Jedná se o akutní zánět močových cest?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6.1.20 10:09
@cell píše:
@kouřící králík : bože co je tohle za rady??? zakladatelka má nejspíš akutní zánět močáku (akutní cystitida). S tím se fakt nehospitalizuje, léčbu dostala standardní a správnou. Urologický čaj je super. nestraš jí blbostma. S tímmto si praktický lékař poradí, vidí to prakticky denně. Furolin á 6 hodin a brzy bude líp :kytka:

No vidis zrovna jsem s tim nyni opet hodpitalizovana a opet akutni cystitida, beru nejsilnejsi pnc, ktery se podava pouze infuzne za hospitalizace ;) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9022
6.1.20 10:15

@kouřící králík : v tom případě nemáš nekomplikovanou akutní cystitidu. Ale přeju, ať je brzy líp :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
6.1.20 10:19

@poučená dekuju❤️️ je, ted jen počkat v ty čekárně než půjdu na řadu, přede mnou 10 lidi.. 😄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
6.1.20 10:21

@Ela025 ano vím, že ten krevní obraz by byl špatný kdyby už byl nález na ledvinách.. Dekuju za vaše rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2499
6.1.20 10:34
@Tinkaa19 píše:
@poučená dekuju❤️️ je, ted jen počkat v ty čekárně než půjdu na řadu, přede mnou 10 lidi.. 😄

Chudinko malá :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40473
6.1.20 11:15
@Tinkaa19 píše:
@Konnny dekuju.. To cevkovani asi dost bolí, co? Nezahajila jsem ještě tak úplně léčbu, ted pojedu pro všechny ty prášky takže pak se uvidí jestli do něčeho takovyho půjdu..

Já bych nedělala paniku, dobrat léky, hodně pít, teplo a až když by se to nelepšilo tak urologie, většinou ta léčba, co máš, stačí…

A pozor, opravdu po sexu hned se jít vyčurat a někdy se stane, že to člověk chytá od partnera, tak pak vyš. i jeho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
6.1.20 13:42

@poučená hrůza cekala jsem 3 hodiny.. Ale mám neschopenku na celý týden.. Tak to dobře dopadlo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
6.1.20 13:44

@free333 dekuju. Noo s tím vyšetřením partnera to bude složitější, nebydlime s spolu.. Bydlí asi 2 hodiny cesty ode mne.. Takže tohle asi fakt nepůjde vymyslet.. zánět mocovyho měchýře jsem před tím měla taky a ještě jsem ho ani neznala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2499
6.1.20 21:58
@Tinkaa19 píše:
@poučená hrůza cekala jsem 3 hodiny.. Ale mám neschopenku na celý týden.. Tak to dobře dopadlo..

A jaké jsi dostala léky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
6.1.20 22:26

@poučená Furolin a probiotika, Algifen, čaj na zánět močovych cest vše.. Dneska jsem vše měla.. 3×furolin, 2×kapky, 3×caje.. Vždy to na určitou dobu zklidní bolest.. Ale pak to začne zas.. Tak doufám, že zítra bude líp. Jinak mne hrozně bolí hlava a cítím žáhu asi z těch léků, břicho furt necejtim od půlky dolů.. Takže nepoznám kdy vlastně potřebuju na malou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2499
6.1.20 22:35
@Tinkaa19 píše:
@poučená Furolin a probiotika, Algifen, čaj na zánět močovych cest vše.. Dneska jsem vše měla.. 3×furolin, 2×kapky, 3×caje.. Vždy to na určitou dobu zklidní bolest.. Ale pak to začne zas.. Tak doufám, že zítra bude líp. Jinak mne hrozně bolí hlava a cítím žáhu asi z těch léků, břicho furt necejtim od půlky dolů.. Takže nepoznám kdy vlastně potřebuju na malou..

Může to trvat myslím i 2 dny, než to nejhorší pomine. Určitě to vylež až do konce, i když ti pak už bude lépe, anebo i dobře. Přeji ti, aby ses v noci vyspala, aspoň o trochu víc, než na dnešek. A jestli ne, tak to zítra přes den dospíš. Zatím pa pa, bude líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
6.1.20 22:58

@poučená dekuju.. Doufam v to, je to nesnesitelný.. Opatrujte se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2499
6.1.20 23:19
@Tinkaa19 píše:
@poučená dekuju.. Doufam v to, je to nesnesitelný.. Opatrujte se

Myslím na tebe :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
7.1.20 09:29

@poučená dekuji💕

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2499
7.1.20 13:49
@Tinkaa19 píše:
@poučená dekuji💕
Člověk nemá nechat do svého života padat mraky. A ty co tam již má, každý jich tam má nespočetně, tak ty láskou svého srdce má nekompromisně prosvítit, prosvětlit. Je to velká odvaha, je to statečnost, milovat. A to Ti Tinečko přeji, aby ses to naučila. Já jsem se to učila posledních 9 let, a snadné to nebylo. Ale stojí to za to. Otevřené srdce, které beze strachu miluje, udělá člověku cestu plnou životní radosti.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí