Je tu někdo, kdo nechal dát dítěti Hexacimu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3271
23.3.16 12:05

Ahoj, obnovuji diskuzi, je tu někdo, kdo má zkušenosti s Hexacimou? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1972
23.3.16 12:11

@zamlklinka Ano, my očkovali Hexacímou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3271
23.3.16 12:23

@ivunak Jak jste očkování zvládli? Hledali jste informace dopředu? Já jsem hledala a informace týkající se Hexacímy jsou dost protichůdné, tak pořád nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3169
23.3.16 12:33

@zamlklinka
My taky ockovali.. Zadne reakce, vse naprosto v poradku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
23.3.16 12:33

Moje děti neměly po očkování žádné potíže. Někdy trochu teplotu nad 37. Ale nic víc. Jedno z dětí dostalo i dvě vakcíny naráz Synflorix a Hexu. A nic. Druhé dítě trochu nateklé místo vpichu. Chladila jsem plenkou vymáchanou ve studené vodě. Nebudu asi nikdy očkovat proti chřipce a jiným nepovinným. Vyjma Synflorixu. Ten už děti mají. Zažila jsem s prvním vytahování hnisu z nateklých uzlin po očkování TBC. To asi nebylo rozumné očkovat hned v porodnici. Dodnes má z toho jizvy na krčku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1972
23.3.16 13:06

@zamlklinka Očkujeme schema 2+1, zatím máme naočkovány dvě dávky. Očkování jsme odložili a začali jsme v půl roce. Po první dávce měla dcera večer jen lehce zvýšenou teplotu, druhý den v pohodě, po druhé dávce neměla žádnou reakci. Informace jsme hledali, chtěli jsme očkovat Pediacelem, ale ten pak stáhli a místo něj byla právě ta Hexacíma. Při porovnání složení je Hexacíma lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2675
23.3.16 13:23

Včera ji malý (2,5m) dostal a zatím dobrý, tak snad…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3271
23.3.16 13:29

@ivunak Dekuju,my budeme teprve očkovat, dceři bylo 10 měsíců ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3383
23.3.16 13:57

Ano očkovaly jsme..malý měl jen zvýšenou teplotu 2 dny, ale nic strašnýho..koupila jsem mu preventivně homeopatika na takové reakce, jako je očkování a vždy to snesl dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
23.3.16 14:21

@zamlklinka Druhý syn je očkovaný Hexacimou, teď má 7 měsíců a 3 dávky za sebou. Žádné reakce neměl, ani teplotu, vše v poho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek