar splňuje taky.
Na tu rybinu jsem taky citlivá, proto bych nedávala nutrilon. Je fakt hnusnej. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
4.4.21 16:42
@Sonmi píše:
Na tu rybinu jsem taky citlivá, proto bych nedávala nutrilon. Je fakt hnusnej. :lol:

Sunar je z odtučněného mléka a rybí olej obsahuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
4.4.21 17:29
@Sonmi píše:
Na tu rybinu jsem taky citlivá, proto bych nedávala nutrilon. Je fakt hnusnej. :lol:

Tak mrkni na slozeni ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2424
4.4.21 20:47

Já jsem přesvědčená o tom, že pediatři mají od Nutrilonu nějaký sponzoring. Nevěřím, že je o tolik lepší než ostatní UM. Když si vzpomenu, jak mě jedna doktorka pohrdlivě sjela pohledem, že jako socka dávám dítěti Sunar a ne Nutrilóón…

V porodnici jsme se o tom bavily s jednou dětskou sestrou a podle ní nejdražší = nejlepší u UM neplatí. Kvalitou jsou na tom hodně podobně, takže záleží jen na tom, co sedne konkrétnímu dítěti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová