Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Janiiska píše:
takto uvažuje skoro každý druhý člověk
já vidím ty starší ženský. Na některých je vidět únava a vyčerpání, některé to zvládají v pohodě a mají ještě druhou práci. Co si vezmou mé děti za příklad? Máma nemá školu a práci si našla
Nehledě na to, že dneska i na uklízečku chtějí aspoň vyucni list. Co když o práci přijdu? Bez toho papíru nemám moc moznosti a rozhodně nechci být jako moji rodiče a své děti chci na studiich plně podpořit a říkat, já nemám na to, aby jste mohli studovat, by mě hanba fackovala
![]()
Já to měla nejdřív škola (magisterské studium na UK) + práce na HPP a pak následně MD (plné kojení) + státnice, diplomka. Takhle se to dalo zvládnout úplně v pohodě. Teď jsem „jen“ na MD a je to hrozný leháro
Všechny tři věci dohromady, to už půjde asi hůř, ale zase čtyřleté dítě už je docela veliké. Chce to dobrou organizaci času. Přeju hodně úspěchu ![]()
@Janiiska od roku 2005, od roku 2011 jsem na RD
Za 2 roky se vracím zpátky, pokud budu chtít, tak se můžu vrátit hned, pokud bude mít přítel problémy v práci, můžu nastoupit na částečný úvazek, stačí zavolat kdy můžu přijít ![]()
@ivana-domca jak dlouho tam pracuješ? no právě, taky myslím do budoucna. Jenže někteří to tak prostě mají, že nemají na to aby jejich děti placené studovali, v dnešní době to není ostuda.
@ivana-domca takže 5 let, hmm to už můžeš mít místo mistrové. ![]()
@ivana-domca http://www. gyperner. cz/ vím, že je to skok, ale zkusím to a po tom roce uvidím, jestli projdu sítem nebo budu muset ušetřit na učňák. ale to nechci, takže se budu držet zuby nehty.Jsem ze školy 5 let, pamatováka mám dobrýho, tak uvidím.
@Janiiska já se dostala na mistrovou už po 3. letech, jenomže jsem to nezvládla, byla jsem mladá a blbá a je těžké získat si autoritu od lidí, když jsem byla mladá žába a ještě včera jsem byla jejich kolegyní na lince
Pokud dostanu druhou šanci, tak ji chytit pevně za pacesy a jen tak nepustím ![]()
@Anonymní píše:
@ivana-domca http://www. gyperner. cz/ vím, že je to skok, ale zkusím to a po tom roce uvidím, jestli projdu sítem nebo budu muset ušetřit na učňák. ale to nechci, takže se budu držet zuby nehty.Jsem ze školy 5 let, pamatováka mám dobrýho, tak uvidím.
ale to je gympl, po něm musíš jít dál, jinak z tebe nic nebude :thinkt: No uvidíš jak to půjde ![]()
Já studuju s 3a půl letou holčičkou, práce od půl osmé do pěti…Jde to blbě, ale zatím to jde
Státnice si moc nedovedu představit, ale čekaj mě až za tři roky…
@Janiiska píše:
jo, když si ho někdo neumí rozumně zařídit, tak jo.
proč myslíš že si to někdo neumí zařidít? já od konce školy sš říkam že vš budu studovat až budu na mateřské s dítětem chci si trochu oživit život a chtít mít adrenalin a pocit že dokážu zvladnout vše dohromady ![]()
@anubis25 píše:
proč myslíš že si to někdo neumí zařidít? já od konce školy sš říkam že vš budu studovat až budu na mateřské s dítětem chci si trochu oživit život a chtít mít adrenalin a pocit že dokážu zvladnout vše dohromady
sama vidíš, že SŠ většina přeruší. Jsou holky, které mají střední školu a výšku už dělají jako takový doplněk, vzdělání navíc, plus do života. Ale střední škola je základ.
Studuju VŠ s 1,5 letou dcerou v srpnu budu rodit a po šestinedělku šup zpět do práce
Nebýt babiček, mé sestry a skvělého muže nikdy bych to nezvládla ![]()