Je šance na těhotenství po sexu 13 DC?

Anonymní
5.12.22 23:29

Je šance na těhotenství po sexu 13 DC?

Dobrý večer,
já vím, že nemáte věštecklu kouli a že je tu těchto témat spousta, ale nedá mi to se nezeptat.
Nechráněný sex 13 DC, spíš rozhraní 13. a 14. dne, bylo to k ránu.
Cykly mám běžně cca 31 dní, poslední měsíce byly trochu rozhozeny vlivem léků, ale poslední menstruace byla za těch 31 dní.
Bazální teplotu ani ovulaci nezkoumám. A další sex bude nejdříve za týden.
Co myslíte, je tam nějaká šance?
Prosím o anonym, jinak smazat.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
5.12.22 23:46

Tak já jsem ovulaci nikdy nesledovala, cyklus jsem měla +-30 dní… A když jsem otěhotněla, tak podle stáří plodu jsem prý měla ovulaci až okolo 21 DC :nevim:

• Citovat
  • Upravit
72725
5.12.22 23:47

Šance je vždycky. I když minimální 🤣 😅 u nás to klaplo první den ms :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.12.22 23:48

Šance na těhotenství je vždy, když byl nechráněný pohlavní styk. Při tak nízké frekvenci je chyba nemít představu, kdy skutečně probíhá ovulace. Živé spermie mohou vydržet ve vejcovodech ženy až 3 dny. I když se do té ovulace trefíte, šance na otěhotnění je asi 20 procent na cyklus ve 20 letech, u starších žen klesá.
Nechápu, co chceš tady číst :nevim: Buď a nebo.

• Citovat
  • Upravit
53518
6.12.22 07:04
@Anonymní píše:
Dobrý večer,
já vím, že nemáte věštecklu kouli a že je tu těchto témat spousta, ale nedá mi to se nezeptat.
Nechráněný sex 13 DC, spíš rozhraní 13. a 14. dne, bylo to k ránu.
Cykly mám běžně cca 31 dní, poslední měsíce byly trochu rozhozeny vlivem léků, ale poslední menstruace byla za těch 31 dní.
Bazální teplotu ani ovulaci nezkoumám. A další sex bude nejdříve za týden.
Co myslíte, je tam nějaká šance?
Prosím o anonym, jinak smazat.

Až ti nedorazí MS, tak se otestuj. Kouli nepotřebuješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2977
6.12.22 08:43

Pokud si se trefila do ovu, sance je. Ja ted pri cyklu 31 DC mela ovu 20 DC. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36202
6.12.22 08:48

Šanci máš asi nějakých 20% jako každý měsíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5672
6.12.22 09:53

Hele, šance je, i když asi hodně malá. Já mám cykly taky 31-33 dní a ovulaci mívám většinou kolem 18 DC :nevim:
Pokud budete mít další sex za týden, tak je možné že ovulaci prošvihnete, že teď bylo moc brzy a ten příští týden, tedy 21DC bude už zase příliš pozdě.
Z úvodního příspevku není úplně jednoznačně jasné, jestli je těhotenství cíl, nebo strašák.
Pokud se o těhotenství ale snažíte a máte sex jen takhle málo, chtělo by to asi pár měsíců sledovat ovulaci a plánovat sex na plodné dny.
Pokud těhotná být nechceš, používejte ochranu a vyprdněte se na plodné/neplodné dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí