Jely byste do Tunisu?

• Fotoalbum (6)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5130
13.2.16 18:33
@Trinetka píše:
@valina1 Doporučuju Bulharsko primorsko, severní pláž je náááááádherná :) zkusím pohledat fotku pláže pokud je zájem :)

Urco. A je tam bezpecno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1112
13.2.16 18:33
@valina1 píše:
My chceme more, celkem jedno kam, ale chceme letet…

Leťte s německou destičkou, seženete i v plné sezóně ceny i pod 15000 na týden. Bude to úplně obyc ubytování, tuctove jídlo, ale budete u moře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Eve
13.2.16 18:34

Lete snad muzete i do Chorvatska, ne? Moc penez na Spanelsko apod nemate :nevim:.

• Citovat
  • Upravit
5130
13.2.16 18:35
@Aghata píše:
Leťte s německou destičkou, seženete i v plné sezóně ceny i pod 15000 na týden. Bude to úplně obyc ubytování, tuctove jídlo, ale budete u moře

S nemeckou destickou? Jako cestovkou nebo co to je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4798
13.2.16 18:36

@valina1 Co se týče migrantů, tak to netuším, ale já bych tam v klídku letěla i teď.. Ceny suprový, levno, cestovky berou často i děti zadaks.. tak mám hledat fotku? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5130
13.2.16 18:36
@Poison Eve píše:
Lete snad muzete i do Chorvatska, ne? Moc penez na Spanelsko apod nemate :nevim:.

Letet do chorvatska? To je divny :-) to uz snad tu italii, tam se mi libi vic… Ale i tak letet tam mi prijde takove zvlastni :-)

Nicmene moc diky za postrehy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66780
13.2.16 18:37

@valina1
Bulharsko je v pohode. Libilo se mne tam more, zadnej volej jak Chorvatsko a v Primorsku jsou jen turisti. Urcite lepsi jak muslimska zeme. Byla jsem 3× v Egypte a uz bych nejela. Neda se vylezt ven, hned se na tebe povesi a jsou desne otravni. Navic ted uz tam ani jeni bezpecno.
Jo a v Bulharsku je krasne levno :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5130
13.2.16 18:37
@Trinetka píše:
@valina1 Co se týče migrantů, tak to netuším, ale já bych tam v klídku letěla i teď.. Ceny suprový, levno, cestovky berou často i děti zadaks.. tak mám hledat fotku? :)

No muzes, budu rada

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5130
13.2.16 18:38
@zuzu224 píše:
@valina1
Bulharsko je v pohode. Libilo se mne tam more, zadnej volej jak Chorvatsko a v Primorsku jsou jen turisti. Urcite lepsi jak muslimska zeme. Byla jsem 3× v Egypte a uz bych nejela. Neda se vylezt ven, hned se na tebe povesi a jsou desne otravni. Navic ted uz tam ani jeni bezpecno.
Jo a v Bulharsku je krasne levno :)

Bulharsko bylo prvni co me napadlo, ale muj muz tvrdi ze je to tam komunisticky hrozny proste :-) ja si zas myslim, ze za tu dobu se to tam urco posunulo… Ale nevim. Kamoska tam byla s mimcem a nemohla si vynachvalit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4798
13.2.16 18:39

@valina1 jak já bych tam jela zase :) jen ty prašule mít :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
13.2.16 18:40

Do Tunisu bych ted nejela ani boha a to nejsem nijak poprdena. Co Kanary? Jinak do Chorvatska se da samozrejme taky letet :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4798
13.2.16 18:40

@valina1

Příspěvek upraven 13.02.16 v 18:41

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
13.2.16 18:41

@Trinetka tak ono záleží jakou si kdo vybere- nebo spíš pak má štěstí na pláže v okolí.. takžo jsme uplně přesně měli prostředí v Chorvatsku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4798
13.2.16 18:42

Sakryš :-D když sem nahrála první příspěvek s fotkama :-D ukázala se mi jedna :-D a teď koukám že sou tam všechny tři :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5130
13.2.16 18:43

@Trinetka krasne :-)

Premyslim jeste nad tou italii :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...