Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Je zde nějaká učitelka či učitel dějepisu-zeměpisu? Pokud ano prosím napište mi do zprávy potřeboval bych se zeptat na pár věcí. Děkuji
Doufám, že nevadí, ale ráda bych se taky zeptala… Nevím, jestli to, co popíšu, se opravdu někde stalo, nebo se mi to zdálo nebo to byla nějaká kniha, prostě se nemůžu vzpomenout ![]()
Jistá země byla v područí jiné. Chtěla se osamostatnit, ale ta druhá s tím nesouhlasila. Nakonec se té menší podařilo domluvit, že u příležitosti nějakého státního svátku budou mít jakože na ten jeden den svobodu. V ten den „svobody“ okamžitě vyhlásili válku jiné, třetí velké zemi a ten stejný den také kapitulovali. Tím přešli pod tu třetí zemi a v podstatě se tímto osvobodili od té předchozí. No když to píšu a čtu po sobě, tak mi to připadá dost ujeté, takže tipuju ten sen ![]()
@Tinuvien Mělo se to odehrát někdy v dávné minulosti, tak jsem to z tohoto hlediska moc neřešila
Ale jak říkám, samotné mi to přijde ujeté… ![]()
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.