Je toto možné těhotenství nebo ho mám vyloučit ?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6886
28.7.17 21:18

Tak pokud jsi 2 pilulky vyhodila a brala antibiotika tak se nejedná o selhání antikoncepce, ale o tvoji chybu. Takže pokud otěhotníš tak netrvď, že selhala HA, ale že jsi nebrala jak jsi měla a proto jsi těhotná.
A ANO těhotná být můžeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
691
28.7.17 21:26

Nevedela jsi, ze antibiotika snizuji ucinnost HA? Ano, tehotna byt muzes. Chudak pritel, to to zas na nej nekdo pekne naraficil :nevim:

Příspěvek upraven 28.07.17 v 21:30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5696
28.7.17 21:26
@Náměsíčná píše:
Tak pokud jsi 2 pilulky vyhodila a brala antibiotika tak se nejedná o selhání antikoncepce, ale o tvoji chybu. Takže pokud otěhotníš tak netrvď, že selhala HA, ale že jsi nebrala jak jsi měla a proto jsi těhotná.
A ANO těhotná být můžeš.

Asi může, ale nemyslím, že by to bylo pravděpodobné po 2 vynechaných prášcích a dlouhodobém předchozím braní HA.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
28.7.17 21:32

Tak samozřejmě vím, jak to je s antikoncepcí a antibiotiky, a příteli jsem to taky řekla, že si musíme dávat víc pozor, rozhodně na nikoho nechci nic narafičit. :roll:

Omlouvám se, že jsem se špatně vyjádřila, neselhala by HA, ale lidský faktor.

Dnes jsem vzala poslední pilulku, takže buď se mi do pondělí MS dostaví anebo ne. Jen jsem se chtěla zeptat, jaká je pravděpodobnost, a trochu si zkrátit to čekání, nic víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
28.7.17 21:36

Ještě chci dodat, že ty první 2 prášky jsem vyhodila, protože už se mi stalo, že jsem někdy prášek zapomněla a když jsem si vzala 2 naráz, tak mi z toho nebylo dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.7.17 22:50

Podobný případ

Dobrý večer,
mám podobný problém jako zakladatelka, chtěla bych se tedy zeptat jaká je pravděpodobnost otěhotnění.
Brala jsem HA a také antibiotika (3× za sebou kvůli zánětu moč. Měchýře), s přítelem přerušovaný styk. Poté se dostavila menstruace o jeden den později. Další měsíc jsem brala HA opět pravidelně, pohl. Styk v průběhu měsíce byl, ale menstruace opět o jeden den později než jsem za celou dobu braní HA zvyklá, ale trvala pouze 1 den… jsem z toho vyplašená a nevím zda je tu nějaká možnost těhotenství.
Další platíčko jsem začla brát ve čt večer, přes den jsem si dělala těhotenský test a vyšel negativní. Několik dní už mě také pobolívá břicho, ale to může být také jen z nervů, protože mám z toho teď obavy.
Mockrát děkuju za jakoukoliv odpověď.

• Citovat
  • Upravit
1015
28.7.17 23:08
@Anonymní píše:
Dobrý večer,
mám podobný problém jako zakladatelka, chtěla bych se tedy zeptat jaká je pravděpodobnost otěhotnění.
Brala jsem HA a také antibiotika (3× za sebou kvůli zánětu moč. Měchýře), s přítelem přerušovaný styk. Poté se dostavila menstruace o jeden den později. Další měsíc jsem brala HA opět pravidelně, pohl. Styk v průběhu měsíce byl, ale menstruace opět o jeden den později než jsem za celou dobu braní HA zvyklá, ale trvala pouze 1 den… jsem z toho vyplašená a nevím zda je tu nějaká možnost těhotenství.
Další platíčko jsem začla brát ve čt večer, přes den jsem si dělala těhotenský test a vyšel negativní. Několik dní už mě také pobolívá břicho, ale to může být také jen z nervů, protože mám z toho teď obavy.
Mockrát děkuju za jakoukoliv odpověď.

Můžeš být těhotná z vlivu antibiotik, snižují účinnost antikoncepce. A co mě ještě víc přijde divné, že pokud máš problémy s mocakem, tak stejně souložit… To asi zase takový problémy asi nebyly??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
29.7.17 00:07

@MaminkaLucka přesně :mrgreen:… Myslím, že i kdybych měla angínu neměla bych chuť :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
29.7.17 09:53

Já právě brala také antibiotika a měla u toho sex, protože u mně to byl nějaký problém v moč. cestách, kdy mně to chytlo z ničeho nic v noci - co 10 minut pocit plného močáku, na záchodě sotva pár kapek a šílené pálení. A do rána už to vygradovalo tím, že moč byla růžová. Takže ráno k doktorce, a ta mi předepsala právě antibiotika na týden. 8o
Ale už ten večer jsem se cítila o 100 % líp, prostě jak rychle to přišlo, tak to i odešlo.
Takže ne každý, kdo bere antibiotika musí nutně umírat v horečkách.
Proto mi bylo divné, proč teda musím brát ty antibiotika, ale za pár dní mně čekala dovolená, takže jsem brala poctivě i když problémy už nebyly, aby se mi to nevrátilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.7.17 11:52

@Leninka_R Ano, měla jsem úplně to samé. Další antibiotika jsem dostala jen kvůli zvýšeným hodnotám, jinak už bylo vše v pořádku.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.8.17 08:51

Musím říct, že mě dostalo, že lidé než aby poradili, radši kritizují a odsuzují :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
1313
28.8.17 09:38

Antibiotika je treba dobrat kvuli doleceni a aby se to nevraceli, brzne je clovek „v poradku“ uz po trech dnech brani atb a stejne musi dobrat cele dva tydny. Pokud nedobere, vraci se to. Ruzova moc je s krvi a to fakt neni sranda, krev v moci nema co delat. Ohledne mozneho tehotenstvi - atb snizuji funkci antikoncepce, u me to tedy nikdy neplatilo, ale beru drazsi antikoncepci a brala jsem ji 14let v kuse. Pokud si nejsi jista, kup si tehotensky test :-) take jsem za tu dobu parkrat ze strachu testovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí