Je tohle možné?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27009
7.3.10 14:13

asi tka jedině že mají půjčeno z nebankovního sektoru protože od banky by se jim to řpece takhle nemohlo zvednout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31502
7.3.10 18:59
Crystal87 píše:
asi tka jedině že mají půjčeno z nebankovního sektoru protože od banky by se jim to řpece takhle nemohlo zvednout

Crystal mohlo bohužel…kamrádka měla půjčeno v bance. Nevím teĎ která ale byla to normálně banka. No nevím o kolik jí to nakonec vzrostlo ale říkala že může až o těch 6 tisíc že jí to říkal bankéř. Takže bohužel ta možnost tady je. Taky jsem si myslela že je to hovadiny že to může vzrůst tak o litřík max. ale je vidět že jde všechno a manžel mi to potvrdil že se to stát může.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
7.3.10 19:36

U hypoteky to jde.Pokud ti skonci fikace tak ti to muzou navysit.O nehda jsem to cetla ve zpravach na seznamu ze se to klidne muze takhle zvednout.nekde to najdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
7.3.10 19:43

Je tak se omlouvam tam byl rozdil 2procenta an nejvys. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5545
7.3.10 20:09

Rozdil je to fakt velikej ale v dnesni dobe je mozne vsechno. My jsme zakladali hypoteku u KB s 3,9% urokem po skonceni fixace nam banka nabidla 6,5%. Novym klientum tehdy nabizeli 5,4% Musela jsem vyhrozovat, ze odejdu a hadat se s nema aby mi nabidli stejny urok jako novym klientum, jinak by jsme opravdu skoncili 6,5. Takze ted platime „jen“ 5 tisic navrh :-(
Zalezi jaka je situace na trhu, kdyz vam fixace bude koncit v dobe kdy jsou vysoke urokove sazby tak pocitejte s tim, ze vam banka urok poradne zvedne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
7.3.10 20:38

Ahoj, tohle je možné jen u hodně nízkoúrokovaných hypoték, jak já říkám z doby klacka. Ale je dost možné, že k tomu měli ještě nějaké refinancování, protože u půjčky 400 tisíc mi to tedy nesedí takoový splátky. Každopádně udělali chybu, že si nepohlídali konec fixace a nedošli se poptat k jiné bance.
Jinak manžel kolikrát přijde s takovejma kecama od kolegů a už mockrát jsme zjistili, že pravda je trošičku někde jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.3.10 01:03

V bankovním sektoru to možné samozřejmě není.
V nebankovním sektoru je možné vše :-)

Ale docela jsem se pobavil u některých příspěvků.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27009
8.3.10 07:29

Prý to mají od češké spořitelny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
8.3.10 08:21

v tý televizi nebo kde tehdá říkali, že to dělaj. Že po skončení fixace navýšej úroky.

Proto si to maj lidi hlídat a včas před skončením fixace se v bance ptát dopředu apopřípadě dát najevo, že zvažujete změnu k jiné bance pro lepší úroky a oni vám mnohdy ty úroky nenavýší, aby si vás udrželi.

Protože tím, že vám zvýší ty úroky, dotují nové klienty, kterým dávají ty supervýhodné úroky, aby je k sobě nalákali.

Takže štěstí přeje připraveným

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
8.3.10 12:00

My máme spořku, platíme 625O kč, bude nám končit fixace a navýší nám splátku o 3000,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
9.3.10 08:49
k.a.c.k.a.1 píše:
My máme spořku, platíme 625O kč, bude nám končit fixace a navýší nám splátku o 3000,–

tak se zkuste poohlédnout v jiné bance a tady jim to i naznačit…třeba s tim hnou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ms.H
4.6.10 14:14

Já mám hypotéku u RB a po skončení tříleté fixace mi přišly nové výpočty splátek na různě dlouhou dobu. Půjčka 400000,–Kč na 20 let, původní splátka cca 3000,– nová s fixací od 1 do 15 let, navýšení od 200 do 800. Takže podle mě je navýšení o 7000 holý nesmysl.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel