Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ještě chci dodat že mi přijde jestli si nedělají srandu nebo nevím co je k tomu vede. Myslíte že to tak může být?
@Anonymní píše: Více
tak asi jsi něčím vyzývavá? oblečením? velká prsa?
Ještě dodám to že se opravdu neoblékám jako lehká děva. Nosím jen kostýmy a formální oblečení. Nic co by mělo tendenci provokovat.
Asi bych zapracovala na šatníku, tohle mi přijde zvláštní, musí k tomu být nějaký důvod na tvé straně, každou průměrnou ženu občas osloví nějaký muž, nebo někdo občas pokřikuje, ale pokud je to až tak, asi vypadáš nějak hodně vyzývavě, možná lacině. Zkusila bych se oblékat decentně, nepřehánět výstřihy, upnuté, průhledné, třpytivé, krátké sukně…
Aha tak po tvém komentáři tohle nebude důvod, tak to nevím ![]()
Já to absolutně nesnášela - měla jsem opravdu velká prsa, dlouhé vlasy, velké oči, skoro vždy šaty/sukně… nepomohlo odpálkovat, nejvíc pomohl totální ignor, jakože absolutně nereagovat, dělat, že to nevnímáš..
ale nevím, zda se za těch 30+let něco v tomto segmentu nezměnilo ![]()
Když už to přehání, v klidu řekni, že voláš policii, normálního obšourníka to odradí.
A radím nechodit moc večer sama, po tmě, mít u sebe mobil a nějaký pepřák.. jsou to hovada.. jeden na mě i zezadu skočil, nevzpomínám na to ráda, chytli jsme ho teda se psem a měl soud a dostal nakládačku od kolegů
od té doby nesnáším, když jde někdo na ulici moc blízko za mnou…
achjono…
Možná zvaž i způsob oblékání, provokují je i jehly (podpatky)..
@Ledová káva píše: Více
no možná je právě provokuje to formální oblečení a kostýmy, k tomu lodičky - tak moc žen po ulici nechodí
A co je na tom ironického? Asi se chováš tak, že si muži z nějakého důvodu myslí, že jsi přístupná. Že by ti cizí chlap jen tak lezl bezdůvodně do auta, to asi těžko.
Měla jsi na něho začít dost hlasitě řvát ať tě neobtěžuje. Jinak jak si tě mohli najít na soc. sítích? Vždyť si to můžeš vše uzamknout, blokovat, není nutné to hned rušit.
Příspěvek upraven 12.08.25 v 18:59
@terien píše: Více
hele, nevíme.. ale fakt některé holky prostě působí atraktivně bez toho, aby dávaly výzvu, opravdu to tak je (ne vždy, některé se chovají vyzývavě záměrně a baví je to), já celkem věřím, že zakladatelka může být v té první skupině a věř, že to příjemné opravdu není..
a dodnes si pamatuju, jak jsem v 15-16 šla do pivnice pro čepované pivo a jak mi tam bylo a jak to bylo strašné ty oplzlosti a narážky - a to jsem měla trvalou a obyčejnou sukni…
příště už jsem to odmítla, prostě jsem tam už nikdy nešla, hnus, ožralci a prasata.
@terien píše: Více
no přesně, nějaký důvod to musí mít, mně se to nikdy nestalo a to mám také dlouhé vlasy, velké tmavé oči, velká prsa - oblečená ovšem chodím ve sportovním, v létě kraťasy a tílko, šaty nosím naprosto výjimečně
@Lucy75 píše: Více
no mně se takové obtěžování také teda stávalo někdy v pubertě, v dospělosti nikdy
@Anonymní píše: Více
To je divný, mně se tohle nikdy nedělo, dva homosexuálové akorát chtěli schůzku a sex, přitom jsem heterák. Zakotvi na Emiminu, tady je úplně jedno, jaká jsi a jak vypadáš.
Ahoj holky, mám problém s muži. Jak jen to říct no prostě nedají pokoj neříkám že všichni do jednoho najdou se i normální lidi ale je jich málo. Furt mě nějaký cizí chlap obtěžuje. Ať je to v obchodě, venku, na smetišti nebo i s dětmi nedávno mě nějaký mladý kluk lezl až k autu když jsem šla z obchodu a pak mi ještě udělal ostudu protože tam na mě řval že jsem si to musela vyšlapat tak ať nedělám a jdu s nim a dobýval se mi do auta. Uz me nebaví poslouchat jestli mam chlapa, nedám číslo a takový věci co nechci jsem ani psát. Nejhorší ze se nestudí ani před dětmi který to samozřejmě řeknou doma tátovi a pak je zbytečné doma zle. Musela jsem zrušit i sociální sítě protože se našli případi co si me vyhledali. Mate prosím nějakou univerzální odpověď co je odpálkuje jednou větou aby se zhnusili a šli pryč.? Anonymně mam tu rodinu a nechci to řešit doma jaksi to nechápou a otočí proti mě vždycky