Je tady muž, který se chce podělit o zkušenosti ze seznamky?

284
21.8.24 22:24

Je tady muž, který se chce podělit o zkušenosti ze seznamky?

Jsem delší dobu sama, našla jsem si několik nových koníčků, ale přesto jsem si řekla, že bych zkusila nějakou internetovou seznamku. :) Sonduji situaci, zajímalo by mě, jaké zkušenosti mají muži se ženami 40+. Co je například odradí nebo naopak potěší. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
22.8.24 08:55

Nejsem muž, ale na seznamce se mi v posledních letech hodně dařilo tak kdybys chtěla pohled ženy můžu poskytnout 8)

• Citovat
  • Upravit
14275
22.8.24 09:16

@Bogna

Zkušenosti jsou jen zprostředkované :andel:
Ale chce to důslednou a metodickou selekci.

Ženatí co jim manželky nerozumí, chlípníci, nemakačenkové (jednotlivé negativní vlastnosti se nevylučují), prostě veškerý mužský odpad.
Trochu jako přebírání popelnice :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.8.24 09:23

Jsem muž a jak jsem dřív na seznamce problém neměl, tak po čtyřicítce mi to přijde zakletý. Obecně je těžký se s někým dát do řeči - myslím ten první kontakt. Byl jsem zvyklý, že když jsem si dal inzerát, tak mi čas od času někdo odpověděl, teď už vůbec a v podstatě krom věku se nic nezměnilo. Když odpovím já, tak zpravidla ani nevidím, že by si protějšek zprávu přečetl, v tom se nezměnilo nic, tak to ale bylo i dřív, asi kvůli přetlaku. Proto jsem mimochodem přestal odpovídat, přišlo mi to zbytečné.

Problém vidím v tom, že z pohledu ženy chtějí muži mladší partnerku - aspoň to se všude tvrdí.

Z pohledu muže mi přijde, že vlastně ani nevím, co ženy mezi 40-50 vlastně hledají. Tady jsem četl, že ženy v tomto věku jsou zklamané (podle mě muži to samé) a už klasický vztah příliš nehledají, nechtějí si stěhovat někoho domů. Mám to konec konců stejně, taky už bych do společné domácnosti nešel. V tomto věku je vše tak trochu jinak, nedokážu to vysvětlit, mládí pryč, do důchodu daleko a všichni už mají něco za sebou…

Zkušenosti ze stesti.cz a seznamka.cz, jinde jsem nezkoušel.

• Citovat
  • Upravit
14275
22.8.24 09:30
@Anonymní píše: Více

První problém ženských je, že stále čekají na prince na bílém koni…
Nebo vyloženě sponzora, případně obojí najednou.
Druhý, že rády uvěří lžím. Nikdo ti nemůže dát to co já dokážu slíbit :(

Bohužel, když se spálí, tak se nepoučí a raději to vzdají s tím, že všechno je špatně.

Konec konců, muži dělají to samé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
22.8.24 09:36

Přesně tak, mám podobné zkušenosti. Někdy mi napíše nějaká žena a já ji odpovím a ona již nereaguje. Nebo zase reaguje, ale odmlčí se na určitou dobu, takový divný ghosting.

Ale přijde mi, že ženy 40-50 let jsou strašně náročné na muže.
Někdy v inzerátu vodíte foto, co všechno dělají za aktivity a dovolené, že to vypadá jako umělá fazóna a není to reálné. Pak si obyčejný chlap, které nedělá 5 sportů, ročně nevyjede 5× do zahraničí, nechodí 5× týdně do divadla či koncerty, připadá „méněcenný“ na tomto trhu…
Nevím, zda mají cenu seznamky za těchto okolností…??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.8.24 09:37
@Josef_t píše: Více

Já to všechno beru, taky nejsem „beru všechno“, hledám někoho srovnaného. Problém který jsem se pokusil popsat je ten, že když mi bylo 34, tak jsem chodil na kafe, na procházky a časem jsem někoho potkal, kde to oboustranně zapadlo. Teď už se na rande ani na procházku nedostanu, poněvadž není s kým. Asi je to mnou, i když vlastně nevím, co se změnilo - krom věku.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.8.24 09:43
@McReady píše: Více

Když koukám na inzeráty, tak ano, souhlas. Kultura, cestování, wellness, chlap musí být vysoký a udělaný :) Kdesi jsem četl, že 80 % žen vybírá z těch top 10-20 % mužů a těch top 10-20 % mužů vybírá z těch 10-20 % žen. Jinými slovy, dobře umístitelných je tak pětina, zbytek bude paběrkovat a čekat na náhodu, která je krapet frustrující. Došel jsem k tomu, že asi fakt zůstanu sám, protože já do těch 10-20 % top mužů prostě nepatřím.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.8.24 09:50

Podle mě je na seznamkách strašný převis mužů v tomto věku, o tom to celé je. Ženy (aspoň ty použitelné) pak mají milion nabídek a musí se v tom nějak zorientovat, což často končí ingorací některých uživatelů. Já to vidím z té strany ženy - inzerát bez fotky a stejně vždy napíše kolem 200 mužů-bez nadsázky. Pokud se chlap aspoň snažil, ale nezaujal, tak se snažím slušně odpovědět, že nemám zájem, ale často jsou to zprávy typu „tak jak se dnes máš, Jirka“ a na to prostě nemám síly odpovídat. Z těch 200 odpovím se zájmem tak 10, pět z nich po pár zprávách odmítnu, protože se ukáže nějaká hrozná red flag a zhruba na 5 rande jdu. Většinou jsou to milí a normální muži, ale musí taky něco přeskočit. Takže ano, ženy to mají podle mě snazší.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.8.24 09:56

Přijde mi šílený soupeřit s poměrem 200:1, poněvadž přesně jak píšeš, je to pro tebe unavující, takže nepochybně občas vše nepřečteš, takže můžeš i ty normální minout a ani to není nic, co by ti mohl někdo vyčítat.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.8.24 10:01

Je to tak. A pro mě to taky je svým způsobem otrava, to síto na de.bily a selektovat, selektovat, selektovat. Musím pak kolikrát vyřadit i celkem normální chlapy, kteří prostě jen třeba nezaujmuli na první dobrou.

• Citovat
  • Upravit
776
22.8.24 10:04
@Bogna píše: Více

Mám jen zkušenosti s ženskýma 25-30.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14275
22.8.24 10:05

Jsi stará konzerva.
Instaluj si Tinder nebo jak se to jmenuje :palec:
Kniha tváří ti sama nabídne vhodné kusy k přátelství…

Z novinách už taky rubriku „seznámení jen vážně“ nenajdeš.
Noviny už nikdo nečte, je to složité a drahé!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
776
22.8.24 10:07

To je bohužel pravda. Navíc třeba na tinderu je 78% chlapů a jen 22% ženských. Pak jaká je asi šance že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.8.24 10:07

Muj znamy, rozvedeny, 38, dite ve stridavce, ne uplne zdravy, ale super chlap - dal inzerat na seznamku, sam nenapsal nikomu, do druheho dne mel sedm zprav, nasledne asi tri rande, do mesice s jednou zacal chodit. Je peknej, ale tak nejak normalne, zadnej alfa samec. Tak bud mel stesti, nebo nevim.

anonym kvuli info o jine osobe

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí