Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Trinetka píše:
@valina1 Doporučuju Bulharsko primorsko, severní pláž je náááááádhernázkusím pohledat fotku pláže pokud je zájem
Urco. A je tam bezpecno?
@valina1 píše:
My chceme more, celkem jedno kam, ale chceme letet…
Leťte s německou destičkou, seženete i v plné sezóně ceny i pod 15000 na týden. Bude to úplně obyc ubytování, tuctove jídlo, ale budete u moře
Lete snad muzete i do Chorvatska, ne? Moc penez na Spanelsko apod nemate
.
@Aghata píše:
Leťte s německou destičkou, seženete i v plné sezóně ceny i pod 15000 na týden. Bude to úplně obyc ubytování, tuctove jídlo, ale budete u moře
S nemeckou destickou? Jako cestovkou nebo co to je?
@valina1 Co se týče migrantů, tak to netuším, ale já bych tam v klídku letěla i teď.. Ceny suprový, levno, cestovky berou často i děti zadaks.. tak mám hledat fotku? ![]()
@Poison Eve píše:
Lete snad muzete i do Chorvatska, ne? Moc penez na Spanelsko apod nemate.
Letet do chorvatska? To je divny
to uz snad tu italii, tam se mi libi vic… Ale i tak letet tam mi prijde takove zvlastni ![]()
Nicmene moc diky za postrehy
@valina1
Bulharsko je v pohode. Libilo se mne tam more, zadnej volej jak Chorvatsko a v Primorsku jsou jen turisti. Urcite lepsi jak muslimska zeme. Byla jsem 3× v Egypte a uz bych nejela. Neda se vylezt ven, hned se na tebe povesi a jsou desne otravni. Navic ted uz tam ani jeni bezpecno.
Jo a v Bulharsku je krasne levno ![]()
@Trinetka píše:
@valina1 Co se týče migrantů, tak to netuším, ale já bych tam v klídku letěla i teď.. Ceny suprový, levno, cestovky berou často i děti zadaks.. tak mám hledat fotku?
No muzes, budu rada
@zuzu224 píše:
@valina1
Bulharsko je v pohode. Libilo se mne tam more, zadnej volej jak Chorvatsko a v Primorsku jsou jen turisti. Urcite lepsi jak muslimska zeme. Byla jsem 3× v Egypte a uz bych nejela. Neda se vylezt ven, hned se na tebe povesi a jsou desne otravni. Navic ted uz tam ani jeni bezpecno.
Jo a v Bulharsku je krasne levno
Bulharsko bylo prvni co me napadlo, ale muj muz tvrdi ze je to tam komunisticky hrozny proste
ja si zas myslim, ze za tu dobu se to tam urco posunulo… Ale nevim. Kamoska tam byla s mimcem a nemohla si vynachvalit
Do Tunisu bych ted nejela ani boha a to nejsem nijak poprdena. Co Kanary? Jinak do Chorvatska se da samozrejme taky letet
.
@Trinetka tak ono záleží jakou si kdo vybere- nebo spíš pak má štěstí na pláže v okolí.. takžo jsme uplně přesně měli prostředí v Chorvatsku
Sakryš
když sem nahrála první příspěvek s fotkama
ukázala se mi jedna
a teď koukám že sou tam všechny tři ![]()