Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Patricia89 píše:
Musíš předvídat. Prostě to chce všechno zkušenosti. Oni jsou nevyježdění, ale koupí si nejnovější auto, s 3.0 l motorem a myslí si, že se jim nic nestane…že jsou nedotknutelní…
Co se má stát, tak se stane…
promiň, ale u tebe mi připadá, jako by jsi ŘP vůbec neměla ![]()
@Krasavicaa píše:
@aknah31Tak Renault a Dacia, to jsou dvě značky, do kterých bych nešla ani zadarmo
Ale to už je fakt dost OT![]()
![]()
Ani kdyby mělo být v novotě
no vidis.. a my jsme spokojeni s nasim renaultem. Tatka ma taky renaulta a nikdy zadny problem.
Ja bych zase ani zadarmo nechtela BMW ale to uz je vec kazdeho z nas nemyslis.. at si kazdy poridi jake chce auto a jezdi si v cem chce…
Nevidim duvod se tady nad nekoho povysovat jenom proto ze mas lepsi a novejsi auto.. ono otazkou je zda to lepsi pro tebe je lepsi i pro ostatni…
@aknah31 píše:
no vidis.. a my jsme spokojeni s nasim renaultem. Tatka ma taky renaulta a nikdy zadny problem.
Ja bych zase ani zadarmo nechtela BMW ale to uz je vec kazdeho z nas nemyslis.. at si kazdy poridi jake chce auto a jezdi si v cem chce…
Nevidim duvod se tady nad nekoho povysovat jenom proto ze mas lepsi a novejsi auto.. ono otazkou je zda to lepsi pro tebe je lepsi i pro ostatni…
Já myslím, že se tu nepovyšuje nikdo
Zatím diskuse plyne celkem poklidně
Až se tomu divím ![]()
@Krasavicaa píše:
@aknah31Tak Renault a Dacia, to jsou dvě značky, do kterých bych nešla ani zadarmo
Ale to už je fakt dost OT![]()
![]()
Ani kdyby mělo být v novotě
no vidíš a já jsem spokojená s naším renaultem a i felicií.
a kolikrát, hlavně v zimě, jedem s feldou mnohem bezpečněji než lidi v nových autech. Ty jsou totiž vybavené všemožnými blbinkami, že napoznají, že jsou na ledu, dokud se nestane nějaký průser. Zato fekda ti nedovolí za horších podmínek jet rychle, protože se ti jede špatně.
@aknah31 píše:
Kolikrát nezáleží ani na značce auta, ale především na zkušenostech řidiče…
@lucenka píše:
no vidíš a já jsem spokojená s naším renaultem a i felicií.a kolikrát, hlavně v zimě, jedem s feldou mnohem bezpečněji než lidi v nových autech. Ty jsou totiž vybavené všemožnými blbinkami, že napoznají, že jsou na ledu, dokud se nestane nějaký průser. Zato fekda ti nedovolí za horších podmínek jet rychle, protože se ti jede špatně.
Tak s tím rozhodně nesouhlasím
Ale je to tvůj názor ![]()
Jenze kdyz to do tebe na ledu napali nove auto vybavene vsemoznyma blbinkama, tak jses ve stare Felde na maderu. Mne staci kdyz mi v zime problikava protismykovy system a navic soudny clovek na ledu nejezdi jako magor, ale bohuzel dost takovych magoru potkavam a rozhodne se budu citit bezpecneji v zanovnim aute nez v aute pomalu dvacet let starem.
No a z jizdy z Ovy do Plzne v horku jsme u jezdeni na ledu…:-)))
@Patricia89 píše:
No to tady říkám celou dobu. a že musíš předvídat a byla sem nařčena z toho, že nemám ani řidičák…![]()
![]()
Až na to, že předvídání ti je v mnoha případech k prdu
A podle toho co ty tady píšeš, tak asi velké zkušenosti nemáš. A celkově s auty ![]()
@Hanka1 píše:
No a z jizdy z Ovy do Plzne v horku jsme u jezdeni na ledu…:-)))
To bude klouzačka
![]()
@Krasavicaa no vidis. Kamaradka ma prave BMW fungl nove auto. Jenom kdyz jsem slysela kolik stalo tak jsem si klepala na hlavu…
Casto v nem s ni jezdim… a jak rikam dekuji nechci.
jak rikam to tvoje „lepsi“ nemusi znamenat lepsi pro kazdeho.
Ale taky uz vypinam upozorneni a odchazim. Mejte se krasne holky ![]()
@Hanka1 píše:
Jenze kdyz to do tebe na ledu napali nove auto vybavene vsemoznyma blbinkama, tak jses ve stare Felde na maderu. Mne staci kdyz mi v zime problikava protismykovy system a navic soudny clovek na ledu nejezdi jako magor, ale bohuzel dost takovych magoru potkavam a rozhodne se budu citit bezpecneji v zanovnim aute nez v aute pomalu dvacet let starem.
A to je právě to, co některé nechtějí pochopit. Nebo možná ani nemůžou, jelikož ty auta s blbinkami nemají, tak nemají s čím porovnávat… ![]()
Aknah
BMW X5 mel manzel jednu dobu jako sluzebni, mne osobne se v nem jako spolujezdci delalo blbe, nevim proc. Normalne na to netrpim. Ovsem nepopiram, ze se mi ridilo velmi dobre.
Manzelovi daleko vice jako sluzebni aut vyhovovala Octavia a mne taky uz jen z duvodu, ze clovek nemusi poslouchat blbe kecy zavistivych sousedu…
@Krasavicaa píše:
A to je právě to, co některé nechtějí pochopit. Nebo možná ani nemůžou, jelikož ty auta s blbinkami nemají, tak nemají s čím porovnávat…
tak s čím porovnávat mám, protože náš renault je docela dost slušně vybavený a felicie se mi řídí líp
kdyby měla airbegy a lepší plechy, tak bych neuvažovala ao výměně.