Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Holky 0+0, a jak je to pak v praxi se skolkou, skolama v prirode atd.? A nebojujete pak s kazdym doktorem, ktery se na to dite podiva, aby vam ho aktivne nedoockoval? A prisel na vas nekdo z hy
gieny?
@středa píše:
take ockujeme ve schematu 0+0
@vjerunqa píše:
My „elegantně“ vyřadili úplně všechno, čili máme schéma 0+0taky jsme to zvažovali, ale nakonec jsme podlehli „tlaku“.
Mám otázku pro všechny:
Jste samy očkované proti Tetanu nebo jiným „vymoženostem“ nebo na to kašlete?
My osobně jsme řekli, že si nebudeme dávat už ani tetanus i když oba děláme v prostředí, kdy by teoreticky to riziko mohlo být.
@mihulda píše:
Holky 0+0, a jak je to pak v praxi se skolkou, skolama v prirode atd.? A nebojujete pak s kazdym doktorem, ktery se na to dite podiva, aby vam ho aktivne nedoockoval? A prisel na vas nekdo z hy
gieny?
Já jsem tatínek dvou holek. Odpovím na tuto otázku v diskuzi „Maminky, co už neočkujete..“ tady je to OT.
@mihulda píše:
gieny?
Též odpovím v neočko maminkách.
@mihulda 0+0 nikdo na nás nepřišel, se školkou to bude těžký a s tím ostatním taky, ale zdraví je přednější..
@paduska na tetanovce jsem nebyla cca 15 let.. dalších 5 mám tedy čas, ale očkovat v plánu nemám.. to by mě snad musela donutit jen práce (že by to vyžadovali při nástupu) ale to se snad nestane.. jinak na ostatní prdím.. na SŠ jsem se nechala očkovat na klíšťovou encef. a na přeočkování už nechodím..
@paduska
i já schéma 0+0 -to hezky vymysleli takhle to nazvat ![]()
Já tetanovku mám též už 15 let a přeočkování neplánuji ![]()
Předpokládám, že ostatní očkování z dětství jsou už dáááávno pasé ![]()
Paduško. HEXACIMA se musí očkovat ve schématu 3+l. Zatím u ní není prověřeno (tak jak u INFANRIX-HEXA) schéma 2+1 a nemuselo by se u takto očkovaných dětí vytvořit dostatečné množství protilátek a tím dítě před těmito nemocemi dostatečně chránit. Tvůj pediatr by to měl vědět!
@Jimmi Tak za měsíc a půl jdeme na druhou dávku, tak se uvidí.
@Jimmi Můj pediatr mi řekl, je možné schéma 2+1, že tady pouze není registrované, registrace stoji cca 300K. Venku se běžně ockuje schéma 2+1.
Ano. Tvůj pediatr má pravdu v tom, že venku je registrované schéma 2+1 a v blízké budoucnosti má snad být i u nás, ale u vakcíny INFANRIX HEXA!!! Nikoliv u Hexacimy. Zeptej se když tak na www.vakciny.net.