Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@misinka2Z ahoj dopadla jsem dobre
dostala jsem prukazku srdicko nam krasne tluce takze parada a fotecku mam taky
dneska jsem 8+6 tt a tady je to moje miminko ![]()
@Romčís jéé tak to gratuluji to samé jsem viděla já krásného panduláčka
…Já jsem dnes 8+5tt
. Jen z čeho jsem nervozní je moje kontrola až 6.8
což bych měla být 11t a šíleně se toho bojím aby bylo vše ok. Co bříško máš nějakou změnu? A prsa bolí?
@misinka2Z ja mam kontrolu az za mesic ale aspon mezi tim jdu na screening tak nebudu cekat tak dlouho nez zase mimco uvidim
urcite budes mit vsechno v poradku
na brisku zmenu mam porad roste a ne a ne prestat
prsa mam citlive ale nejak extra neboli
co u tebe?
@Romčís až za měsíc? To je nějak pozdě né
. Jo když se vrátím k tomu bříšku, tak mi příjde, že spíš něž bříško rostu já
…Prsa mám nejvíc citlivá věčer a někdy ráno… ![]()
@misinka2Z ona me tak prave za dlouho objednala proto abych tam prisla az potom screeningu uz s vysledkama ![]()
V osmém tt si dostala prukazku?? jestli ano tak to my ji dostaneme uz zitra.. juhu jinak moc krásná fotecka
taky si zitra chceme udelat snad pujde videt jako to tvoje ![]()
@Hanny1994 ano dostala jsem uz prukazku
a diky urcite tam uvidis taky pekneho mrnouska ![]()
Ahoj, ja zacinam 8 tt ve stredu. chci se zeptat jak je to u vas… ja at snim co snim, tak jsem pak nachukla jak samice a vypadam jako v patym mesici… dost me to stve.
Ahojky dámy, já jsem dnes byla na kontrole u dr a jsem 7+0 je tam krásná Fazolka a i průkajdu jsme dostali
![]()
@ajkad ahoj to ja taky jsem po vsem nafoukla uz to bricho nejde schovat prijde mi ze to jde hodne brzo videt
aspon to tak nemam jedina ![]()
Uf tak to jsem rada… uz jsem myslela ze jsem divna. je to moje prvni mimi tak nevim co a jak. jeste ze existuji diskuze
Tak ja dnes byla taky na kontrole. Byla jsem u zaskoku za moji doktorku, takze jen kouknul jak mimo vypada, jestli ma 2 ruce, 2 nohy a jestli bije srdicko. Ze pry jsem v 8 tydnu a vse vypada OK. A hned jsem byla zase venku, ze ostatni az moje mudra, takze ani nevim jak je mimo velky, ani prukazku jsem nedostala. Takze az za 2 tydny, chjo..
Ahoooj ty jo vubec nic nepocituju tak snad nám v uterý rekne, ze jsme v porádku… ze zacatku byli vsichni vykulený, ale už teď mi plánujou oblečky
pokojček,…nu doufám, že bude vše v poho mimisek jeden nás
.. prsa me teda boli fest, ale jen vecer a v noci.. hruuza.. nevolnosti diky bohu nemáám.. jen jsem furt unavená a ta nálada fůůůů
.. přítel chce jít dovnitř semnou a podívat se na ultrazvuk, uvidime jak se bude tvářit
přeji pěkný těhulkování