Je možné, abych byla těhotná?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
agy
15466
10.4.10 15:21

Netestuj dřív než 15 dní po ovulce :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
10.4.10 16:57

Dobře pokusím se to vydržet :mrgreen: díky moc za radu, byla jsem opravdu zmatená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
10.4.10 19:26

ahojky holky, jsem tady nvá, chtěla jsem se zeptat, mám už 10 dní zpoždění, včera jsem si dělala test a vyšel negativní, pořád mě ale pobolívá bříško, jako my měla menstruace přijít, ale nic. je to normální? jěště se mi to nestalo. s manželem se snažíme rok o dítě a že by to vyšlo? měla jste to některá podobně?
 děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.4.10 08:59

Ahojky mono, mám úpně stejný problém, mám 11 dní spoždění, test negativní, ze začátku mě pobolívávalo v podbříšku, teď už mě nebolí, ale menstruce nepřichází. Přidávám se k Moně, holky máte někdo podobnou zkušenost, jestli ano poraďte. Díky moc

• Citovat
  • Upravit
7
11.4.10 10:47

Mám taky zpoždění, bolí mě prsa, zvětšily se mi trochu bradavky, je mi už asi tři dny špatně a bříško mě pobolívá pořád. Taky se snažíme o mimi už dlouho a mám takové tušení :lol: , ale taky to nemusí být těhu… Test jsem měla negativní, ale podle rad tady jsem testovala brzy. Zkuste si zajít na krev, prý je to nejjistější :wink: . Přeju hodně štěstí :-P !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
12.4.10 09:21

ahojte, no já vám holky nechci kazit náladu, ale já to měla minulý měsíc stejně, MS přišla až 50 den cyklu, po návštěvě lékaře a po práškách Duphaston,měla jsem úplně stejné příznaky jako vy a testy negativní, takže už od teĎ budu věřit testu a nedělat si naděje. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
janiisek
12.4.10 11:45

cauky, jsem na tom stejne, 6.den vynechana MS, uz asi dva tydny jemne boleni v podbrisku, hlavne kdyz prudce vstanu, chodim casto na wc, velice citlive bradavky, slaby bily vytok, rano a vecer silny pocit na zvraceni, obcas zavrate, a permanentne nizsi tlak. Ve ctvrtek jdu k doktorce, moc bych si prala mimi :andel: drzim vam vsem co mate stejny problem palecky :-)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.4.10 17:35

Ahojky, tak to ti držím palečky, mě začalo být od včerejška od večera blbě, občas se mi navaluje, mám citlivý čich, hodně vůní mi vadí a mívám poslední dobou taky nízký tlak a mdloby. Tak to jsme na tom stejně. mě doktorka čeká zítra, spíš krevní testy. tak mám strach, že to nedopadlo. Snad jo.

• Citovat
  • Upravit
15
12.4.10 17:40

urcite napis jak to dopadlo, jsem moc zvedava, me asi bude cekat uplne to same. To by bylo aby to nebylo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.4.10 17:44

Ahojky Jančo a test sis dělala? Já jsem si ho dělal kolikrát i dneska a je negativní, takže mám pocit, že těhotenství mě nečeká. Výsledky testů budu vědt až ve středu. Ale určitě napíšu.

• Citovat
  • Upravit
15
12.4.10 17:59

minuly tyden jsem mela test pozitivni, slaboucka carka, a dneska prave byl negativni :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.4.10 06:12

Ahoj holky, co já bych dala aspon za náznak druhé čárky, dělala sem si tedka rano test a opet me vysel negativne a to mam jit dneska na krev, ani to nema cenu. Bohuzel nejak pocituju, ze nemam šanci tento mesic otehotnet, strasne sem si to prala, furt jsem si rikala, mam jeste nadeji, ale dneska vim po tech testech ze moje nadeje je nulova. BOHUZEL. :cry: :cry: :cry: Ale vam preju at se to povede.

• Citovat
  • Upravit
15
13.4.10 12:31

neves hlavu, jsou pripady kdy jsou testy neg. ale muzes uz byt tehotna. Uvidis jak dopadne krev, a dej vedet jak si dopadla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.4.10 08:38

ahojky holky, taky jsem nedopadla zrovinka nejlíp, byla jsem minulý úterý na krvi a těhotná nejsem, ale našli mi nějakej nález v moči, takže tedka beru antibiotika. Ale menstruace stejně nedostavila, je pravda že doktorka mě nedala ani vyvolávačku.

• Citovat
  • Upravit
5
2.5.16 14:41

Můžu být těhotná?

Dobrý den mám takovou otázku. Je možné abych otěhotněla když můj přítel zajel jen po špičku (je moc velký) ale neudělal se do mě? Vím že už teď zní odpověď ne, ale někde sem četla že když se muž vzruší „vytéká“ z něho něco co obsahuje i malou dávku spermií tak pokud je to pravda a nedoatalo se to nějak do pochvy. Také záleží na ovulaci která je mezi měsíčky a my toto provozovali tři až čtyři dny po skončení měsíčků. Bylo to poprvé co se mě takto muž dotýkal takže sem i stále panna ale na tom právě že nezáleží. Děkuji za odpověď :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí