Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, já jsem to měla u druhého těhotenství. Asi 1-2 týdny před porodem, před tím jsem měla problém udělat pár kroků a najednou jsem byla úplně fit.
@Luucanam123 fyzicky je mi pořád stejně, jen mám čím dál víc pocit, že se mi dítě prokope skrz břicho, nenechá mě sedět ani ležet, v klidu je jen když chodím ![]()
V prvnim tehotenstvi byly posledni 2 tydny ty vubec nejlepsi na celem tehotenstvi a to jsem nemela zadne extra potize. Ted jsem 35. tt a furt zvracim. Tak doufam, ze se mi brzo ulevi
@Maylaa jee to je mi lito, a nejaky ty lizatka ci co to je z lekarny na nevolnosti, by ti nepomohli?
@Luucanam123 vubec
uz v prvnim tehotenstvi mi bylo zle vpodstate furt, ale nezvracela jsem. Ted zvracim i kdyz se trochu vic napiju vody. Uz aby to bylo za mnou.
Mně je za celé těhotenství nejlíp, od 40tt mi teda otekaji večer prsty na rukou a nohy. Ale oproti předešlým trimestrum je pro mě třetí ten nejlepší. Jinak se takhle skvěle cítím už tak od 32-34tt nějak tak. A 2dny už přenáším. Ale zas jsem poslední 4dny hoodne líná a unavená. Předtím jsem měla energie na rozdávání. To bylo navařeno, naklizeno - uplne jsem tu všechno stěhovala a puryrovala. A teď mám problém osmahnout maso a vyluxovat
takže na porod jsem se ještě před 4mi dny cítila a teď se mi nějak nechce, že jsem unavená
tak furt spím, že kdyby náhodou to přišlo, ať jsem vyspala
ale doufala jsem, že to že ji mi konečně dobře, značí brzky porod, i doktorka říkala, že se už porodní cesty začínají připravovat. No a ve 38tt se to seklo a jsem na tom furt stejně
ale zatím to pořád vypadá, že by se to mohlo rozjet spontánně
no co budu povídat, do října přenášet nechci a rodit vyvoláváně taky ne… chjoo ![]()