Špatně snáším, že spolu moji zadaní kolegové spí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
11.4.25 12:49

Je mi blbě z kolegů

Nevím, co chci slyšet, asi si jen postěžovat. Sedíme v kanceláři dva - můj o 10 let starší kolega a já. Před nedávnem si začal s naší další kolegyní. On je rozvedený, má starší dceru (na VŠ), ona je vdaná a má doma malého (asi 3 roky) chlapečka. Vím, že spolu spí (100%). Samozřejmě dělají, že nic. Jenže ona k nám pořád leze a já jsem s údivem zjistila, že jakmile se objeví (tu pro radu, tu s něčím důležitým), úplně se mi z ní zvedá kufr. Nejde o toho kolegu, nežárlím na něj, nikdy jsem ho nechtěla, ani předtím, mám svou rodinu a manžela, ale prostě je mi to strašně nepříjemný. Jak se ona před kolegou nakrucuje a přitom před námi mele na kuchyňce o manželovi, jak je skvělý atd. Doteď jsem to řešila tak, že jsem jakoby musela z místnosti odejít (na WC), ale musím pracovat a popravdě mi to začíná lézt celé na nervy. Není tady tolik místa a přísahám, je mi z ní fyzicky šoufl. Snažím se pracovat, ale někdy mám chuť je poslat do háje. Už jsem si pořídila sluchátka do PC. Nějaká rada, jak to přežít?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24536
11.4.25 12:50

Nestarat se o druhé, ale jen sama o sebe. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.4.25 12:54

@lucad77 Výborná rada! Nemám ve zvyku strkat nos do cizích věcí, ale je to hnusný, když musím trávit čas na 8 m2 s těma dvěma, odskakovat si pořád nemůžu (a nechci, jsem v práci).

• Citovat
  • Upravit
33129
11.4.25 12:54
@Anonymní píše: Více

Normálně bych ti řekla aby ses do toho nepletla, není to tvoje věc. Ale chápu že ti to je nepříjemné, když tě pořád ruší od práce. Možná by nebylo od věci jim naznačiit že o jejich vztahu víš a bylo by fajn když se budou držet dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
502
11.4.25 12:56

Takže máš doma manžela, kolega tě přeci nezajímá, ale přesto s jistotou tvrdíš, že spolu spí (a ty jsi jim u toho svítila? Viděla konverzace? Nebo zase jedna bába povídala a bujná fantazie??)
a ještě se ti z toho zvedá kufr? Z čeho? 8o

Hele, není to spíš tak, že ti vadí, že se někdo vedle tebe chová svobodněji, než si ty dovolíš? Žádný důkaz, jen spekulace a drama uvnitř sobě. Ve skutečnosti tě nenaštvala ona, ale to, že si dovoluje dělat něco, co bys ty možná tajně chtěla, ale nemáš na to koule. Jinak si totiž nelze vysvětlit, proč řešíš údajně cizí postel víc než svůj pracovní výkon. Pořiď si ne sluchátka, ale odstup, a to hlavně emoční.

Zaobíráš se jimi víc než je zdrávo, asi tě ten kolega hodně pálí a ta žárlivost na ní i na něj je hodná velká, když to musíš rozebírat s cizími lidmi na veřejném fóru 8o

Příspěvek upraven 11.04.25 v 12:59

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101424
11.4.25 12:56

No, kdybys nestrkala nos do cizich veci, tak nemuzes vedet, ze spolu spi a uz vubec ne 100% neb to určitě nedelali v pracovni dobe s tebou v kanceláři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
11.4.25 12:59

Já bych jim řekla, aby se šli vybavovat někam jinam, že potřebuji pracovat. A víc to neřešila :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32028
11.4.25 13:03

Neodcházela bych kvůli nim, to by mě ani nenapadlo. Jí bych řekla, ať kvákají v kuchyňce, že mě to ruší při práci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.4.25 13:04

@unuděná @Monchichik Asi máte pravdu, holky. Je mi trapně, ale budu muset… Obhajovat si tady, jak vím, že spolu spí, nebudu. Prostě to vím.

• Citovat
  • Upravit
32028
11.4.25 13:06

to je úplně jedno, jestli spolu spí nebo ne…bavit se můžou kdekoliv jinde, když tě to ruší…nebo řekni jemu, ať si chodí s ní vykládat do její kanceláře…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.4.25 13:10

@Monchichik Jedno to je, myslela jsem to tak, že s ostatními kolegy se také scházíme, radíme, navštěvujeme se, ale tohle chování je prostě jiný, pro mě nepříjemný (jako bych byla u nějakých intimních věcí částečně, i když si myslí, že to není vidět), asi netřeba vysvětlovat dál.

• Citovat
  • Upravit
5205
11.4.25 13:11

Ja bych jim taky rekla, ze te rusi pri praci a at si chodi povidat treba na chodbu. A bylo by mi uplne sumak, co spolu maji, nebo nemaji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32028
11.4.25 13:12

jo jasný, je to cítit ve vzduchu, erotický napětí mezi nimi…u toho fakt být nechceš :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
11.4.25 13:14

To, jestli spolu spí nebo ne je úplně irelevantní. Ruší tě v práci ne? O to jde. Takže i kdyby to byla svatá Anežka s penicilinem mezi koleny, poslala bych jí krafat jinam. A pokud tě irituje, nikdo tě nenutí poslouchat její řeči ani v kuchyňce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.4.25 13:14

@Monchichik To opravdu ne. Nemusím být u všeho. :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová