Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Nevidím na ledu nic spatnyho jsou paraky jako prase a já si ho denně dávám do pití nebo ho cucam jsem těhotná a co… Železo a vápník mi nechybí a myslím si že ten led ani neuškodí… Kdyby ho jedla po kg je to asi na uvazenou ale takhle… Hlavně se nehadejte zbytečně… Ptala se na osobní zkušenost nic víc… Navíc Google určitě používat umí… Jen se chtěla zeptat a dostat odpovědi
👍🏻
@Anna766 píše:
No vidíš, tím jsi měla začít a bylo by to bez zbytečných hádek.
no me fakt nenapadne, ze normalne uvazujici clovek,, ktery ma zdravotni problemy hleda pricinu na takovychto portalech…
… chapu, reseni napr. vztahovych problemu, vychovy ditete, etc… kdo to prozil, jak to vyresil, to beru, ale ptat, se na zdravi
to same, diskuse typu, deje se mi to a to, mam jet do porodnice…
@markytka3 mě třeba přijde ujetý se tady ptát na výchovu dítěte.. Sorry..
👍🏻Kazdy to má jinak a pochybuji že se někdo podle někoho bude řídit… Tak snad člověk má nějaký mateřský pudy.. A ví co a jak má dělat a nebo má doma od toho taky manžela.. 👍🏻
@markytka3 a to jsem zase napsala kde že to hned vezmu tak že to má tahle tak to budu mít i já??? Bože můj, už radši běž jinam, tady jsi fakt marná ![]()
@Karol1994 už to neřeš 😊je to zbytečný.. Akorát prostě rejpava…
@Misasisi píše:
Nevidím na ledu nic spatnyho jsou paraky jako prase a já si ho denně dávám do pití nebo ho cucam jsem těhotná a co… Železo a vápník mi nechybí a myslím si že ten led ani neuškodí… Kdyby ho jedla po kg je to asi na uvazenou ale takhle… Hlavně se nehadejte zbytečně… Ptala se na osobní zkušenost nic víc… Navíc Google určitě používat umí… Jen se chtěla zeptat a dostat odpovědi👍🏻
no ale ona se zminuje, ze ho ji hodne,.. jak my tu muzeme vedet, co je to hodne
ano, vetsina lidi v paracich rada pocucava led, a ano, pokud je to neustale nutkani, muze to byt priznakem nejake anomalie… tohle je prece vice jak jasne… no google asi moc nepouziva, jinak by se nedivila, proc ma pritel strach, kdyz se cpe tatarakem, sushim, etc.
@Misasisi píše:
@markytka3 mě třeba přijde ujetý se tady ptát na výchovu dítěte.. Sorry..👍🏻Kazdy to má jinak a pochybuji že se někdo podle někoho bude řídit… Tak snad člověk má nějaký mateřský pudy.. A ví co a jak má dělat a nebo má doma od toho taky manžela.. 👍🏻
ja nerikam, zjistovat, jak mam vychovavat, ale situace jak to kdo vyresil a vzit si z toho, co je mi blizke… me prijde zase stupidni se ptat na cucani ledu v tehotenstvi… pouziji google, vidim mozne priciny, zajdu za doktorem… chapes?… ale abych nebyla jen v opozici, jsem rada za toto tema bo jsem se dozvedela, ze existuje pagofagie ![]()
Příspěvek upraven 24.07.21 v 23:34
@Misasisi píše:
@Karol1994 už to neřeš 😊je to zbytečný.. Akorát prostě rejpava…
tak na rozdil od tebe jsem ji poslala vynatky a link s informacemi, co to vse muze znamenat… co jsi ji poradila ty?
@markytka3 já jsem tehotna a jim všechno.. Pracuji ve zdravotnictví vím co si můžu dovolit… Někde je tady diskuze že ooo pomoc snedla jsem květák a jsem těhotná. To mi přijde jako větší blbost 😁 🤦🏻♀️těhotenství není nemoc každý by si to měl uvědomit. Všeho se má jist s mírou… A prostě když čeká první dítě má strach ty máš děti? Pro ni to jsou věci nový..
@markytka3 píše:
tak na rozdil od tebe jsem ji poslala vynatky a link s informacemi, co to vse muze znamenat… co si ji poradila ty?
Aby tě přestala řešit. Asi nejlepší rada tady…
@markytka3 píše:
no ale ona se zminuje, ze ho ji hodne,.. jak my tu muzeme vedet, co je to hodneano, vetsina lidi v paracich rada pocucava led, a ano, pokud je to neustale nutkani, muze to byt priznakem nejake anomalie… tohle je prece vice jak jasne… no google asi moc nepouziva, jinak by se nedivila, proc ma pritel strach, kdyz se cpe tatarakem, sushim, etc.
Taky často pocucavam led a to i v zimě. Že by to mohla být známka anémie mě nenapadlo a doteď jsem to netušila. Človek se holt učí celý život.
@markytka3 prosímte,
být tebou se uklidnim.. Led pokud nejí 5 kg denně nic neznamená..
🤦🏻♀️Kdyby ano je to něco jiného. To by si pak člověk. Nemohl dát opravdu nic. Kdyby si odpovídala normálně člověk neřekne ani fnnn.. Ale píšeš to s takovou aroganci že já takový lidi nemám ráda jak v práci tak v životě😉kdyby si byla milejší je to taky jiné 💣 👍🏻
@markytka3 píše:
tak na rozdil od tebe jsem ji poslala vynatky a link s informacemi, co to vse muze znamenat… co si ji poradila ty?
Po dlouhosáhlé debatě kde jsem se dozvěděla jak jsem hloupá, jak neumím pravopis, neumím používat google a jak jsem vlastně úplně neschopná, to si ty rady nech a radši nekomentuj a běž už zase do jiné hloupé debaty, dnes jich máš na výběr hodně si psala
@Anna766 píše:
Taky často pocucavam led a to i v zimě. Že by to mohla být známka anémie mě nenapadlo a doteď jsem to netušila. Človek se holt učí celý život.
ja zas nevedela o existenci pagofagie ![]()