Špatně snáším, že spolu moji zadaní kolegové spí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
11.4.25 13:44

@Dollorres Původně jsem myslela taky, že to bude docela zábava. Však já nic špatného nedělám, tak nemám mít proč špatné svědomí, ale je mi to prostě nepříjemný, fakt hodně.

• Citovat
  • Upravit
11051
11.4.25 13:44
@Fitsun píše: Více

Mně by to vadilo úplně stejně.
A vůbec bych se neobtěžovala ti sdělit odkud to vím.
A že ji to vadí je naprosto v pořádku a má na to právo.
A vůbec nic to nevypovídá o spokojenosti v našem životě.

Oni na ní taky můžou zaútočit ve smyslu, ale mi řešíme pracovní věci, tak ať je laskavě neomezuje.
Takže naznačit jim, že o nich ví a tohle divadlo je zbytečné je za mě mnohem účinnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11051
11.4.25 13:47
@Dollorres píše: Více

Promiň, ale to pouze proto, že ty sama nemáš vztahy v pořádku.

Pro ostatní je to zábava jen chvilku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.4.25 13:53

Nechápu podstatu příspěvku zakladatelky. Ptá se na radu, co má dělat, když jí vadí, že 2 kolegové v kanclu, kde ona sedí, mluví, tokají atd.? Vyzrálý jedinec snad řeší, co se vyřešit dá. Možností je x - promluvit s kolegou, s oběma pří jejich hovoru, poslat je do jejího kanclu. Utíkat z kanclu nebo řešit sluchátky - asi nepomohlo, když si stěžuje.

• Citovat
  • Upravit
11051
11.4.25 14:00
@Anonymní píše: Více

A já zase nechápu podstatu tvé anonymity.

To se tak stydíš, že jsi nechápavá?
Nebo se stydíš napsat zakladatelce, že nechápavá je ona a ty se tak nad ní musíš povýšit, že jsi vyzrálá?

Tak s tím anonymním příspěvkem k tomu máš dost daleko :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1409
11.4.25 14:08

Já to taky chápu, zakladatelko. Sama jsem v podobné situaci byla, ti lidi si mysleli, že o nich nikdo neví, jen to bylo očividné, jak se svlíkali očima a měli mega třeskutě vtipné narážky, o kterých si mysleli, že nikomu nedojdou. Naštěstí jsem s nimi nebyla v kanclu, ale stačilo je vidět na obědech, na chodbách apod., a taky se mi z nich dělalo nevolno, ona byla starší, máma od tří dětí. Proste nechutný trapas. On se na ni pak vykaslal, tak nebylo nutné je nějak konfrontovat, ale bylo mi za ně kolikrát dost trapně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6381
11.4.25 14:18
@Trojlístek píše: Více

Já mám vztahy naprosto v pořádku. A že se něco občas vyvine na pracovišti je jen úsměvný zpestření. Hlavně, když se to netýká mě, ale ostatních. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.4.25 14:19

@RoseK Díky, přesně tak. Nejvic mi vadí, že mě jakoby zapojují do své konverzace a přitom je mezi nimi jako to „tajemstvi“, které mimochodem tajemstvím opravdu není, čekají, že mě to ta duchaplnost a vtipnost pobaví a ja se cítím trapne, v nevyžádané kreci. :cert: Prostě je to mezi nimi, neprosila jsem se o to.

Příspěvek upraven 11.04.25 v 14:20

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.4.25 14:19

@Trojlístek Díky. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
854
11.4.25 14:29

Nechápu, proč jste se do zakladatelky tak pustily. Dva zamilovaní tokající jednici můžou působit roztomile možná tak ve dvaceti. Ale ve čtyřiceti už to je docela trapné i u lidí bez závazků, a když navíc víš, že ta dáma má doma manžela, tak je to nechutné. Já bych u toho taky nechtěla být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.4.25 14:37

@carsa494 Lip bych to nenapsala. Mně je kolikrát tak neskutečně trapne za něco, za co sama nemůžu… a teď jsem se ještě dozvěděla, že teda asi jsem nenormální já, když z toho nejsem nadšená. Puritanka nejsem, jen mám svých starostí dost a nechce se mi ještě cítit se trapne za druhé.

• Citovat
  • Upravit
andrasteia
11.4.25 14:48
@Anonymní píše: Více

Jsi normalni, je ntady jsou zas vsichni mistei sveta

Zkus si vygooglit second hand embarassement.

Hels, kdyz tma leze, ji normalne rekni, at zavre dvere, ze si chce popovidat o necem dulezitym. Zvudis, ze hned jin sklapne

No a pak ji s klidnym, pevný hlasem rekni, ze tohle musi přestat. Ze ti nemusi nic vysvetlovat, ale ta atmosfera v kancelari je uz neúnosná a musite to vyřešit. Ze je ti tam neprijemne a potřebuješ prostor a klid na práci.

Budou delat blby, navic budou v presilovce, ale uvidis, ono de to utrepe. Sahnou si do svědomí, budes chvili ored nimi za kravu, ale vlastne to nemuzou říct nikomu dalsimu… A konec. Bufe to dobry :srdce:

• Citovat
  • Upravit
2297
11.4.25 14:51

Já bych z toho měla p.del. Podle mě prostě žárlíš proto ti to vadí. jinak bys z toho měla srandu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5160
11.4.25 14:56
@Fitsun píše: Více

Ja ji chapu, taky by se mi zvedal kufr z nejake vdane matky od maleho ditete, ktera uhani jineho chlapa, a pritom vsem vyklada jak skveleho ma manzela. Ale zvedal by se mi i z toho chlapa, ze si to rozdava s vdanou. A fakt v tom neni zarlivost.

Rekla bych jim asi, at se chodi vykecavat jinde, ze me to rusi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11051
11.4.25 15:01
@ludmilaadamkova píše: Více

Hodně, fakt hodně se potřebuju soustředit na svou práci, chybu si téměř nemohu dovolit a v práci potřebuji být na práci opravdu koncentrovaná - pokud by mi někdo neustále kvakal za hlavou a ještě z důvodu, který existuje, tak z toho mít prd@L fakt nebudu.
Navíc pravovni dobu vytěžuji téměř do minuty.
To si asi můžeš dovolit ty, mít z toho srandu, když nejedeš na téměř 100% přesnost a asi taky proto, že na to máš časový prostor.
No a mimo to asi nejsi tak zásadová.

Jsem i já žárlivá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová