Jely byste do Tunisu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8284
6.9.16 23:15

Nejela bych. Už z principu :nevim:
A s dětmi už vůbec ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2220
6.9.16 23:30

Osobne ne, protoze rada vyjizdim i mimo hotel a letos by mi ta situace vseobecne trosku brzdila cestovatelský nadseni. Ale jako ryze valeci dovcu v resortu bych dala. Sance ze se neco stane zrovna vam na miste, kam pojedete a v case, kdy tam budete je v podsate miziva, ale urcité riziko to samozrejme je. Ohledne situace, da se hodne vygooglit na zahraničních fórech, ale vsude je klid a mir pokud se zrovna nestrili nebo nevybuchuji bomby :?…takze to se moc nedozvis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50147
7.9.16 00:11

Na Djerbu bych klidne jela, ale radši bych se zdržovala pouze v areálu hotelu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1142
7.9.16 04:44

Ne, ani Egypt. Dovolena se samopalem nebi pro me…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
962
7.9.16 05:08

Nejela bych jen z duvodu ze tam chytnu z jejich vody srajdu, jidlo bude akorat bufetacky, piti osizeny a za hradby hotelu bych se nehodlala podivat ze strachu ani kdyby zadny utok nebyl. Dalsi vec jsou prave ty utoky… Ani nahodou. Co malorca, ibiza, korsica, cokoliv kde muzes byt v hotelu a v klidu se i prochazet po meste a taky neco poznat? Kulturu? Jidlo? Lidi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
7.9.16 05:54

Proč právě Tunis? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
7.9.16 06:12

No, fakt radši ne, mě taky letos chodí nabídky od CK na Tunis i Egypt, ale nejela bych ani zadarmo. Vždyť je tolik krásných jiných míst! Co sever Itálie, Malorku, možná Španělsko? Ikdyž já teda bych nejela ani tam, mám radši krásný Čechy:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
7.9.16 06:26

Nejela bych. A rozhodně bych tam nepustila dítě. Jednak by mi vadilo, že tam musím být jen v hotelovém rezortu a pak bezpečnost asi nebude úplně ideální, když prodloužili výjimečný stav.

• Citovat
  • Upravit
3587
7.9.16 07:06

@enny3 Já tam letos byla s manželem, konkrétně na Djerbě. No, reakce byly podobné jako píšeš ty, když se někdo zeptal kam letíme a já řekla destinaci, tak nastalo zděšení a že by teda rozhodně neletěli. Já jsem posera, zlákal mě krásný hotel a tohle si nepřipouštěla, ale reakce okolí mě hodně zneklidnily. No, odcestovali jsme, co jiného, když byl zájezd zaplacený a byla to naše nejlepší dovolená. Na místě jsem si nějaký strach vůbec nepřipouštěla. Musím teda říct, že náš hotel byl perfektně hlídaný, u vchodu bezpečnostní rám, každé auto, které chtělo vjet do areálu tak prohlíželi i zespodu. Na pláži byla pořád ochranka se psem, projížděla tam pravidelně i policie na čtyřkolce. Prostě žádný strach jsem nepociťovala a personál byl maximálně vstřícný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
7.9.16 07:20

Známý byli v Egyptě i Turecku, naprostá spokojenost. Pokud chceš mít pocit, že budeš v bezpečí, vol Bulharsko. Je tam taky pěkně, cenově nastejno. teď tam jsou mí rodiče a opravdu spokojený. :potlesk: My byli na Slovensku v Termálech a přijeli jsme nadšený. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
450
7.9.16 07:34

@enny3 Mamka s přítelem tam momentálně jsou…byla to nejlevnější dovolená last minute. A cena je asi hlavní důvod, proč tam lidi jezdí…osobně bych tam nejela ani zadarmo, ať slibují služby jaké chtějí, tu kulku jako bonus nikde stejně nenapíšou a nemůžou ani zaručit, že se nic nestane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
7.9.16 07:48

@enny3 a jinak mi teda přijde u vás v rodině divná komunikace. Vy se nějak společně nedomlouváte, kam vezmete děti, ale vzájemně si to oznamujete? Jak by ses tvářila ty na to, kdyby tvůj chlap chtěl vzít vaše dítě do země, kde je vyhlášený výjimečný stav? Navíc teda moc nechápu, kterou ženu napadne jet samotnou s dcerou do takovéto muslimské země :nevim:

• Citovat
  • Upravit
11163
7.9.16 08:17

Nejela bych, ani kdyby vládl světový mír. Válet se 14 dní v hotelovém resortu je pro mě představa nejhorší dovolené. Nicméně za současných podmínek teda ani náhodou, aby mě stál za zadkem pořád nějakej voják, co tam proboha budete 14 dní dělat? Já bych se za dva dny unudila, když bych ani nesměla nikam jít z hotelu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3533
7.9.16 08:21

Byla jsem v Tunisku na Djerbě a projela celý Egypt, ale to už je přes deset let. Nádherné země, které toho mají dost co nabídnout. Ale za současné situace bych tam nejela a s dítětem už vůbec ne. A to bych se do Egypta moc ráda vrátila, ale s tím co se děje mám strach, že už se tam nikdy nepodívám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9491
7.9.16 08:22

Jela bych úplně v klidu, letos jsme tak trochu na nátlak okolí a těch, co s námi letěli zvolili Bulharsko a bylo to totální zklamání. S muslimskými zeměmi se to absolutně nedá srovnat, služby, jídlo, ale hlavně moře a počasí. Bulharsko nikdy víc, jezdíme kvůli moři a tady to bylo o ničem.
@lucenka Představ si, že napadme, já byla takto se starší dospělou a mladší dcerou sama v Tunisu, a byla to nejlepší dovolená, jezdíly jsme i taxíkem mimo hotel a naprosto v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová