Jeli byste na dovolenou autem v takovém horku?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1908
1.7.15 14:53
Tady nejde o to, že je spolehlivé, Slavuška psala, že jejich 18 leté auto je bezpečné…a bezpečné vzhledem k dnešnímu provozu opravdu není. Tchýně má auto staré přes 20 let a nedávno si sedla do našeho nového a říkala, jak se v něm cítí stísněně - výhled, vnitřek vozu…proto, že dnešní auta se dělají ze silnějších plechů, jsou „vypolstrovanější“ nebo jak to popsat…
@Patricia89 píše:
A to si myslíš, že každej má na nový auto? Nebo ojetý do 5 let? Každej si nemůže dovolit takovej luxus. My máme taky 16 let starou astru. a kolik jich na silnici jezdí. Je servisované a víme, že se na ní můžeme spolehnout. Hlavně v tědle nových autech už není taková kvalita, jako před 15 lety. Jo, možná bezpečnost jo. ESP, atd.. ale poruchovost?
Taky máme klimu, ale nepoužíváme ji. Manžel je z ní nemocný.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
1.7.15 14:55
@Patricia89 píše:
Musíš předvídat. Prostě to chce všechno zkušenosti. Oni jsou nevyježdění, ale koupí si nejnovější auto, s 3.0 l motorem a myslí si, že se jim nic nestane… :roll: že jsou nedotknutelní… :roll:
Co se má stát, tak se stane…

:mrgreen: :mrgreen: promiň, ale u tebe mi připadá, jako by jsi ŘP vůbec neměla ;)

• Citovat
  • Upravit
16248
1.7.15 14:56
@Krasavicaa píše:
@aknah31

Tak Renault a Dacia, to jsou dvě značky, do kterých bych nešla ani zadarmo :oops: :oops: :oops: Ani kdyby mělo být v novotě :oops:

Ale to už je fakt dost OT :-)

no vidis.. a my jsme spokojeni s nasim renaultem. Tatka ma taky renaulta a nikdy zadny problem.
Ja bych zase ani zadarmo nechtela BMW ale to uz je vec kazdeho z nas nemyslis.. at si kazdy poridi jake chce auto a jezdi si v cem chce…
Nevidim duvod se tady nad nekoho povysovat jenom proto ze mas lepsi a novejsi auto.. ono otazkou je zda to lepsi pro tebe je lepsi i pro ostatni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
1.7.15 14:58
@aknah31 píše:
no vidis.. a my jsme spokojeni s nasim renaultem. Tatka ma taky renaulta a nikdy zadny problem.
Ja bych zase ani zadarmo nechtela BMW ale to uz je vec kazdeho z nas nemyslis.. at si kazdy poridi jake chce auto a jezdi si v cem chce…
Nevidim duvod se tady nad nekoho povysovat jenom proto ze mas lepsi a novejsi auto.. ono otazkou je zda to lepsi pro tebe je lepsi i pro ostatni…

Já myslím, že se tu nepovyšuje nikdo :-) Zatím diskuse plyne celkem poklidně :-) Až se tomu divím :-D

• Citovat
  • Upravit
lucenka
1.7.15 15:05
@Krasavicaa píše:
@aknah31

Tak Renault a Dacia, to jsou dvě značky, do kterých bych nešla ani zadarmo :oops: :oops: :oops: Ani kdyby mělo být v novotě :oops:

Ale to už je fakt dost OT :-)

no vidíš a já jsem spokojená s naším renaultem a i felicií.

a kolikrát, hlavně v zimě, jedem s feldou mnohem bezpečněji než lidi v nových autech. Ty jsou totiž vybavené všemožnými blbinkami, že napoznají, že jsou na ledu, dokud se nestane nějaký průser. Zato fekda ti nedovolí za horších podmínek jet rychle, protože se ti jede špatně.

• Citovat
  • Upravit
21
1.7.15 15:11
@aknah31 píše:

Kolikrát nezáleží ani na značce auta, ale především na zkušenostech řidiče…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
1.7.15 15:12

@Patricia89

To, že jste spokojené vám nikdo nebere. Ale až si koupíte něco lepšího, tak věřte, že tyhle vaše ehm auta, budou ihned zapomenuty :-)
@lucenka píše:
no vidíš a já jsem spokojená s naším renaultem a i felicií.a kolikrát, hlavně v zimě, jedem s feldou mnohem bezpečněji než lidi v nových autech. Ty jsou totiž vybavené všemožnými blbinkami, že napoznají, že jsou na ledu, dokud se nestane nějaký průser. Zato fekda ti nedovolí za horších podmínek jet rychle, protože se ti jede špatně.

Tak s tím rozhodně nesouhlasím :-) Ale je to tvůj názor :-)

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
1.7.15 15:13

Jenze kdyz to do tebe na ledu napali nove auto vybavene vsemoznyma blbinkama, tak jses ve stare Felde na maderu. Mne staci kdyz mi v zime problikava protismykovy system a navic soudny clovek na ledu nejezdi jako magor, ale bohuzel dost takovych magoru potkavam a rozhodne se budu citit bezpecneji v zanovnim aute nez v aute pomalu dvacet let starem.

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
1.7.15 15:14

No a z jizdy z Ovy do Plzne v horku jsme u jezdeni na ledu…:-)))

• Citovat
  • Upravit
Krasavicaa
1.7.15 15:14
@Patricia89 píše:
No to tady říkám celou dobu. a že musíš předvídat a byla sem nařčena z toho, že nemám ani řidičák… :lol: :lol: :lol:

Až na to, že předvídání ti je v mnoha případech k prdu :-) A podle toho co ty tady píšeš, tak asi velké zkušenosti nemáš. A celkově s auty :-)

• Citovat
  • Upravit
Krasavicaa
1.7.15 15:15
@Hanka1 píše:
No a z jizdy z Ovy do Plzne v horku jsme u jezdeni na ledu…:-)))

To bude klouzačka :dance: :dance: :dance: :dance: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
16248

@Krasavicaa no vidis. Kamaradka ma prave BMW fungl nove auto. Jenom kdyz jsem slysela kolik stalo tak jsem si klepala na hlavu…
Casto v nem s ni jezdim… a jak rikam dekuji nechci.

jak rikam to tvoje „lepsi“ nemusi znamenat lepsi pro kazdeho.

Ale taky uz vypinam upozorneni a odchazim. Mejte se krasne holky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
@Hanka1 píše:
Jenze kdyz to do tebe na ledu napali nove auto vybavene vsemoznyma blbinkama, tak jses ve stare Felde na maderu. Mne staci kdyz mi v zime problikava protismykovy system a navic soudny clovek na ledu nejezdi jako magor, ale bohuzel dost takovych magoru potkavam a rozhodne se budu citit bezpecneji v zanovnim aute nez v aute pomalu dvacet let starem.

A to je právě to, co některé nechtějí pochopit. Nebo možná ani nemůžou, jelikož ty auta s blbinkami nemají, tak nemají s čím porovnávat… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
1.7.15 15:21

Aknah
BMW X5 mel manzel jednu dobu jako sluzebni, mne osobne se v nem jako spolujezdci delalo blbe, nevim proc. Normalne na to netrpim. Ovsem nepopiram, ze se mi ridilo velmi dobre.
Manzelovi daleko vice jako sluzebni aut vyhovovala Octavia a mne taky uz jen z duvodu, ze clovek nemusi poslouchat blbe kecy zavistivych sousedu…

• Citovat
  • Upravit
lucenka
1.7.15 15:22
@Krasavicaa píše:
A to je právě to, co některé nechtějí pochopit. Nebo možná ani nemůžou, jelikož ty auta s blbinkami nemají, tak nemají s čím porovnávat… :nevim:

tak s čím porovnávat mám, protože náš renault je docela dost slušně vybavený a felicie se mi řídí líp ;) kdyby měla airbegy a lepší plechy, tak bych neuvažovala ao výměně.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí

Juno Fix