Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Jenom vůbec nechápu, kde to mohl vzít… nikde bos nechodí, jen doma. Vždycky jsem myslela, ze se to chytne třeba v bazénu nebo tak
Ahoj holky, myslíte, že jde o bradavici? Při práci se mi na palci udělala malá oděrka. Po po pár dnech mi pak kůže na tom místě stvrdla a udělal se mi tam malý bílý tvrdý pupínek. Nejdřív mi to přišlo jako mozol, ale pupinek už mám měsíc a vypadá pořád stejně. Jsem objednaná na kožní, ale doktorka mě vezme až za 3 týdny, což je hrozně dlouho, tak přemýšlím, zda nekoupit nějaký přípravek na bradavice z lékárny. Co myslíte, je to bradavice?
Podle fotky mi to na bradavici moc nepřijde. Já když měla bradavici na noze tak měla uprostřed takové černé tečky - kořínky.
@Anonymní píše:
Ahoj holky, myslíte, že jde o bradavici? Při práci se mi na palci udělala malá oděrka. Po po pár dnech mi pak kůže na tom místě stvrdla a udělal se mi tam malý bílý tvrdý pupínek. Nejdřív mi to přišlo jako mozol, ale pupinek už mám měsíc a vypadá pořád stejně. Jsem objednaná na kožní, ale doktorka mě vezme až za 3 týdny, což je hrozně dlouho, tak přemýšlím, zda nekoupit nějaký přípravek na bradavice z lékárny. Co myslíte, je to bradavice?
Ahoj, můžu vědět jak to dopadlo? Mám podobný problém. Taky jsem si udělala do prstu malou dírku jak máš ty na fotce a od ty doby tvrdý světlý kousek. Mám to už 3 měsíce. Můžu se zeptat co to bylo a jak se to dá řešit?