Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Karol1994 píše:
Po dlouhosáhlé debatě kde jsem se dozvěděla jak jsem hloupá, jak neumím pravopis, neumím používat google a jak jsem vlastně úplně neschopná, to si ty rady nech a radši nekomentuj a běž už zase do jiné hloupé debaty, dnes jich máš na výběr hodně si psala
a nejaky dik, ze jsem te treba i nasmerovala spravne by tu nebyl?
dal ti nekdo konkretni odpoved na tvoji otazku? nebo ti staci chlacholeni, ze je to ok, protoze ony to taky delaji? jestli jsi si precetla, co jsem ti posilala a toho ledu jis fakt kvanta, tak se vyprdnu na ujistovani, ze je to ok/rady z emimina a mazu za doktorem
Příspěvek upraven 24.07.21 v 23:38
@markytka3 ano ta existuje ale pouze v případě kdy toho ledu jis víc než je doporučeno… Tudiz to znamená že by ti eventuálně mohl chybět vápník a železo. Ale uvědom si že je vedro a každý má rád schlazeni… A myslím si že kdyby ji toto chybělo tak to vyjde už na testech protože se to pozná z krve 👍🏻
@markytka3 situace jak kdo řeší dítě to je taky ujetý… Člověk se má zajímat o svoje a ne o to jak to měli ostatní.. Úplně jednoduché 👍🏻 👍🏻
@Misasisi píše:
@markytka3 situace jak kdo řeší dítě to je taky ujetý… Člověk se má zajímat o svoje a ne o to jak to měli ostatní.. Úplně jednoduché 👍🏻 👍🏻
no dnes tu byla zajimava diskuse ohledne puberty, nebo kdyz se tu resi patchwork rodin, co clovek to jiny pristup… tvuj pohled - kazdy se ma zajimat o sve moc nesdilim, bo ohledne vychovy je sepsano xy knizek, ktere jsou hodne kupovane, kdyby to bylo jak pises, tyhle knihy o vychove, peci o dite by lezely ladem ![]()
@markytka3 píše:
a nejaky dik, ze jsem te treba i nasmerovala spravne by tu nebyl?dal ti nekdo konkretni odpoved na tvoji otazku? nebo ti staci chlacholeni, ze je to ok, protoze ony to taky delaji? jestli jsi si precetla, co jsem ti posilala a toho ledu jis fakt kvanta, tak se vyprdnu na ujistovani, ze je to ok/rady z emimina a mazu za doktoremPříspěvek upraven 24.07.21 v 23:38
Ona už tě předběhla Bábina. Kdyby jsi tu diskuzi četla pořádně a ne jen to, co se ti hodí, tak víš, že jsi přišla s křížkem po funuse…
@Janli píše:
Ona už tě předběhla Bábina. Kdyby jsi tu diskuzi četla pořádně a ne jen to, co se ti hodí, tak víš, že jsi přišla s křížkem po funuse…
jeee, tak to jdu,… ona fakt psala o pagofagii?
tak ze to muze znamenat anemii, bude asi vylouceno, kdyz autorka urcite si byla udelat krevni obraz… a ze ji muze chybet i vapnik, to ma jiste taky zjisteno…
@markytka3 já si myslím že svoje soukromí se má nechat doma a nepatlat to na netu.. Že někdo má problémový dítě to má řešit doma a ne tady.. 👍🏻Kazdy má pubertu jinou, a na kazdyho plati něco jiného.
@markytka3 ne to nebyla, kdyby si se chovala normálně a bez zbytečných keců byla ochotná odpovědět tak by to bylo o něčem jiném.. ale očividně ti to dělalo velký problém, a na to že se tu bavíš s tak hloupýma lidma v hloupé diskuzi tak jsi tu už docela dlouho nemyslíš??
@Misasisi píše:
@markytka3 já si myslím že svoje soukromí se má nechat doma a nepatlat to na netu.. Že někdo má problémový dítě to má řešit doma a ne tady.. 👍🏻Kazdy má pubertu jinou, a na kazdyho plati něco jiného.
jj, to tam dnes zaznelo, i to jak to mely uzivatelky a jak to resily jejich rodice… fakt, pro mne zajimave pocteni,… no s tim nepatlanim soukromi na netu, to by tu nebyly zadne diskuse, vzdyt vse, co se tu pise, je o soukromi,
@Karol1994 píše:
@markytka3 ne to nebyla, kdyby si se chovala normálně a bez zbytečných keců byla ochotná odpovědět tak by to bylo o něčem jiném.. ale očividně ti to dělalo velký problém, a na to že se tu bavíš s tak hloupýma lidma v hloupé diskuzi tak jsi tu už docela dlouho nemyslíš??
sorry, ale lide co se ptaji na sve zdravi na takovyhlech portalech mi moc odusevneli neprijdou. me trvalo pul minuty si vygooglit, na co jsi se ptala, navic info z tech portalu mi prijdou verohodnejsi nez info, co se ti dostalo v teto diskusi… a fakt me nenapadlo, ze jsi si predtim neprojela google… doufam, ze te to alespon nasmerovalo nejakym smerem… jestli budes chtit, vygooglim ti i dalsi moznosti, co by to mohlo byt
btw. kdyz si vezmes odpovedi, 98% ti pise, ze o nic nejde, 2% ze to muze byt to a to… budes verit vetsine nebo tem 2%?
@markytka3 já se ptala na to jestli s tím někdo nemá zkušenost.. na googlu jsem hledala, ale když narazíš na článek typu tohodle.. tak tě to odradí, a nevím a nepochopím co máš proti tomu když se člověk ohledně tohoto zeptá na zkušenosti ostatních?? Já se tady rozhodně z ničeho nehroutila, jen mě zajímalo jestli to nemůže mít souvislost s něčím jiným.. a občas je dobrý kdybych se rozhodla jít k doktorovi být připravená co by to mohlo být.. ne že bych si tu sama začala léčit anémii atd co tu psali že by to mohlo být. O to víc mi přijde stupidnější tu o někom prohlašovat jak je hloupý když o něm víš prd a urážet tady.. 🙏🏼
@markytka3 nebudu věřit ani jednomu, pouze si z toho vezmu co by to mohlo být, něco si o té konkrétní radě zjistím, přečtu.. a případně jdu k doktorovi.. sice jsem nenapsala kolik toho spořádám, ale podle těch rad tady jsem schopná posoudit jestli už je to fakt špatně nebo v rámci normálu.
@Karol1994 píše:
@markytka3 já se ptala na to jestli s tím někdo nemá zkušenost..
ne ty jsi se neptala na zkusenosti, ale zda ti muze neco byt, zda ti nechybi vitaminy a zda to, muze, vyjma poskozeni skloviny, necemu vadit… to mi prislo stupidni, jak tu muze nekdo vedet, zda ti neco nechybi… navic, kdyz googlis, divej se na verohodnost stranek, to co posilas mi prijde jako clanek pro ona a dnes ![]()
@markytka3
Ale tak některé uživatelky tu psaly o spojitosti těchto chutí s nedostatkem železa. I na to se zakladatelka ptala. Mně by to třeba vůbec nenapadlo, že by to mohlo souviset.
Když ti ty diskuze vadí, tak nejlepší je vypnout eMimino a soustředit se na něco jiného ![]()
@Mediula píše:
@markytka3
Ale tak některé uživatelky tu psaly o spojitosti těchto chutí s nedostatkem železa. I na to se zakladatelka ptala. Mně by to třeba vůbec nenapadlo, že by to mohlo souviset.
Když ti ty diskuze vadí, tak nejlepší je vypnout eMimino a soustředit se na něco jiného
proc by mi mely diskuse vadit, pro mne je to online Vymena manzelek, takove lacine cteni pred spanim. pri trose stesti se clovek i neco zajimaveho dozvi
a navic, emimino je dost huste toxicke