Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
Jestli sneses i trochu sarkasmu, tak tě normálně pozvu na rande ![]()
@KKubula píše: Více
Sarkasmus nemusím, ironii ano
A teď už musím jít mimo kancl. Mimochodem mi bylo ctí, jsi prima ![]()
@Josef_t píše: Více
Je to možné
Já jsem v tomhle stará škola, lovit neumím
@Anonymní píše: Více
Asi takhle:
TINDER - šílený…když se s někým spojíš, tak to ještě nic neznamená. U mne reagují tak 2-3 z deseti. Píšeš jim a ony ti napíšou třeba za 2-3 dny a pak už nic. Nejdýl jsem si psal s jednou cca 2 týdny. Tinder jsou samý fota ohledně dovolených, aktivit, sportu. Jako kdyby se tam chtěly ty ženy více chlubit.
Seznamka je lepší, tam je větší prostor a je zdarma (tedy skoro). Připadá mi, že jsou tady ty ženy takový více normální.
Časově to nejde odhadnout. Někdy si píšeš hodiny v kuse, někdy pár minut. Mne tedy moc nebaví se hodiny rozepisovat. Pak si s ní nemáš co říct na schůzce
.
Nic není exaktní, ale připrav se spíše na malou pravděpodobnost záchytu.
Jsem 50+ a měl jsem několik kontaktů od žen starších.
Toť má zkušenost.
Pokud nevidí zájem, tak se jim nedivím, také bych neinvestoval.
@padesátník píše: Více
No a moje otázka zní, co vnímáš jako zájem a co jako nezájem. Já mám občas pocit, že mluvím svahilsky a ten kluk korejsky, nějak se v tomhle mijime a nemůžu tomu přijít na kloub.
Tak. To asi nebudu umět popsat. To je asi spíš neverbální, prostě to je vidět, poznat… Jo určitě polibek, pokud si nemá zájem ani dát pusu, vidím to jako marné. A tak ![]()
Já jsem párkrát taky měla takový pocit, že něco vysumelo, protože ten chlap čekal něco víc.
Ale taky nevím, co by to mělo být.
Dokud někoho neznám osobně, tak se držím zpátky.
Dát si pusu kdy? A o jaké puse se bavíme, půlvteřinová záležitost třeba na rozloučenou, nebo nějaká větší líbačka?
To se přeci nedá říct úplně přesně
Ale dobře, půlvteřinová záležitost třeba na rozloučenou, ještě k tomu na tvář, pro mě znamená, že jak chlap tu ženskou absolutně neberu.
vidis a zrovna muj chlap na prvnim rande (jna rozdil od mych prvnich rande s jinymi) mi pusu nedal. Byl proste „takovy jiny“ ![]()
Tyjo tak to mám úplně jinak. Po první schůzce bych někomu, kdo mě fakt nebere, nedala žádnou. Pro mě je nějaká větší pusa dost brána k dalším věcem, a ty na prvním rande dělat nechci, i kdyby byla chemie sebevětší.
Ale zajímavý, dík za osvětlení tvého pohledu.
přesně tak, sranda musí být, chci vidět, že si umí udělat srandu ze sebe, ze mě, že se nehroutí z maličkostí, který druhýho rozesmějou…