Je toto možné těhotenství nebo ho mám vyloučit ?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10052
17.6.11 12:33
Pomka píše:
zuzka.mamka píše:
Pomko moje tři kamarádky taky braly HA tak jak měly, a ted mají v ložnici dětskou postýlku :nevim:
Myslím si, že nebraly. Stačí si vzít o nějakou dobu déle a stát se to může. Jinak na někoho „antikoncepce“ nezabírá, ale je to málo pravděpodobné :-)

myslet si můžeš co chceš, braly zodpovědně protože obě studovaly a měly jiné plány, tech holek je tady spousta kdy antkoncece selhala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10584
17.6.11 12:36

pomka:ja brala antikoncepci rok da se rict na minuty presne a mam z toho osmiletou slecnu :palec: vsude nejake to procento je..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
17.6.11 15:47
pipiinka píše:
pomka:ja brala antikoncepci rok da se rict na minuty presne a mam z toho osmiletou slecnu :palec: vsude nejake to procento je..

Já vím a nepopírám to. Znám taky jednu. Ale je to veliká náhoda na to, aby se to stávalo často :-) Jde o případ zakladatelky - antikoncepce s přerušovanou souloží? Myslím, že pravděpodobnost téměř nulová :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10584
17.6.11 19:05

pomka:to jo,to máš pravdu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
17.6.11 19:30

Zakladatelka : :mavam: :mavam: Tak nám pak napiš rozuzlení :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6926
17.6.11 22:16

No tak já to vidím taky jako téměř nulovou šanci!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.6.11 14:28

měla jsem napsat :) test jsem si dělala asi před týdnem a byl negativní. Přítel se přiznal, že to úplně neuhlídal při tom „přerušovaném sexu“ a teď dobírám poslední dva prášky z plata a už špiním, což se mi nikdy nestalo, vždy to bylo až když jsem měla pauzu.. prsa furt bolí, břicho píchá … asi počkám ještě do ms a uvidím, je to všechno takové divné, ale může to být jen náhoda, nevím nevim a hlavně se bojím :-)

• Citovat
  • Upravit
10120
23.6.11 18:49

Takže jsem to říkala dobře, přerušovaná soulož podle mě není žádná antikoncepce, krom toho všude se o tom píše, že už ty první kapky, které chlap ani necítí už můžou „způsobit“ těhotenství. No máš to nějaký podivný, určitě bych test zkusila třeba za týden znova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
11.4.13 09:05

Mám dotaz: Vím, že přerušit antibiotika se nemužou, ale když jsem je brala s antikoncepci na zanet močových cest a pak je na vikend vysadila a od pondeli rano zase brala je možné, v tech dnech o vikendu otehotnet, když jsem mela nechraneny pohlavni styk kondomem jen akntikoncepci?? Asi je to dost blba otazka, ale je mi teptve 18 a ted dodelavam školu, tak bych jeste nechtela dítě. Ted čekam na měsíčky, ale pořád nic…Jaka je pravdepodobnost, že byhc v tom mohla opravdu být? Díky moc za odpověď, moc se bojím výsledku:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonym35
11.4.13 10:13

Mohu být těhotná?

Přeji všem krásný den,
nějak tomu nerozumím a potřebovala bych znát i jiný názor. MS byla 7.2.2013 k nechráněnému styku došlo 22.2.,další MS 4.3 jen 3 dny, pak začala ta děsná únava, spala bych i ve stoje, citlivá prsa, bolení zubů, nevolnost, pálení žáhy, zácpa, průjem, nechutenství a nafouklé bříško.30.3. přišla další MS slabá a trvala 2 dny. Test vyšel negativně, na ultrazvuku nebylo nic vidět. Doktorka říkala, že je ještě brzo aby něco viděla. Jelikož jsem MS měla i na začátku prvního těhotenství, mám si udělat test 25.4.Mohu být těhotná???

• Citovat
  • Upravit
3987
11.6.17 09:13

Můžu se taky zeptat? V prvním týdnu užívání plata(jinak beru HA několik let-Strelicii) jsem brala současně doxybene. Včera večer jsme to s manželem nějak neuhlídali a měli nechráněný styk, chybí mi 3 prášky do dobrání plata. Myslíte, že je tu možnost otěhotnění? MS bych měla dostat příští neděli. Moc děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zoy
1495
11.6.17 09:22

Účinnost prášku z prvního týdne bude oslabená, nicméně týden už je bereš bez atb, takže pravděpodobnost otěhotnění je minimální. Otázka je, jestli nebrat další plato bez pauzy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3987
11.6.17 10:17

Proč myslíš? @zoy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
11.6.17 10:19

Udělej test a nemusíme hádat ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3987
11.6.17 10:34

@LadyBrigit To je mi jasné, ale vzhledem k tomu, že byl styk včera, tak mi teď test nepomůže. Zajímá mě pravděpodobnost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí