Je mu 8 měsíců a odmítá pít :-(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9548
14.5.12 21:23

Jo, ještě jak jste tu některá psala, že až bude mít opravdu žízeň, tak se prostě napije… nenapije. Zkoušela jsem, vydržela skoro celý den, byl protivný, hlad neměl, protože jedl normálně, ale pořád brečel, měl žízen - tenhle jeho stav znám, stačí nakojit a je v pohodě - nevzal si z žádného z našich desítek hrnečků a lahviček, co mám po dcerce, akorát se rozčiloval, kroutil, odvracel hlavu a o to více řval. Tak samo, že jsem pak vyměkla a dala mu odpoledne prso - to mě chtěl sežrat i s podprsenkou. Takže už na to nehraju…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
14.5.12 21:30

Malá (8,5 měs.) taktéž nepije a nepije. O co víc, dost intenzivně se snaží odstavit i od kojení a jídlu taky moc nedá :cert: :cert:

Pokud dobře jí, tak dělej vodnatější pokrmy, víc mu nařeď UM a nabízej a nabízej, ono se to jednou zlomí. Jak já si toho u kluka nevážila, že pil od začátku krásně a nebylo třeba hlídat mu pitný režim, protože on si říkal sám. Noooo, tady to mám, holka ta mi dává :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1228
14.5.12 21:46

Máme 8 a půl měs. a to samé :zed: …Čaje nechce vůůbec. Vodu si vzala jednou a to jsem čuměla. Jinak ještě trochu pije ty šťávy Hipp naředěné. Ale za celý den tak asi 60 ml..takže nic moc :nevim: …Super rada s tím „falešným“ mlékem. Zkusíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
15.5.12 07:13

Malej pije jen vodu, kdyby ji pil dost, tak jsem v poho, ale i ve vedrech pije málo, zkusila jsem taky už X věcí a nic. Ale pije taky krásně z obyčejného hrnku a v teple je mi fuk, že se trochu pobryndá, bryndák z igelitem vespod to zachrání a alespoň do něj tu vodu nějak dostanu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
15.5.12 07:27

Já jsem v těch vedrech byla uplně na nervy ze všech stran jsem slyšela musíte hodně pít,pít…a moje dítě nic.DR mi na to řekla,že až bude mít žízen tak se prostě napije ať to neřeším,ale těžko se to neřeší když je venku 30° a malej se prostě nenapil.Ošizené mléko mě taky napadlo,ale prostě on to pozná a nechce ale třebas aspon 30ml si vzal než přišel na to že to není to pravý.Vyzkoušela jsem snad všecky čajíky granulovaný obyčejný,vodu,nakonec jsem slevila a koupila i štavičky různé druhy a prostě nic lžičkou to fungovalo první dva dny než přišel na to že se to dá vyprsknout a stříkačka to samé,hrnků máme doma že nevim co s nima od různých značek s různými druhy pítek :-(Nakonec jsem to v těch vedrech řešila tak že jsem mu ředila přesídávky,obědy dostával jako polívku a i do jogurtu dostal trochu vody i s nocí vypije kolem 500-600ml mlíka asi mu to fakt stačí :-( Díky všem koukám,že v tom nejsem sama tak jistě chápete moje obavy.Přeji krásný den !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
25.10.12 08:52

Náš malej má 6 měsíců a taky nechtěl pít…zkusila sem mu do čaje dát 1 malou lžičku medu a teď mi vypije i 3 flašky denně :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí