Je to normální? Podle sestřičky asi je

42
8.7.20 14:06

Je to normální? Podle sestřičky asi je

Ahojky, už podruhé mi na gynekologii našli krev v moči, sestřička to jenom tak ohlásí že tam mám krev a dál se tím nezabývá, takže je to normální že tam ta krev je nebo není? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37141
8.7.20 14:11

A dr to taky neřeší? Normlani to neni. V jaké souvislosti ti sestra tu moc kontrolovala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5185
8.7.20 14:12

Není to normální. Když je sestřička respektive lékařka na gynekologii laxní, zajdi za svým obvoďákem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
8.7.20 14:14

@Kriss Tina pokaždé když jdu na kontrolu ke gynekologovi, ještě než ne pošlou na křeslo, dá mi pásku, na kterou mám načůrat, no na posledních dvou kontrolách je tam prý krev, no sestřička to fakt jenom ohlásí že je tam krev a pošle mě na křeslo, je jí to úplně u zádele. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
694

Okolo menstruace to normální je. Jinak si urychleně zajdi za obvoďákem, ledviny jsou prevít a nebolí, když jsou nemocné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31291

Pokud nemáš menstruaci (pak může být výsledek zkreslený a krev v moči se neřeší), tak to normální není a mělo by se to řešit (nebo by tě gyndr. měla poslat na jiné vyšetření).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
8.7.20 14:15

@berusa.m ok zajdu si pro jistotu ke své obvodní lékařce. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
8.7.20 14:17

Jinak jsem ještě zapomněla dodat že jsem v 6 měsíci těhotenství

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5936
8.7.20 14:20

No tak to mělo být to první napsat že jsi těhotná. Krev v moči nemá co dělat, nechce se mi věřit že to doktorka neřeší, zajdi za obvodní co nejrychleji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27716
8.7.20 14:22

No upřímně sestře to může být fakt jedno ta to nemá řešit, za to tvojí doktorce to jedno být nemá sakra rychle bych od ní odešla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5185
8.7.20 14:26
@Myška321 píše:
Okolo menstruace to normální je. Jinak si urychleně zajdi za obvoďákem, ledviny jsou prevít a nebolí, když jsou nemocné.

To je pravda. Manžel tak skončil bez jedné ledviny. :,( I když míval bolesti zad. Ale kdo je dnes nemá, že? Doktor naštěstí nebyl laxní a po nálezu ho poslal na sono ledvin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lo
6285
8.7.20 14:40

Krev v moči mám několik let. V prvním těhotenství před 7 lety to lékař řešil hodně, byla jsem na různých vyšetření, včetně sona ledvin a nikdy se na nic nepřišlo. Jiné problémy nemám a i když pokaždé, co mi vezmou moč, i mimo těhotenství, mám krev v moči, nikdy nic nikdo nenašel. Teď jsem podruhé těhotná, ve 27 tt a krev v moči mám klasicky pořád. Tentokrát to ale už ani nikdo neřeší. Normální to není, ale nikdy nikdo nepřišel na to, proč to mám. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37141
8.7.20 14:46
@Hannah92 píše:
Jinak jsem ještě zapomněla dodat že jsem v 6 měsíci těhotenství

A rekla to ta sestra doktorce? Krev v moci znamena vetsinou nejaky zanet, bud mocaku nebo ledvin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101871
8.7.20 14:50

@Hannah92 No, od sestry mi to prijde zcela normalni, od doktorky tezko rict, možná pri vyšetření duvod vidi a pak to tez muze byt normalni, nebo to preslechla nebo muzebyt i laksni. Ovsem neprijde mi normální, ze ty neotevřes pusu a te doktorky se nezeptas :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
8.7.20 18:38
@Hannah92 píše:
Ahojky, už podruhé mi na gynekologii našli krev v moči, sestřička to jenom tak ohlásí že tam mám krev a dál se tím nezabývá, takže je to normální že tam ta krev je nebo není? :think:

Jsi těhotná? V každém případě by se to mělo překontrolovat. Mě taky jednou našli v moči a řekli, že mám být v klidu, že u žen je to normální (snadno se něco zanese, když to není odebrané cévkou), že zkusíme další vzorek.
Mávnout nad tím rukou úplně se mi nezdá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí