Jak zvládáte školu, práci a dítě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
47759
14.6.14 16:06
@Janiiska píše:
takto uvažuje skoro každý druhý člověk :D

já vidím ty starší ženský. Na některých je vidět únava a vyčerpání, některé to zvládají v pohodě a mají ještě druhou práci. Co si vezmou mé děti za příklad? Máma nemá školu a práci si našla :roll: Nehledě na to, že dneska i na uklízečku chtějí aspoň vyucni list. Co když o práci přijdu? Bez toho papíru nemám moc moznosti a rozhodně nechci být jako moji rodiče a své děti chci na studiich plně podpořit a říkat, já nemám na to, aby jste mohli studovat, by mě hanba fackovala :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8780
14.6.14 16:08

Já to měla nejdřív škola (magisterské studium na UK) + práce na HPP a pak následně MD (plné kojení) + státnice, diplomka. Takhle se to dalo zvládnout úplně v pohodě. Teď jsem „jen“ na MD a je to hrozný leháro :lol: Všechny tři věci dohromady, to už půjde asi hůř, ale zase čtyřleté dítě už je docela veliké. Chce to dobrou organizaci času. Přeju hodně úspěchu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
14.6.14 16:09

@Janiiska od roku 2005, od roku 2011 jsem na RD ;-) Za 2 roky se vracím zpátky, pokud budu chtít, tak se můžu vrátit hned, pokud bude mít přítel problémy v práci, můžu nastoupit na částečný úvazek, stačí zavolat kdy můžu přijít ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4214
14.6.14 16:09

@ivana-domca jak dlouho tam pracuješ? no právě, taky myslím do budoucna. Jenže někteří to tak prostě mají, že nemají na to aby jejich děti placené studovali, v dnešní době to není ostuda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4214
14.6.14 16:11

@ivana-domca takže 5 let, hmm to už můžeš mít místo mistrové. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.6.14 16:13

@ivana-domca http://www. gyperner. cz/ vím, že je to skok, ale zkusím to a po tom roce uvidím, jestli projdu sítem nebo budu muset ušetřit na učňák. ale to nechci, takže se budu držet zuby nehty.Jsem ze školy 5 let, pamatováka mám dobrýho, tak uvidím.

• Citovat
  • Upravit
47759
14.6.14 16:14

@Janiiska já se dostala na mistrovou už po 3. letech, jenomže jsem to nezvládla, byla jsem mladá a blbá a je těžké získat si autoritu od lidí, když jsem byla mladá žába a ještě včera jsem byla jejich kolegyní na lince :-( Pokud dostanu druhou šanci, tak ji chytit pevně za pacesy a jen tak nepustím ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4214
14.6.14 16:17

@ivana-domca ono závis je potvora věc. Jo, at ti to vyjde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
14.6.14 16:41
@Anonymní píše:
@ivana-domca http://www. gyperner. cz/ vím, že je to skok, ale zkusím to a po tom roce uvidím, jestli projdu sítem nebo budu muset ušetřit na učňák. ale to nechci, takže se budu držet zuby nehty.Jsem ze školy 5 let, pamatováka mám dobrýho, tak uvidím.

ale to je gympl, po něm musíš jít dál, jinak z tebe nic nebude :thinkt: No uvidíš jak to půjde :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
14.6.14 16:44

@Janiiska děkuju :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9622
14.6.14 17:08

Já studuju s 3a půl letou holčičkou, práce od půl osmé do pěti…Jde to blbě, ale zatím to jde :roll: Státnice si moc nedovedu představit, ale čekaj mě až za tři roky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mi24
14.6.14 17:26
@Janiiska píše:
jo, když si ho někdo neumí rozumně zařídit, tak jo. :)

proč myslíš že si to někdo neumí zařidít? já od konce školy sš říkam že vš budu studovat až budu na mateřské s dítětem chci si trochu oživit život a chtít mít adrenalin a pocit že dokážu zvladnout vše dohromady :dance:

• Citovat
  • Upravit
4214
14.6.14 18:51

@ivana-domca nemáš zač :) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4214
14.6.14 18:57
@anubis25 píše:
proč myslíš že si to někdo neumí zařidít? já od konce školy sš říkam že vš budu studovat až budu na mateřské s dítětem chci si trochu oživit život a chtít mít adrenalin a pocit že dokážu zvladnout vše dohromady :dance:

sama vidíš, že SŠ většina přeruší. Jsou holky, které mají střední školu a výšku už dělají jako takový doplněk, vzdělání navíc, plus do života. Ale střední škola je základ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
538
14.6.14 19:10

Studuju VŠ s 1,5 letou dcerou v srpnu budu rodit a po šestinedělku šup zpět do práce :-)Nebýt babiček, mé sestry a skvělého muže nikdy bych to nezvládla :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová