Je možné přicházet o mléko?

Anonymní
18.7.18 19:59

je možné přicházet o mléKO

Ahoj, je možné přicházet o mléko nebo aby se snížila laktace? malá mi nechce moc pít a přijde mi, že asi ani nemá skoro co :(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3383
18.7.18 20:11
@Anonymní píše:
Ahoj, je možné přicházet o mléko nebo aby se snížila laktace? malá mi nechce moc pít a přijde mi, že asi ani nemá skoro co :(

Tak pokud často kojíš a malá saje ne jen cucá o mlíko si myslím nepřicházíš..ale jsou situace které mohou laktaci snížit např.stres.
Ale pokud máš pocit že máš málo mléka, tak zkus pít caro a kojící čaje. Pomáhá taky homeopatika ricinus comunis-po nich mi mlíko doslova teklo proudem :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
18.7.18 20:20

Já poznam kdy si malá Duda a kdy pije fakt zadní mlíko. Teď ve vedrech spíš Duda, i věkem 7.5m má pro víc jako uklidnovadlo.. Kolik ji je? Můžete zkusit podpořit laktaci odsávání čajem, víc pít celkové.. Navic prsa pak nejsou nalít jako na začátku.. Zdají se prázdná

Příspěvek upraven 18.07.18 v 20:57

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16969
18.7.18 20:32
@Anonymní píše:
Ahoj, je možné přicházet o mléko nebo aby se snížila laktace? malá mi nechce moc pít a přijde mi, že asi ani nemá skoro co :(

Ahoj,

ano je možné, že se laktace snižuje. Je spoustu faktorů, které to mužou zapříčinit. Někdo ale prostě příjde o mléko a ani se nezjistí proč :nevim:

Kolik je dceři? Rozjela se ti laktace pořádně? Zkousela jsi po dokojení ještě odsát? Malá pláče hlady? Nestačí ji co vysaje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.7.18 20:54

@chs.jasmin je jí 7,5 měsíce,hlady nepláče,zdá se mi,že jídlo pro ni neni tak důležité,po kojení neodsávám

• Citovat
  • Upravit
792
18.7.18 21:03

Dulezity je kojit i v noci 8) jinak neni pravdepodobny,ze bys jen tak prisla o mliko. S prikrmy se snizuje laktace,ale pokud furt kojis dost,tak nijak rapidne..ja kojim uz skoro 10m kazdy cca 4hod (nekdy vic,nekdy min) a mlika porad je..v noci kojim uz od sestinedeli 1× :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
877
18.7.18 21:16

Pokud je mala spokojena, má 6-8 pocuranych plen denne a pribira, tak problém není v prsou ale jen v hlavě. Určitě bude vše v pořádku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová