Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Kocko muzes byt a nemusis..takovych dotazu tady je, ale odpoved ti da pouze mudr…Drzim palce, at to dopadne tak, jak si prejes ![]()
Ahojda já bych s tou dr.ještě počkala,ona ti to takhle brzo neřekne.Až tak 14 dní po vynechání,škoda,že sis neměřila bazální teplotu,to už by se lecos poznalo.
My se snažili 9 měsíců a poslední měsíc sem zkusila ty bazální teploty a zrovna to vyšlo ![]()
Tak to ti přeju, ale dokotrka by měla vidět zda je zvětšená děloha, ne?
Ahojky,
já jsem měla už několikrát vynechání i dvoutýdenní, chodila jsem často na wc, byla jsem vyplašená, že budu těhotná a gynekolog mi vždy řekl, že mám zvětšenou dělohu a zatím jsem nikdy těhotná nebyla (já ani nechtěla). Ale Tobě to přeji. ![]()
Být tebou, tak si nechám nabrat krev na hcg a to je jistější v začátku těhu, než UTZ od doktorky.
mě vyšel test hned 3. den po vynechání, šla jsem na gyndu za týden a stejně mi to nepotvrdila, pozvala si mě až za týden. Tak ještě vydrž do pondělka a udělej si znovu test, držím palce ![]()
Zakladatelko,doktorka Ti to opravdu ještě nepotvrdí,ani děloha se tak brzy nezvětší.Maximálně může vidět zvýšenou sliznici,ale to je i před menstruací,takže dokud tam nebude vidět gestační váček,nemůže tipovat.Zkus testík za 2 dny a uvidíš,jestli jsi těhu,už to test 100% pozná,dřív stejně nemá cenu k dr.jít
Držim palce,ale raději moc nedoufej,lepší je být překvapená,než zklamaná
![]()
Mě takhle jednou taky pobolívalo, bylo to pár dní po vynechání (2-3) a udělala jsem si test, vyšel pozitivně, ikdyž ta druhá čárka byla hodně slabá, no a dr mi na UTZ nic nenašel. Bál se, že to je mimoděložní, ale ma kontrole o 4 dny později už tam byl malý hrášek.
Nebylo to plánované a dítě jsem tenkrát nechtěla, ale byla jsem ráda, že to alespoň není mimoděložní.
Píšu to proto, že dr ti ještě nemusí nic potvrdit. Určitě so nmech udělat HCG, to ti řekne takhle ze začátku víc než utz.
Ahojky, ted jsem dorazila od doktorky. Nic na mě neshledala, bohužel
. v úterý jdu na krevní testy, tak budu vědět víc. Jen sem se ještě chtěla optat, mám si zkoušet dělat ještě test? Jinak děkuji za rady.
Ahoj holky, ráda bych se přidala do diskuse. Mám trochu jiný problém, i když o tom samém
vím jistě, kdy jsem měla ovulaci (minulé úterý), snažení proběhlo
Před dvěma dny mi začalo být divně, prsa mě bolí jako čert a včera mi začalo být zle od žaludku. Bohužel mi dnes vyšel negativní test. Myslíte, že testuji moc brzy? tedy asi 10 dní po ovulaci? Moc díky za odpovědi.
Charlie25: Řekla bych, že dokud se nezpozdí menstruace, tak je zbytečný si test dělat. Navíc i kdyby náhodou test vyšel a termín menstruace daleko, pořád se to nepovažuje za těhotenství, protože hodně ženských, který se nijak nechrání jsou ,,těhotné,, ani o tom neví, protože se jim zpozdí menstruace a dojde k ukončení ,,těhotenství,,, oplodněné vajíčko se nezahnízdí a vyloučí se. Takže si počkej na dobu, kdy to máš dostat, jinak by ses zbytečně těšila a utratila majlant za testy. Ale pokud chceš být těhotná, tak držím palce, ať to vyjde.
Díky moc za odpověď. To je právě ten zádrhel… chodím už nějakou dobu do CARu a tam se sleduje ovulace. Tentokrát mi přišla hodně pozdě (18.DC), tak myslím, že se datum MS posune asi o 14 (tak to obvykle mívám), ale nejsem si jistá. Někdy mám cyklus 27 a někdy klidně 32, tak jsem zmatená.
Ahojky holky, chtěla bych Vás poprosit o radu, nevím totiž co mám dělat. Mám 5 dní zpoždění, od pondělka mě pobolívá v podbříšku, zezačátku hodně teď už míň, chodím častějc na WC. Ale včera dopoledne, odpoledne a dneska ráno ve 4 hodiny jsem si dělala testy a všechny 3 byli negativní. Strašně bych si přála miminko, dneska jdu k doktorce, ale mám strach, že mi řekne že těhotná nejsem. Poradte mi, je tu ještě nějaká naděje, že jsem těhotná.Děkuji