// - je to tam?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5283
3.8.18 09:01

Holky, máte to tam obě. Zkuste se chvilku zastavit a radovat se. Černé myšlenky vypustte :kytka:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.8.18 09:03
@Lendie píše:
@světluška204 ted jsem akorat volala. Meli dovcu a objednali me hned na pondeli. Rikala ze to muze byt tehotenstvi, ale i cysta, mimodelzni tehotenstvi proste ze trch moznsoti je vic. Ze jsme kazda jina a bud uvidime na krvi nebo ultrazvuku co a jak. Drzim palce at je to u vas tehu, ja mam divny pocit, ze se mi duch ukazal dost pozde a mam furt pocit jako bych to mela dostat. Takze nechci nic privolavat ale bojim se ze problem bude nekde jinde nez v tehotenstvi. :? :(

Nevěšte hlavu, budu nam oběma držet palce a určitě to dopadne dobře ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
3.8.18 10:04

@Lendie Důležité je aby čárka sílila.Cysta si myslím dělá slabší čárku a biochemické těhu zase čárka nezesiluje.Tak si to zítra nebo pozítří pohlídej dalším testem.Ale já osobně si myslím,že jsi těhu. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
3.8.18 11:14

Holky držím palce já se snažím s přítelem o miminko už mám dvě děti z předchozího vztahu a zrovna dneska mi rodí ségra tak čekám a jsem jak na trní jako bych rodila já

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2927
3.8.18 14:35
@Lendie píše:
@Danulinka16 tak snad to bude tehotenstvi a ne nejaka cysta :( nejak mi ty dny cyklu a to ze se mi teprve duch ukazal 40 den cyklu nesedi. :(

Jak tu mnohdy holky radí,můžeš si skočit na odběr hcg jestli nechceš čekat na dr ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
3.8.18 14:45

@Lendie jsem tě tím mimoděložním úplně nechtěla strašit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
3.8.18 16:12

Co myslíte, holky?

Ahoj holky, před měsícem jsem vysadila antikoncepci. Před 11 lety operace, při které mi vzali jeden vaječník i s vejcovodem a děsili mě, že velmi klesá šance na otěhotnění. Dnes je to patý den, kdy měla přijít menstruace, nepřišla a testy přikládám v příloze (poslední test dnes ráno 3.8. - asi je špatně čitelný). K doktorovi jsem objednaná na úterý. Myslíte, že mě doktoři strašili zbytečně? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
3.8.18 17:33

@Ivouš01 vzdyt jsi jasne těhotná, jestli to byla otázka:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
3.8.18 17:40

@tlustyhrosik To spíš člověk asi nevěří, že by to mohlo jít takhle rychle, po těch věcech, co mi pořád tvrdili????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lendie
3.8.18 18:42

Měl nekdo z vas různě během dne bolesti v podbrisku jako pred ms? Ja kolikrat ty boleszi mela dost silne prvni den ms a presne tohle ted mam taky akorat mam ten pozitivni test a nemam ms. Dnes jsem 40 DC. Tak nejak mam parkrat za den bolest az trosku křeč, nic co by neslo vydrzet a jen obcas behem dne. Fakt mi nahnala ta sestra na gynde strach tim mimodeloznim tehotenstvim. :(

• Citovat
  • Upravit
Lendie
3.8.18 18:44

@terinka4444 ja vim. Spis me vydedila sestra na gynde. Ta sama plus minus tehotenstvi vyloucila (nevim proc) a rekla ze to muze byt cysta nebo to mimodelozni, ze me poslou kdyz to nebude na ultrazvuku na krev. Tak si míním udelat jeste testy o vikendu a v pondeli supem k nim. To budou nervy celý víkend :?

• Citovat
  • Upravit
1257
3.8.18 19:26

@Ivouš01 oni kolikrat tvrdi a nakonec se podari i pres nepriznive prognozy. A u tebe je to jasne pozitivni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
3.8.18 19:27

@Lendie bolesti jsou normalni. Nechapu dle ceho takhle usoudila ze to je mimodelozni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lendie
3.8.18 21:07

@tlustyhrosik to netuším. Vysazovala jsem poprve v cervenci proveru (hormony na udrzeni cyklu, ale lze pri nich i otehotnet). Posledni ms 25.6 a 8.7 dva dny hoodne male spineni. Tak jsem ji to takhle rekla. Ze dnes mam i 40 DC od toho 25.7, ze nevim jestli to spineni pocitat a ze jsem dnes mela ducha na TT a ona mi nerekla nic ze by byla moznost byt tehotna, to odsunula na druhou kolej. Mam v pondeli prijit aby vyloucili to mimodelozni teh. nebo cystu… a tod vse. Doufám, ze vse dobre dopadne. Pres vikend a v pondelisi budu delat testy jestli carka zesili ;) …, ale po rannim pocatecnim soku se zacinam tesit :) :D

• Citovat
  • Upravit
4.8.18 01:45

Ahoj

Delala.jsem si vcera digitalni test a vyslo tohle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat