Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@reedik no supeer, hlavne, ze je tam, kde ma. A nic vic ted videt nemohla, je moc brzo. Tak at se dal dari ![]()
@reedik tak to je fajn, víc vidět teď nemohla. Těhotenství nesrovnávej, každé je „náhodná“ událost, co platilo prvně, nemusí být teď. Tak hlavně ať je vše ok i na další kontrole a na další a na další… ![]()
Ahoj, tak doktorka udělala ultrazvuk a viděla tam nějakou tekutinu, co se jí nezdála. Těhotenství zatím není vidět. Mimoděložní těhotenství zatím nevyloučila. Bolesti, které v noci budí ze spaní prý nejsou obvyklé. Nabrali mi hCG. Hladina je zatím nízká, takže snad je mimi kde má být, ale jen zatím není vidět. V pátek jdu na další krevní test. Pokud bude hladina hCG minimálně jednou taková, tak snad bude vše ok. Pokud bude nižší, tak to spíš vypadá na mimoděložní… Teď musím jen čekat… Jak já to vydržím?!
@clea14 klid. Je to 50:50. Na UZV tak brzo nejde poznat, o co presne jde. Jak rikam, ja mela hlavne nocni bolesti, asi mi v noci rostla nejvic deloha
drzim palce, at to dobre dopadne! Kdybys mela silne krece, musis do nemocnice, ale to Te poucili urcite.
@clea14 může to ještě být úplně normální těhotenství, já teď u posledního měla taky nějakou tekutinu v děloze (aspoň to viděla dr. na UTZ, vzali mi krev na hcg a hladina byla 3500 jednotek), na dalším utz už dutinku našla a mrkni na metřík, už 21 tt.
Ahoj, hodnota hCG mi krásně narostla, takže je to dobré znamení
Doktroka je optimistická. Bolesti mě k velké radosti včera opustili
Na ultrazvuk jdu v úterý, kde se ještě umísnění zkontroluje. Jsem mnohem klidnější a všem přeju podbnou úlevu… hezký den…
@clea14 jee tak to jsou dobre zpravy, v utery jdeme na kontrolu obe, uz jsem taky nervozni ![]()
@clea14 tak to je dobře. Přeju, ať v úterý je dutinka na správném místě. Já jdu až 17.9…to je dobáááá
Ahoj, tak pupíček je tam kde má být
Doufám, že všichni jako já bubnují na falešný poplach. I doktorka přiznala, že se ji ulevilo, když ho našla uprostřed dělohy… Všem přeji pěkný den.
@clea14 miminko je v poradku a dari se mu
ale velky UZV bude za 14 dni a tam se uvidi detaily, neco se ji pry nezdalo na placente ![]()
@clea14 jůůů tak to mám radost, že je na správném místě. Já chci už příští středu, kdy jdu na druhý utz
Doufám, že bude vše v pořádku