Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravim,
Uvazujeme o letni dovolene - cervenec srpen. Jely byste do Tunisu? Je tam nejake riziko? At uz politicke nebo zdravotni? Na dovolene nejezdime a vubec se neorientuji kam a no a kam ne. Tunis nas laka hlavne kvuli penezum… Ja bych radeji treba Kanary, ale to je jina cenovka…
Co vy na to?
@valina1 A zpravy sledujes? Vyhledej si Tunis-utoky na turisty a rozhodni se sama. Ja bych nejela.
Ted bych tam nejela ani zadarmo. Ale jelikoz jsme tam uz byli tak i bez teroristu bych uz tam nejela. Mimo hotelovy resort je vsude spina, bordel a v mori nic nez pisek. Teda aspon na Djerbe. Nuda.
@valina1 píše:
Zdravim,
Uvazujeme o letni dovolene - cervenec srpen. Jely byste do Tunisu? Je tam nejake riziko? At uz politicke nebo zdravotni? Na dovolene nejezdime a vubec se neorientuji kam a no a kam ne. Tunis nas laka hlavne kvuli penezum… Ja bych radeji treba Kanary, ale to je jina cenovka…
Co vy na to?
Nejela.
Jela jsem ještě v době klidu…Mahdia…2010. Nejela bych…už ne. I kvůli bezpečnosti, ale hlavně jídlo…ne/pro mě hnusný…zábava…ne…takové ty promenády s obchůdky…nic. Logicky, muslimská země…ale stejně mě to překvapilo. Kavárny ano, ale seděli tam jen muži…ženy nikde.
Pozitiva…nádherné a čisté pláže s bílým pískem. Lepší než v Itálii nebo Řecku.
@valina1 Já osobně bych v momentální situaci, která se děje ve světě do Tunisu v žádném případě nejela. Chteli jsme do Chorvatska a nakonec asi raději pojedeme na dovolenou v ČR.
@Cuddy zpravy nesleduju, nectu, nezajimam se o politiku
proto se ptam…
Diky
A kam byste naopak jely? Jsme 2 a dite 3 roky, chceme neco kolem 15000,– da se vubec sehnat?
@valina1 Za tuto cenu bych jela na Slovensko do tech jejich akvaparku, triletak si to uz uzije a vy s manzelem take.
@valina1 Za 15tis neumime dat ani putovni dovolenou u more, kam jedeme autem a spime v kempech.
Byli jsme minulý rok v Nízkých Tatrách- tam nějak to okolí.. Opravdu si to děti užili..
Měli jsme ubytovánív soukromý, vleká zahrada.. jeli jsm se podívat do Bešeňove, Tatralandie, atd…